• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile mesafe

Su_perisiiii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
812
659
103
kızlar kayınvalidenizi haftada kaç kere arıyorsunuz yada kaç kere ziyaret esiyoesunuz?
Ben 2,3 günde bir ararım ve son haftalar haftada en az 2 kere görüşüyorduk. Bu aralar cok aramıyorum ve eşim yüzünden gidemiyoruz onlara. En son aradığımda bana mesafeli konuştu ve neden aramadığımı sordu?
Ben ama çok yakın olmak istemiyorum. Mecburmuyuz her boş günlerimizde görüşmeye?

Her gün birkaç kez goruyorum. Komşum olur kendisi. Bugün mesela birlikte çay içtik. Buradaki birçok kadının "misifi kiy misifi iyidir" diyecegi türden bir kaynana benimki. Ben mesafe koymuyorum, kendimi de hiç sartlamadim bu hususta. Her misafirim geldiginde aşağıya inmeseydi iyiydi ama iniyor işte :)

Ben kendim gidiyorum yanına bir isim yoksa. Güzel güzel laf sokuyor. Bir de her konuda mutlaka fikri olduğu için bol bol ogut veriyor. Ispanak sirkeli suda bekletilirmis mesela :) ben de ilk kez duymuş gibi şaşırıyorum verdiği bilgiler karşısında. Laf sokmayaydi iyiydi...

Bazen haftada 1 bazen 2 bazen hiç.
Canım nasıl isterse.
Aramak gibi huylarimiz yok.
Senede 1 -2 belki konusuyoruzdur.
O da2 dk bile değil :)
Kızları olmasa kv melek.

Her gün birkaç kez goruyorum. Komşum olur kendisi. Bugün mesela birlikte çay içtik. Buradaki birçok kadının "misifi kiy misifi iyidir" diyecegi türden bir kaynana benimki. Ben mesafe koymuyorum, kendimi de hiç sartlamadim bu hususta. Her misafirim geldiginde aşağıya inmeseydi iyiydi ama iniyor işte :)

Ben kendim gidiyorum yanına bir isim yoksa. Güzel güzel laf sokuyor. Bir de her konuda mutlaka fikri olduğu için bol bol ogut veriyor. Ispanak sirkeli suda bekletilirmis mesela :) ben de ilk kez duymuş gibi şaşırıyorum verdiği bilgiler karşısında. Laf sokmayaydi iyiydi...

Bu mesafe koy diyenlerle "misifi kiy" diyerek dalga geçme amacınızı anlayamadim doğrusu. Evet hakedenlerle mesafe iyidir bunda alaya alinacak ne var?

Bencede Hergün hergün ne konuşuyumki ben onunla ama aramadığımda laf sokuyor

Bizimkilerde ilk basta öyleydi benim kayinpederim cok laf eder..onlar söyledi ozellille esim oraya tek gidince..hic umursamadim..ay sonunda 2 sene olucak artik alistilar bsy demiyorlar..bosver canim sen istedigin gibi yaşa..

Hergün arardım hemen hergün görüşürdük. Ama öyle ciddi konularda öyle kurgınlıklarım oldu ki...

Velhasılı 7 senedir alttan ala ala alcak yanım kalmadı. En son geçtiğimiz bahar üfürükten bi bahaneyle kavga çıkarıp ana kız üstüme saldırınca aramayı sormayı gitmeyi gelmeyi kestim..

Eşimle boşanıyoduk nerdeyse evi terkettim dava açıcaktım bu yüzden. Yalvar yakar aldı babamlardan. Tabi aileye aşırı düşkünlüğünden küslük olmasın en azından birlikte gidelim. Samimi olmasan da olur dedi. Tabi bu yüzsüzler yaklaşmaya çalışsa da ben artık nasıl tükendiysem tüm kapılarımı kapatmışım onlara. Ne ararım ne sorarım görünce de 2 ha hi bitti gitti.

Haketmeyene evlat gibi davranmıycaksın ben bunu bilir bunu söylerim.

Haftada bir uygunsam gideriz. Ben aramam arada kendisi arar.
Eşim de 3-4 günde bir arar

kızlar kayınvalidenizi haftada kaç kere arıyorsunuz yada kaç kere ziyaret esiyoesunuz?
Ben 2,3 günde bir ararım ve son haftalar haftada en az 2 kere görüşüyorduk. Bu aralar cok aramıyorum ve eşim yüzünden gidemiyoruz onlara. En son aradığımda bana mesafeli konuştu ve neden aramadığımı sordu?
Ben ama çok yakın olmak istemiyorum. Mecburmuyuz her boş günlerimizde görüşmeye?
Valla saymıyorum aklıma geldikçe ararım ben aramazsam o arar hal hatır sorar kimse şartlamadı kendini bizde

Back
X