Kayınvalide ile fena tartıştım

Anlatış tarzımda ne var bilmiyorum ama
Sadece yaşlı babaannesinin önünde olduğu için üzüldüm
Kaldı ki o kadın bile kayınvalideme kızıyor
Ne ekersen onu biçersin bu ne siddet bu celal benim kaynanamda bakmiyor ayrımcılık yapiyor ama umursamıyorum mesafeliym gittimde saygimi gosteriyorum ama siz eltinizi ve cocuklarini cok asiri kiskaniyorsunuz ben suanda kayinvalidenize acıdım

Ben çocuğum olsa baktırmam bakmak istemiyo diye sevinin. Bizimkide çocuk olursa bakmak istiyo biz reddediyoruz gitsin diger gelinin çocuğuma baksın bana yanaşmasın. Neden bişeyler bekliyosunuz ki. Yapmazlarsa yapmasınlar. Yapsalar onlarda bişey beklicek sizden. Herkes iyi kötü kendi ailesiyle ilgilensin en güzeli

Size noluyor ki ? Eşiniz konuşsun bırakın , sonra benim çocucuğuma bakmadı , ilgilenmedi diyorsunuz , böyle davransa benim oğlum ve gelinim bakmam torunuma.önce saygı duymayı ve dilini tutmayı öğrenecek evlatlar.

Öyle çok ayrımcılık yapan ana baba var, canınızı aıkmaya degmez

eşimin ailesiyle kızımı hamilelikten beri hiç arayıp sormadıkları ve doğduktan sonra da hiç sormamaya devam ettikleri için hiç görüşmüyorum yolda yanyana konuşmadan geçiyorum kızımı göstermiyorum eşiminde onayıyla gerçekten haklıyım bunun farkında eşimde.bu süre içinde kayınvalidem sadece bir kere barışmak istedi özür dilemek istedi ama ben tlfnunu bile açmadım.kayınvalidem eltimin oğluna baktı hep o ilkokula gidiyor şimdi ikinci çocuğu oldu onda bakıyor.bazen diyorum acaba barışsamıydım ama kızımı hiç arayıp sormadıkları için bunu hazmedemiyorum öfkem bi türlü geçmiyor.kızım şimdi 2 yaşına giricek ve hiç bir çabaları yok.bazen diyorum keşke barışık olsamda işe başlayınca kendi kızıma kayınvalidemede baktırsam..şimdi ortam eltime kaldı ve hep kayınvalidemden destek alıyor.annem hep yanmda saolsun ama yarın öbürgün ya müsait olamayıp kızıma bakamazsa diye düşünüyorum...
açıkçası siz olsanız napardınız???

eski konunuzdan....

heee sen çocuğunu onca sene gösterme sonra sevmiyorlar diye çemkir.
eski konuları karıştırayım bakalım

Kimse sizin çocuğunuza bakmak zorunda değil . Bakarsa bu size bir jest olur teşekkür edersiniz bakmadı diye kıskançlık yaparak ortalığı germenin bir mantığı yok . Kendi düşüncelerinizle eşinizi de doldurmayın .

heee sen çocuğunu onca sene gösterme sonra sevmiyorlar diye çemkir.
eski konuları karıştırayım bakalım

Bu kadın gerçekten tuhaf. Eski konulara nasıl bakıyorsunuz ki?

kadın daha napsın özür dilemeye bile çalışmış.başından beri kadını kullanmaya çalışmışsınız. eltinizi de kıskandığınız kaç yıl önceki planlardan belli. önce onun çocuğuna bakması gerekmişse tabiki onunkine bakması normal. siz daha çalışmadan baktırma hesapları yapmışsınız.

ah ah baktım konulara kazen in dediği gibi onca senede hiç değişme olmamış.konulara ben de yorum yapmışım.kocanın yolda annesiyle konuşmasına bile kavga etmişsin.iflah olmazsın

Esinize ve ailesine büyük saygisizlik bence. Durumu düzeltmeye bakin
not:düzeltme var

