Kayınvalide ile tatil.

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Buradaki görevimiz bir yıl sonra bitecek. Kayınvalidemler genç insanlar. Her yıl tatile vs gidiyorlar. Bu yıl birlikte tatile gittik.Kayınvalim emrivaki yapıp seneye için de ayarlarız gideriz diyor. Benim kızdığım napalım gidelim mi demiyor gideriz diyor. Tamam uzaktayız bütün yıl boyunca diyorum ama bilemiyorum. Sizce nasıl düşünmeliyim?

Rahat ediyorsaniz doldurmak istemem gitmek istiyorsanız sorun yoksa gidin.

Ben asla istemem ki kendisini de severim.
Ama tatil tatil olmuyor öyle benim için .

Biz de uzaktayiz. Yillik izinde birer hafta ailelerde kaliyoruz. O bir haftayi tatilde gecirsek hic hayir demem sahsen.

Ama ayrica tatile de gideriz baska bir engelimiz yoksa.

Benim kuzenim geçen sene gitti kayınvalidesiyle , kadın sürekli çocuğa baktı , siz gezin tozun evladım dedi.. sizinki de bu tarzda ise gidilebilir ama gıcık olduğunuza ve buraya konu açtığınıza göre demek ki pek iyi geçmemiş tatiliniz

Seneye dediniz değil mi? :) şimdiden germeyin kendinizi, tatilinizi organize ederken haber vermezsiniz oldu bitti.

Aranızda gerginlik yoksa gidin ne olacak sanki 1 hafta bilemedin 10 gün.

Ama ben senin yerine olsaydım kendi kv bırak tatili pazara dahi gitmem.

Arada sırada tabi birlikte tatil yapılabilir de, her sene rutine bindirmeye gerek yok bence. Eşinizin tavrı önemli bu konuda. Bu sefer karımla baş başa takılacağız derse, annesi de geri çekilir. Daha 1 sene varmış hem, o plan yapmadan, siz eşinizle bir plan yaparsınız olur biter.

Nasıl geçiyor bir gününüz beraber olunca? Bebeğiniz var mı? Beraber olmanın size artısı ve eksisi nedir tam olarak düşündünüz mü? Bunlara göre bir değerlendirme yapılabilir.

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık evliyim. Ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Buradaki görevimiz bir yıl sonra bitecek. Kayınvalidemler genç insanlar. Her yıl tatile vs gidiyorlar. Bu yıl birlikte tatile gittik.Kayınvalim emrivaki yapıp seneye için de ayarlarız gideriz diyor. Benim kızdığım napalım gidelim mi demiyor gideriz diyor. Tamam uzaktayız bütün yıl boyunca diyorum ama bilemiyorum. Sizce nasıl düşünmeliyim?
Gerçekten hayattaki tek derdiniz bu olsun ya. Insanlar kayınvalide elinden neler çekiyor..

Ne yapışkan kv bu ya. En sevmediğim. Sen tamam tamam de, seneye bir bahane bulursun. Şimdi ortada bişey yokken ortalığı karistirmA

kv söylediğinde bişey yok ki. Sonuçta fikrini söylemiş. istemiyorsanız söylersiniz geçer. Bunlar sorun olacak şeyler değil.

Zaten bu sene gitmissiniz gerek yok bence insan tatilde istediği gibi özgür olabilmeli kimseye bağlı kalmadan. Ben bu sene maglum gidemedim ama kısmetse kıştan rezervasyon yaptiricam bir daha ki sene için insallah

Ben de eşim de homeofis çalışıyoruz yani istediğimiz zaman tatile gidebiliyoruz bu bolluğa rağmen hadi iki gün de eşimin ailesiyle tatil yapayım demem hayatımın bilmem kaç yaşında tanıştığım nihayet bana yabancı kafamın uyuşmadığı insanlarla niye daralayım sahilde ormanda. Siz hatayı geçen yıl beraber giderek yapmışsınız aaa ne güzel eğlendik seneye de beraber gidelim kafası olmuş kayınvalidenizde. Bence derhal kestirip atın iyice huy yapmasın yoksa iki yıl yaptığınız iyilik göreviniz olur üçüncü yıl biz sizle gitmeyeceğiz deyince gücenirler. Eşiniz söylesin yalnız gitmek istiyoruz diye olmadı siz arsızlığı ele alın karı koca baş başa kalmak istiyoruz deyip. Şimdi azıcık kırılırlar ama birkaç yıl böyle gider sonra vazgeçerseniz daha büyük kırgınlık olur. Ne uzun yazmışım sizin yerinize ben huzursuz oldum resmen

Back
X