• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide ile mesafe

Her gün birkaç kez goruyorum. Komşum olur kendisi. Bugün mesela birlikte çay içtik. Buradaki birçok kadının "misifi kiy misifi iyidir" diyecegi türden bir kaynana benimki. Ben mesafe koymuyorum, kendimi de hiç sartlamadim bu hususta. Her misafirim geldiginde aşağıya inmeseydi iyiydi ama iniyor işte :)

Ben kendim gidiyorum yanına bir isim yoksa. Güzel güzel laf sokuyor. Bir de her konuda mutlaka fikri olduğu için bol bol ogut veriyor. Ispanak sirkeli suda bekletilirmis mesela :) ben de ilk kez duymuş gibi şaşırıyorum verdiği bilgiler karşısında. Laf sokmayaydi iyiydi...
Çok tatlisiniz yaş

Benim kayinvalidemle hicbir sorunum yok. Hic olmadi. Karsilikli saygi cercevesinde yasayip gidiyoruz.
Annemle her gun telefonda konusuruz nerdeyse, haliyle ben de ilk zamanlar, annemle her gun konuşuyorum sonucta o da sevdigim adamin annesi diye haftada 1 mutlaka arardim. Aklimsira anne-evlat gibi olacağız filan, bende pembe panjurlu hayaller :olamaz: sonra baktim hep ben arıyorum, sonra ben de seyreklestirdim ve sonra biraktim. Ben aramazsam o beni hic aramiyor. Iyi dedim, simdi ayda 1 kez ancak konusuyoruz. Ama o boyle olmasaydi, aramizda da bir sorun yok madem, haftada 1 arardim kesin. Siz fazla bile ariyorsunuz. Bos günlerde hep aileyle geçirmek de cok can sıkıcı. O konuya mutlaka mesafe koyardim.

Back