Hayir efendim yazdiklariniz hicte birbirini tutmuyor! acikca torunlarini seviyor diyorsunuz zaten niye eltiniz zorla tutsun belliki sizden hoslanmiyor eltiniz kadini hos tutuyor oda seve seve buyutuyor torunlarini..
Sizede boyle uzaktan cildirmak gordukce saldirmak kaliyor..
Tekrar yaziyorum evladiniza yazik nefretle cocuk buyutmeyin bide lutfen okudugunuzu anlamaya calisin

Bu kin ve öfke en çok size zarar verir.
Bayramda bayramlaşıp dönmek varken,gününüzü berbat etmişsiniz.kızinizi da bu huzursuzluğa ortak etmişsiniz.oda sevilmediğini düşünüp hüzünlenebilir.

Aile büyükleri bazen ilk torunlarını,bazen de emeği hangisinde daha fazlaysa onu daha çok severler.Bunu çogu âilede görebiliriz.Babam ve oğlum arasında öyle müthiş bi iletişim varki bir evladım daha olsa belki böyle bir bağ kuramiyabilirler. Bu diğer torununu sevmiyeceği anlamına gelmez.onu da sever ama diğerinin yeri farklı olur.

Hepimiz insanız.Bazen yapılan tercihlere kırilabiliriz.Sizin yaptığınız bayram
ziyaretinde,bir büyüğün önünde çok yersiz ve zamansız olmuş.

Benim gelinimde bayramda beni üzse,huzurumu kaçırsaa, büyük küçük tanımadan kendini kaybetse bayramda evimde beklemem.Çocuğuna da bakmak istemeyebilirim.

Haklı veya haksızlar ! Büyüklere nasıl davranılır öğrenmediniz mi siz ? Yaptığınız terbiyesizlik ; hele bir de bayram vakti .Siz demek ki kötü insana denk gelmemişsiniz.Adamlar suçu ne? Fayda görememeniz mi?

Demek ki sevdirmemişsin kendini ki o yüzden senden uzak duruyorlar .Cazgır ,geçimsiz hoşgörüsüz biri canlandı gözümde okuyunca . Bence de uzak durulacak kadar varsınız.

Çoçuğunuz size yıllar sonra aynı şeyi yasatacak, belki bi bayram günü ..Ona anne baba olarak çok güzel rol model olmuşsunuz .
Tebrikler !!

ben burda bi tek kaynanaya acidim. gelinin biri bakmiyor diye bagiriyor digeri ayrimcilik bik bik diye kafayi takmis. artik siz bi ailesiniz cocuk da var kendi geciminiz var. cocuguma bakmiyor ev kredime yardim etmiyor demek baya simariklik. bir de mecburum onlara bakmaya demis kadin. ayrica esin kizsa bile senin onu yatistirman lazim, o senin annen flan diye sen tam tersi adami ayibima ortak etcem diye dolduruyorsun. ama senin lafa degismez, bosa yaziyoruz

Kimse kimseye bakmak zorunda değil. Bosuna olay çıkarmışsınız gibi

Bayramda patlaman iyi olmamış. Ama seni anlayabiliyorum şimdi bu kıskançlık yapman mı konu filan diyenler bunu yaşamadığı için anlamazlar. Ama ben anlıyorum sizi. Evim yOk birliğim 4 senedir ve birlik durduğumuz için kira ödüyoruz kayınbabama eşim her fırsatta para veriyor bedava yiyip içip yaşamayalım diye ve diğer oğluna her ay maddi yardım yapıyor bizden alıyor ona veriyor :)
Bir sürü borcumuz var ama hiç eksilmiyor iki çocuğum var ve ayrı eve çıkmadan 3.yü düşünmüyorum. Bunlar kıskançlıksa evet kıskanıyorum bütün olanaklarını diğer oğluna gelinine torununa sağladığı için
Ben oğlumun da kızımın da rabbim fırsat verdikçe her ihtiyacına eşit koşacağım Allah'ın izniyle selametle
Takma diyeceğim ama olmuyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…