- 28 Ağustos 2020
- 8.942
- 40.731
- 498
- Konu Sahibi Mavimilenaaa
-
İkiniz de işi mi bırakacaksınız bu durumda?Şuan çocuğum yok pandemiden dolayı erteledik biraz daha bekleyelim diye kv 60 yaşında hemen karşısında ablası oturuyor bütün akrabalarımız köyde zaten ve evet çalışıyorum
Çalışmasanız da fark etmez, kayınvalideniz sağlıklı ve kendi işini görebilecek dinçlikteyse, aynı evde oturmak zorunda değilsiniz.Şuan çocuğum yok pandemiden dolayı erteledik biraz daha bekleyelim diye kv 60 yaşında hemen karşısında ablası oturuyor bütün akrabalarımız köyde zaten ve evet çalışıyorum
Gitmeyin tabikiŞuan çocuğum yok pandemiden dolayı erteledik biraz daha bekleyelim diye kv 60 yaşında hemen karşısında ablası oturuyor bütün akrabalarımız köyde zaten ve evet çalışıyorum
Kv sizin yanınıza gelsin. Onun düzenine gitmeyin o sizin düzeninize adapte olsun.Merhaba, 4 yıllık evliyim kayınpederim 1.5 ay önce tarlada beyin kanaması geçirdi 4 saate yakın kalmış orda bitkisel hayatta şimdi doktorlarda uyanamaz diyorlar eşim bu yüzden annem yanlış kalmasın diye tamamen köye annesinin yanına taşınalım diyo kayınvalidem senin karın beni aramıyor annesi babası halimi hatrımı sormuyor diye yalan söylemiş. Kayınvalidem o kadar suratsız ki ne kızı yanında kalmak istiyor nede oğlu anlaşamıyolar ama buna rağmen gitmek istiyor. Ben istemiyorum ne kendi hayatımı nede çocuklarımın hayatını onun yanında harcamak istemiyorum bizim köyde kadınlar her işi yapar eşimde kayınvalide de bana güveniyor tarlaya gidicem hayvanlara bakıcam Eve bakıcam onlara bakıcam bu hayatı istemiyorum kayınvalideyle yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım
Evetİkiniz de işi mi bırakacaksınız bu durumda?
Bende söylüyorum bunu ama annesi ve teyzesi o kadar dolduruşa getirmiş ki adam dinlemiyor beniSiz de köyde yaşıyor olsaniz dahi ayni evde yaşamak istememe gibi bir hakkınız var iken su sartlarda gitmek istememeniz gayet makul. Eşiniz anlayisla karsilamiyorsa kendi gitsin annesiyle yasasin sizi buna zorlamaya hakki yok.
Ha derse ki annemi getireceğim buraya o zaman bile ayni evde kalmak istemeyebilirsiniz. Ev ev ustune olmaz.
Ben de arada bir yanına gideriz o gelir diyorum ama yokEşimle ilk bulusmamizdan söylemişimdir olur da iş ciddiye binerse kaynanayla oturmaya karşıyım diye. Annesi yalnızdı çünkü. Onu bilsin ona göre konuşsun benimle. 7 yıldır evliyiz. Durum şu, kaynanam gün aşırı gelirbugünkü gelmesinde de kaldı mesela şuan yan odada uyuyor. Çünkü yakın oturuyoruz. Rahatsizim evet. Ama bir yandan üzülüyorum. Genelde evinde yalnız kalıyor. Yalnız uyuyor. Ben olsam korkarım mesela. İyi dayanıyor kaynanam alışmış artık. Ama sıkça görüşüyoruz tabi. Önceden bu sık görüşmeler yüzünden eşimle çok tartıştık kötü olduk. Hiç gerek yokmuş.. şuan daha olgun karşılıyorum. İdare edebiliyorum. Yani sizde bunu düşüneyim seklinde degilde kesin kararınız şeklinde gösterirseniz eşinize, sizi zorlayacagini zannetmiyorum. En fazla surat yapar birkaç gün gerilimi sürer. Ama sonra anlayacaktır. Bırakın kaynananız gelin beni istemedi desin hiç önemli değil. Kimse sizin hayatınızı yönetemez
Özür dilerim ben 12 saat çalışıyorum mesajları yeni gördümHer kes bir öneride bulunmuş ama konu sahibi tenezzül edip cevap verme zahmetinde bulunmamış.yazmamaya karar verdim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?