Kayınvalide ile fena tartıştım

İşte keşke sessiz kalsaydın.
Napıyorlarsa yapsınlar niye minnet ediyorsunki.
Olmadı işte
Bir anda konuyu açtı eşim
Ben de anlayamadım
Sinirle başka ne söyledim hatırlamıyorum bile

Kadının sanki çok iyi annelik yapıyormuş gibi davranmasına kızıyorum
Zaten yüz yüze bakılacak hal kalmadı

Olmadı işte
Bir anda konuyu açtı eşim
Ben de anlayamadım
Sinirle başka ne söyledim hatırlamıyorum bile
Eşin sakinmiş gibi sen bagırınca bagırmış gibi geldi.
Daha sakin olmaya bak.
Bizde bi yerde bardak tasınca bagırmak isteriz ama ya sabır işte.

Annem benimkine baktı. Kardeşimin olunca benimkine baktın onunkine de bak derim. Ne kadar düşünceli bir cümle:)) sonra sizin bida olur sonra kardeşinizin 2. Olur. Anneniz de çocuk bakmaya geldi sanki dünyaya...Sizi pek haklı göremedim.

Olan olmus..
Icindekileri dokmussun bu son olsun.

Sakin gorusme.

Sinirlerin cok yipranmis baksana
Yüz yüze bakılacak hal kalmadı
Kendimi tanıyamadım
Düşündükçe tuhaf oluyorum
Görüşmeyi düşünmüyorum zaten

Zamanında eşim çok üzülmüş, benleyken yaptıklarını da gördüm. Şimdi özledik ne olur gel diye yalvarıyorlar, 3 sene 1 tane resmini bile göremeyince biraz değerlendi galiba. Eşim kendi gitmiyor. Aynen seninki gibi bekarken de uzakmış, zor zamanında manevi olarak yanında olmamışlar, yalnız kalmış hep iyice kopmuş. Ben gelince lafımı esirgemedim ipler tamamen koptu. Eşimi üzerlerse canlarına okurum onların.

Yazdığınızın hiç birini anlamadım
Komple
Kendinizi haklı buluyorsanız ifade edememişsiniz bu yüzden fazla eleştirilmişsiniz..
Geçen de bir konu vardı annenin 2 kız kardeş arasındaki ayrımcılığı, kıza herkes destek oldu..
Haklı olduğunuz taraf vardır belki ama konudaki dikkat çektiğiniz nokta yanlış..
Ayrıca bırakın eşiniz düşünsün siz değil..
Şimdi anlatabilmişimdir umarım..

Annem kendi isteğiyle bakıyor
Kardeşimln kine sağlığım eş verirse bakarım diyor
Ben kıskançlık yapmam onu anlatmaya çalıştım
Ama cımbızla çekip başka yerlere çekmişsiniz
Teşekkür ederim

Kendinizi bu kadar lucuk dusurmek yerine resmiyet koymaniz yeterliydi

Teşekkür ederim
Evet anlatamadım kendimi
Neredeyse ayrımcılığı haklı buluyor bazıları
Ayrımcılığı anlatmaya çalıştım
Ama kıskanç kinadar oldum

Bosver duymamaya calis. Sen de kiymetlisin senin cocuklarin esin ailen var deger mi onlar yuzunden sinirlerini ziplatiyosun.
Eltimin cocugunu seviyor benimkini sevmiyor diye kiyaslama herkes herkesi sevmek zorundada degil ki.
Bayram gunu buyuklere bagirmak olmamis gercekten. Bundan sonra mesafeni koyar daha az gorusursun bu sayede daha az kafana takarsın durumu diye dusunuyorum.

Hanımefendi daha beterini yaşadım ,alasını da ilk gün gelecegimizi bildikleri halde gezmeye de gitmişlerdi.Gurbetteydim her bayram gelmek istiyoruz diye telefon açardık, normalde evinden çıkmayan kadın yok şehirdısına gidecez diyordu bayram geliyordu gitme felan yok numaradan.Gerçek mi bilmiyorum ama komsuları da sizin gelmenizi istemiyor bize öyle söylüyordu demişti.Yok masraf ediyorlarmış tamamiyle yalan bir tabagın hesabını yapıyormuş.
Su an 10 dk yürüme mesafesindeyiz.En son geçen sene geldi evime.Kızı var 6 saat uzaklıkta 3 aya bir görmeye gider torunlarını ee benimkiler de torun değil mi uzaktakileri vile daha çok görürdü.Evde eltim var onun çocuklarına bakılır benim işim cıksa bakılmaz.
Kocamın ayagı kırılır gelmez damadı bisikletten düştü diye koşa koşa 6 saatlik yola giderdi.Bunlar ne peki ayrımcılık değil mi.Ha bir de kızım düştü gözünün önünde eltimin oğlu yitti tesadüf kaynanamın suratına baktım güldü ya dizleri parçalanmıştı bir şey olmaz dedi Allahım sen görüyorsun dememle kızımı yiten erkek torunu düştü, aynı yerde ,koşa koşa gitti yavrum bakim diye bu ne peki.
Daha bir çok olaylar var ben kavga etmedim ama hele bayramlarda ses çıkarmadım benim ailem baktı bize çocuklarıma onlar umursamadı.Dibini gördüm, içlerini gördüm.Mesafeliyim kimseye kendimizi zorla sevdiremeyiz kavga etsek de boş.Susmak ve iilahi adalete güvenmek lazım.Elbette ki ayrımcılık kötü seydir gerçekten varsa ayrımcılık karşılıksız kalmaz.
Sizi tek hatalı kılan bayram günü fevri çıkışlarınız olmuş.Onlar yok gibi davranın.Şöyle düşünün hani bayramlarda huzurevine gidilir ya tebessümle resmi o şekilde gibi düşünün.Ben umursamıyorum artık.

Bosver duymamaya calis. Sen de kiymetlisin senin cocuklarin esin ailen var deger mi onlar yuzunden sinirlerini ziplatiyosun.
Eltimin cocugunu seviyor benimkini sevmiyor diye kiyaslama herkes herkesi sevmek zorundada degil ki.
Bayram gunu buyuklere bagirmak olmamis gercekten. Bundan sonra mesafeni koyar daha az gorusursun bu sayede daha az kafana takarsın durumu diye dusunuyorum.

Bayram günü bu şekilde olması hoş olmadı evet
Kendimi tanıyamadım

Mesafe koymuştum zaten
Yüz göz olmadım
Ama ne olduysa oldu
İçşmdeki herşeyi söyledim
Oda hala haklıymış gibi konuşunca sesim yükseldi
Ayrımcılık kötü birşey tabi ki
Ayrımcılık yapanda yaptığını kabul etmiyor zaten
Ben de Allah a havale ettim
Allah görüyor herşeyi

Bayram günü olmadı evet
Bu konuda üzgünüm
Özellikle babaannesi ve kızımın önünde olması beni üzdü
Kendime yakıştıramadım
Ama oldu işte

k.bakmayin da siz ona boyle bagirirsaniz oda size boyle davrnanir.kv cok sahiplense niye yapiyi o benim oglum karismasin dersiniz simdide niye sahip cikmiyo diyosunuz bazen gelinleri memnun etmek cok zor.bende gelinim hiiicccc dikkat etmem cocugu sevmis mi sevmemis mi.butun torunlar birdir

Buna benzer bi konunuz vardı... Bu yazdıklarınızı okuyunca anladım ki,önce ki konunuza verilen fikirler, gösterilen yollar, zerre umrunuzda olmamış. Ne acı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…