- Konu Sahibi Mavimilenaaa
-
Köye neden gideceksiniz ki yaa böyle birşeyi sırf annesi yalnız kalmasın diye mi söylüyorMerhaba, 4 yıllık evliyim kayınpederim 1.5 ay önce tarlada beyin kanaması geçirdi 4 saate yakın kalmış orda bitkisel hayatta şimdi doktorlarda uyanamaz diyorlar eşim bu yüzden annem yanlış kalmasın diye tamamen köye annesinin yanına taşınalım diyo kayınvalidem senin karın beni aramıyor annesi babası halimi hatrımı sormuyor diye yalan söylemiş. Kayınvalidem o kadar suratsız ki ne kızı yanında kalmak istiyor nede oğlu anlaşamıyolar ama buna rağmen gitmek istiyor. Ben istemiyorum ne kendi hayatımı nede çocuklarımın hayatını onun yanında harcamak istemiyorum bizim köyde kadınlar her işi yapar eşimde kayınvalide de bana güveniyor tarlaya gidicem hayvanlara bakıcam Eve bakıcam onlara bakıcam bu hayatı istemiyorum kayınvalideyle yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım
Hiç bir sağlık problemi yokKeşke biraz daha açıklasanız. Yani kayınvalide kaç yaşında, sağlık sorunları var mı? Hayır gitmem derseniz eşiniz "o zaman annem burada bizimle yaşasın" der mi?
bende severim koy hayatini cocugumuda her yaz gotururum ama dogalgaza, ulasim kolayligina, evin icindeki sicak suya vs alismis cocuk icinde bayan icinde esi icinde kısın ozellikle cok zor olur.aslinda cocuklarin yasina bagli tabi de,
ben resit olana kadar koyde yasadim, cok mutlu bir cocuklugum oldu.
tabi ki konu sahibi calisiyor ve kres ihtiyaci vs hasil oluyorsa olmaz da, onun disinda koy hayati cocuklar icin gayet guzel.
Esiniz köyde ne is yapmayi dusunuyor? Cocuklarin okulu ne olacak?
2.saat en az yakın değilizValla bizim köyde kadınlar eşleri ölünce kendi başlarına mis gibi yaşıyorlar .Erkekler evlenmeye çıkıyor genelde.Hiç görmedim annem yalnız diye köye taşınanı.Bence yazın tatilde yada hafta sonları gidip yoklamak en güzeli. Arası kaç km yakın mı sınız
2.saat en az yakın değiliz
Konu sahibi biraz detaylımı yazsanız bazı şeyleri? Kv kaç yaşında, köyde yakınları varmı. Sizin çocuk varmı? Siz çalışıyormusunuz? Vs vs gibi ayrıntılar.2.saat en az yakın değiliz
Konuş laftan anlamazsa boşanMerhaba, 4 yıllık evliyim kayınpederim 1.5 ay önce tarlada beyin kanaması geçirdi 4 saate yakın kalmış orda bitkisel hayatta şimdi doktorlarda uyanamaz diyorlar eşim bu yüzden annem yanlış kalmasın diye tamamen köye annesinin yanına taşınalım diyo kayınvalidem senin karın beni aramıyor annesi babası halimi hatrımı sormuyor diye yalan söylemiş. Kayınvalidem o kadar suratsız ki ne kızı yanında kalmak istiyor nede oğlu anlaşamıyolar ama buna rağmen gitmek istiyor. Ben istemiyorum ne kendi hayatımı nede çocuklarımın hayatını onun yanında harcamak istemiyorum bizim köyde kadınlar her işi yapar eşimde kayınvalide de bana güveniyor tarlaya gidicem hayvanlara bakıcam Eve bakıcam onlara bakıcam bu hayatı istemiyorum kayınvalideyle yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım
bende severim koy hayatini cocugumuda her yaz gotururum ama dogalgaza, ulasim kolayligina, evin icindeki sicak suya vs alismis cocuk icinde bayan icinde esi icinde kısın ozellikle cok zor olur.
birde cocuklar kendi duzenlerinden cikip hastasi olan yaslisi olan baska bir eve girecekler kendilerine ait özel alanlari bile olmayacak belki, 2 şımarsa dur sus başım şişti vs. rahata alismis cocuk icin cok zor bunlar
Aydına bağlı merkeze 1.30 saat uzaklıkta tütün zeytinKöy nereye bağlı ki? Merkeze uzaklığı ne kadar? Tarlanın dönümü, tarlaya ekilen şeyler ne?
Uzakmış gidilmez çocukların eğitimi açısından. Yakın olsa aslında çocuklar için iyi olurdu. Tabii ayrı evde.Aydına bağlı merkeze 1.30 saat uzaklıkta tütün zeytin
çocuklar kaç yaşında okul açılacak 15 tatilden sonra.
Şuan çocuğum yok pandemiden dolayı erteledik biraz daha bekleyelim diye kv 60 yaşında hemen karşısında ablası oturuyor bütün akrabalarımız köyde zaten ve evet çalışıyorumKonu sahibi biraz detaylımı yazsanız bazı şeyleri? Kv kaç yaşında, köyde yakınları varmı. Sizin çocuk varmı? Siz çalışıyormusunuz? Vs vs gibi ayrıntılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?