Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya evet aslında bu konuda haklısınız galiba geçen sene çocuğu ona bırakıp gece dışarı cikmistikEsiniz ille goturmek istiyorsa e sizin de tek tatil sansiniz buysa baska secenek kalmiyor ki geriye. Ne desem bilemedim. Kalabalikla tatil guzel oluyor bence,zaten artik esinizle basbasa olamazsiniz ki cocugunuz var. Cocukla yalniz cikinca ille bir hareket oluyor yani. Gece cikmak isteseniz otelden bakici istemeniz gerekecek vs vs gibi. Ama yine de siz bilirsiniz,kv ile gitmek istemiyorsaniz ya esinizi ikna etmeniz lazim ya da birlikte gitmeyi kabul etmeniz lazim.
Yani cocuk dedigin erkenden uyur,siz gece disari cikarsiniz. Ben mayista annemsiz ilk tatilime ciktim cok zor oldu cocukla. Esimle bir yemek yiyemedik,oglum biraz hareketlidir,birimiz surekli onunla ilgilenmek zorunda kaldik. Gece uyuyunca da bakici tuttuk,telefonlari karsilikli olarak acik biraktik ki bir sey olursa duyalim sesini diye. Yani kvnin avantaji cok oluyor.Ya evet aslında bu konuda haklısınız galiba geçen sene çocuğu ona bırakıp gece dışarı cikmistik
Ozaman sizin ailenizde gelsin onlarda küser.Eşinizin yaklaşımı bence saçma.Karı koca olarak siz bi ailesiniz başbaşa tatile gitmekte en doğal hakkınız.Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı
Sizin aileniz hiç gelmemiş şuana kadar yazdıklarına göre, sizinle görüşmeye devam ediyorlar mı?Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı