Kayınvalide ile fena tartıştım

Buna benzer bi konunuz vardı... Bu yazdıklarınızı okuyunca anladım ki,önce ki konunuza verilen fikirler, gösterilen yollar, zerre umrunuzda olmamış. Ne acı...
Valla ne kadar yol gösterilirse gösterilsin ayrımcılığa katlanamıyorum
Onun umrunda değil
Aile aile değil
Başımıza ne gelirse zaten aman ayıp olmasın demekten geldi
Onların umrunda değiliz
Onlar mı benim umrumda olucak

Ben hiç sahiplendiğini bilmem
Hep bir adım geridedir
Biraz sıkıntımız olsun hop elini ayağını çeker
Biraz rahatlayalım
Yok pişmanım Yok haklısınız vs barışmaya çalışır
Böyle bir aileye altı okkasın mı yapayım

Siz bu kadına ne yaptınız da bu kadar beklenti içindesiniz?
Niye bu kadar şey bekliyorsunuz yok kredi çektim sormadı yok yemek yapmıyor her akşam yok torununu sevmiyor. Siz böyle yaptığınız için beklentide olduğunuzu bildiği için uzaklaşıyor ve böyle davranıyor.
Oğluna da nasıl davrandığı sizi niye bu kadar ilgilendiriyor üstüne düşse çok üstüne düşüyo diye kıskanırsınız bu sefer. Allah akıl fikir versin valla çekilmez bir insansınız

Acikca beni ve benim cocugumu sevmiyorlar ,eltiminkinden bahsederken bile gözlerinin ici gülüyor diyorsunuz sonrada eltim kıskanç butun gun eve kapatıp gondermiyor diyorsunuz bakin bunlari siz yazmissiniz bir dediginiz digerini tutmuyor .
Burda en az 40 kisi size haksizsiniz hatalisiniz yazmış asla kabul etmiyorsunuz peki konu acma amaciniz ne? İnsan bayram günü yapayasli insanlarin kucucuk çocuğunun onunde bu kadar sirretlesmek icin aklini kaybetmis olmali..
Hirstan kiskancliktan gözünüz donmus.. Esim ailemin fedakarligini gördükçe ailesine kızıyor falan yazmissiniz birakin allah askina sizin dirdirinizdan bıkmış olmasın? Kaldı ki kiziyor bile olsa ailesinin en kucuk adiminda erkek milleti size tırnaklarını çıkarır bunu tum kk uyeleri bilir.
Bence biraz icinize dönün bu kötü duygularinizi torpuleyin evladiniza yazık.. Boyle giderse surekli sevilmedigini istenmediğini dusunen ozguvensiz bir cocuk yetistireceksiniz.

Of bu bayram da fena hortladı benim çocuğuma bakmıyoooolarr olayı..

Cadi geline benziyorsun..

Bayramda büyuklerinin kalbini kırmışsın..özür dileme sırası sende!...

Her yazdığım birbirini tutuyor
Eltim kayınvalidemin bizimle ilgilenmesini kızıma bakmasını istemiyor
Sürekli onlarda
Buda kıskanç olduğunu kanıtlıyor zaten

Kayınvalidem de diğer torunlarını çok seviyor
Bunun neresi tutarsız
Bunlar olan şeyler
Bugün bile dedi anneme
Benim ailemden fayda Yok diye
Bjnları kendisi söylüyor
Zaten kaç yaşında adam herşeyi görüyor

Ailesinin barışma adımında da bana bıraktı
Sen bilirsin dedi
Ailesini biliyor
Zaten bunun için dırdır etmeme gerek bile kalmıyor

Senin yazdıklarını ciddiye almıyorum
Sen de yazma bana
Seni haksız bulanı madem ciddiye almıyorsan niye konu açıp fikir bekliyorsun? Sen çok bencil birisin ve hep ben haklıyım modundasın.
Kimsenin fikrini de önemsemiyorsun.

konu sahibi hatalisin. net.

Benim kayınvalidem de bakmaz benim çocuğuma,eltiminkini çok sever hatta olur ona bu bariz ortada,büyükbabam amcamın kızını çok severdi ilk göz ağrım diye ben kız olan yigenimj ayrı bir seviyorum oluyor böyle cemkirmeye ne hakkınız var,o insanların bayramını zehir etmeye ne hakkınız var dogurduysaniz bakacaksaniz isterlerse tüm varlıklarını onlara verirler siz ne? Kadın ne kotulugum dokundu sana demiş,ne fayda oldu demişsin yazıklar olsun ne diyim.

Seni haksız bulanı madem ciddiye almıyorsan niye konu açıp fikir bekliyorsun? Sen çok bencil birisin ve hep ben haklıyım modundasın.
Kimsenin fikrini de önemsemiyorsun.
Yok arkadaşın bir çok üyeliği varmış da sanırım hepsi birleştirilmiş bir üyeliğini de ben tahmin ettim acaba o mu diye üç kere o kişi misin dedim görmezden geldi sorum çok basitti

Bende adminlere sordum ondan cevap alamayınca sonuçta kime yazdığımı bilmek isterim

Gerçekten saygısızlık yapmışsınız hepimiz insansız bazen bazılarını daha çok severiz zaten bayramda bile maraz çıkarma ihtimali olan bir gelinle görüşmek istememeleride normal yanı benimkilerde benimle ilgilenmiyor benimkilerde resmiyim diye benle pek ilgilenmezler ne yapayım yani kavgamı çıkarayım edep yahu azıcık gelinliğimizide bilelim bizlerde evlat yetiştiriyoruz!!

Allah sizin gibi insanlardan korusun ...

ben şuraya konu olarak adımı yazsam ve bu kadar insan bana hayır senin adın o değil dese durur düşünürüm ya gerçekten benim adım bildiğim gibi mi diye.

yani nasıl bir karakterde olduğunuz burdan da belli. azıcık iyi niyetli olan biri az durur düşünür bu kadar kişi bana bişi diyor acaba haksız mıyım diye.

Allah o insanlara sabır vesin sizin gibilerden çevremizdekileri ve bizi korusun ne diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…