Kayinvalide ile tatile çıkmak

O zaman annesiyle gitsin tatile. Yani annesinin kırılacağını düşünüyor da, sizin duygularınız yok mu? Saçmalık.
Valla yerinizde olsam geliyorsan gel, gelmiyorsan ben yalnız gidiyorum diye koyarım postayı.

Öncelikle eşini ikna etmelisin, o arkanda durursa açık açık annesine BİZ eşimle başbaşa gidiyoruz derse o KV'ye bi şey demek düşmez..
Ayrıca ne o öyle, adamla evlenirken yanında KV'yi bonus mu verdiler sana... asla kabul etme bu n yaaa

Esiniz ille goturmek istiyorsa e sizin de tek tatil sansiniz buysa baska secenek kalmiyor ki geriye. Ne desem bilemedim. Kalabalikla tatil guzel oluyor bence,zaten artik esinizle basbasa olamazsiniz ki cocugunuz var. Cocukla yalniz cikinca ille bir hareket oluyor yani. Gece cikmak isteseniz otelden bakici istemeniz gerekecek vs vs gibi. Ama yine de siz bilirsiniz,kv ile gitmek istemiyorsaniz ya esinizi ikna etmeniz lazim ya da birlikte gitmeyi kabul etmeniz lazim.
Ya evet aslında bu konuda haklısınız galiba geçen sene çocuğu ona bırakıp gece dışarı cikmistik

Ya evet aslında bu konuda haklısınız galiba geçen sene çocuğu ona bırakıp gece dışarı cikmistik
Yani cocuk dedigin erkenden uyur,siz gece disari cikarsiniz. Ben mayista annemsiz ilk tatilime ciktim cok zor oldu cocukla. Esimle bir yemek yiyemedik,oglum biraz hareketlidir,birimiz surekli onunla ilgilenmek zorunda kaldik. Gece uyuyunca da bakici tuttuk,telefonlari karsilikli olarak acik biraktik ki bir sey olursa duyalim sesini diye. Yani kvnin avantaji cok oluyor.

Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı
Ozaman sizin ailenizde gelsin onlarda küser.Eşinizin yaklaşımı bence saçma.Karı koca olarak siz bi ailesiniz başbaşa tatile gitmekte en doğal hakkınız.

Kayınvalidem ize açık ve net olarak söyleyeyin ben kocam ve çocuğum ile başbaşaba olmak istiyorum çizginiz çekin geçmesin sizin tarafa

Ben kv götürmediğime pişman oldum .Çocukla zaten başbaşa tatil falan olmaz . Her yemekte ağladık sadece çocuk havuzunda kalmak istedi. Denize girmedi ben bekledim eşim yüzdü falan. Öğlen uyku saati bilmemne iki saat gitti gündüz. Yavrumu da evde bırakamazdım.:halay:Kv götür çocuğu kitle . Arada anne erken yatcak biz bi çıkıp dolaşalım dersin. Zaten bidaha da sizinle biryere gelmez.

İs kocada bitiyor valla. Bazilari ne merakli anasini yaninda tasimaya. Yani kocaniz bu sene hanimla biraz dolasicaz dese kaynana azcik dudak buker kirir dizini oturur. Onun da onune gecmek icin once onlarla gidilir sonra siz baska yere gidersiniz ama ona da para dayanmaz. Bence kocanizi ikna etmeye bakin kaynanadan ziyade.

Ordek ailesi misiniz her yere beraber gideceksiniz.esinizde sorun var onlari davet etmesin.basbasa gitmek en dogal hakkiniz

Benim kayinvalidem bi anda felc oldu eger hasta olmasaydi bizim planimiz ilk onunla beraber gidecektik 3 4 gun sonra biz basbasa 1 hafta gidecektik eger zamaniniz varsa boyle yapabilirsiniz

Neden küssün ya. Oda eşiyle gitsin tatile siz küsecekmisiniz? Bu sene eşinizle gidin yoksa her sene toplu tatile mahkum olacaksınız.

Kızlar bu sene hiç daha tatile cikmadik 5 senelik evliyim hemen çocuk olup hamilelik doğum derken geçen sene günü birlik bi tatilimiz oldu tabi gene kayinvalide ile yanında görümce ve enistemizde ailecek bi tatil oldu bu sene onlar olmıcak şimdi benim sorunum şu sben Eşimle başbaşa bi tatil yapalım diyorum o da annem leri götürmezsek küserler diyo daha balayı bile yapmadık yapamadık maddi durumlardan dolayı sizesorumlu kayinvalide yine kırmadan nasıl ekebilirim yada bunu kafaya takmadan tatilin tadını mı çıkarmalıyım bu şekilde tatil yapan varmı
Sizin aileniz hiç gelmemiş şuana kadar yazdıklarına göre, sizinle görüşmeye devam ediyorlar mı?

bu kayınvalideler öcü mü ya,kimse istemiyor?

şaka bir yana,kayınvalidenizi tanımıyorum,nasıl karakterde biri bilemem.ama size ayakbağı olmuyorsa,bence avantaja dönüştürülebilinir,bir durum.@darkmore un da dediği gibi,çocuğa bakma konusunda yardımcı olabilir.gece ne yapacaksınız,denize girerken veya?
bizim bir tanıdığın gelini,ilk yıl yalnız çıkmaya tövbe edince,2 senedir kayınvalidesi ve kayınpederiyle tatile çıkıyor.gelin çok memnun bu durumdan,hatta kayınvalideden bile daha çok.:dondurma: zaten çalışıyor.çocuklarına kayınvalide ve kayınpeder bakıyor.tatilde de çocuğu ,onlara bırakıp,karı koca tek başlarına takılıyorlarmış.

Eşinize; zaten geçen yıl onlarla birlikte gittiğinizi, sizinde bir aile olduğunuzu, plajda bacaklarınızı uzatmak istediğinizi vs söyleyin. Beli bel altı şaka yapıcam belki şak diye sarılıp öpücem seni diyin

Birsey soylemeyin ayarlayin tatilinizi.
Son dakka gidiyoruz deyin
Kusen kussun bosver
Bundan sebep kusecek kaynana meaafeyi haketmistir.
Ne o oyle? Evli ciftlerin pesine takilma hirsi?

Oglu evlendi kendi hayati var karisiyla basbasa tatil yapma hakki var artik.
Bir zahmet kaynanalar anlasin sunu artik

Back
X