- 18 Şubat 2018
- 18
- 24
- 38
- 29
- Konu Sahibi Mavimilenaaa
-
İşi var olmaz mı pandemiyi bahane ediyor ne yapıcaz burdadiyor hayır işi de iyizaten gidip de yapmamak olmaz,
evin isi olmus olacak o saydiklariniz da cunku.
o yuzden gitmemek en mantiklisi,
esinizin sehirde isi yok mu koye tasinmayi dusunuyor?
ayrica kayin aile ile yasamayi istememek cok normal gunumuzde, esiniz sizi zorlayamaz.
Eşin gitsin siz kalın çocuklarla. Çok istiyorsa o uğraşsın tarla takka ile.Merhaba, 4 yıllık evliyim kayınpederim 1.5 ay önce tarlada beyin kanaması geçirdi 4 saate yakın kalmış orda bitkisel hayatta şimdi doktorlarda uyanamaz diyorlar eşim bu yüzden annem yanlış kalmasın diye tamamen köye annesinin yanına taşınalım diyo kayınvalidem senin karın beni aramıyor annesi babası halimi hatrımı sormuyor diye yalan söylemiş. Kayınvalidem o kadar suratsız ki ne kızı yanında kalmak istiyor nede oğlu anlaşamıyolar ama buna rağmen gitmek istiyor. Ben istemiyorum ne kendi hayatımı nede çocuklarımın hayatını onun yanında harcamak istemiyorum bizim köyde kadınlar her işi yapar eşimde kayınvalide de bana güveniyor tarlaya gidicem hayvanlara bakıcam Eve bakıcam onlara bakıcam bu hayatı istemiyorum kayınvalideyle yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım
gitmek istemediğinizi belirtin, sizi gectim cocuklarıniz ne yapacak köyde ?
İstemiyorum de.Merhaba, 4 yıllık evliyim kayınpederim 1.5 ay önce tarlada beyin kanaması geçirdi 4 saate yakın kalmış orda bitkisel hayatta şimdi doktorlarda uyanamaz diyorlar eşim bu yüzden annem yanlış kalmasın diye tamamen köye annesinin yanına taşınalım diyo kayınvalidem senin karın beni aramıyor annesi babası halimi hatrımı sormuyor diye yalan söylemiş. Kayınvalidem o kadar suratsız ki ne kızı yanında kalmak istiyor nede oğlu anlaşamıyolar ama buna rağmen gitmek istiyor. Ben istemiyorum ne kendi hayatımı nede çocuklarımın hayatını onun yanında harcamak istemiyorum bizim köyde kadınlar her işi yapar eşimde kayınvalide de bana güveniyor tarlaya gidicem hayvanlara bakıcam Eve bakıcam onlara bakıcam bu hayatı istemiyorum kayınvalideyle yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?