Kayınvalide ile yaşamak istemiyorum

Mavimilenaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
18
24
38
29
Merhaba, 4 yıllık evliyim kayınpederim 1.5 ay önce tarlada beyin kanaması geçirdi 4 saate yakın kalmış orda bitkisel hayatta şimdi doktorlarda uyanamaz diyorlar eşim bu yüzden annem yanlış kalmasın diye tamamen köye annesinin yanına taşınalım diyo kayınvalidem senin karın beni aramıyor annesi babası halimi hatrımı sormuyor diye yalan söylemiş. Kayınvalidem o kadar suratsız ki ne kızı yanında kalmak istiyor nede oğlu anlaşamıyolar ama buna rağmen gitmek istiyor. Ben istemiyorum ne kendi hayatımı nede çocuklarımın hayatını onun yanında harcamak istemiyorum bizim köyde kadınlar her işi yapar eşimde kayınvalide de bana güveniyor tarlaya gidicem hayvanlara bakıcam Eve bakıcam onlara bakıcam bu hayatı istemiyorum kayınvalideyle yaşamak istemiyorum ne yapmalıyım

İşi var olmaz mı pandemiyi bahane ediyor ne yapıcaz burdadiyor hayır işi de iyi

Benim takıldığım nokta çocukların eğitimi
Onlar için köyde ve yakınlarında kaliteli eğitim alabilecekleri yerler var mı
Eşiniz çocuklarınızın iyi bi okulda eğitim alma hakkını elinden almamalı
Gitmemekte direnin çünkü ( sizin için bir şey diyemem ama ) çocuklar için en mantıklısı bu

Eşiniz annem illa yalnız kalmasın diyorsa kayinvalideniz sizin yanınıza gelsin.Köy yaşamını çok seven var ama sevmeyen insan yapamaz. Oraya gidip mutsuz olacaksınız eşinizin bu kötülüğü çocuklarınıza yapmasına izin vermeyin.

Köyün nerde olduğuna bağlı olaraktan gidebilirdim ben. Çocuklar için bulunmaz fırsat. Ama siz istemiyorsunuz ve haklı sebepleriniz var gayet de. Gitmeyeceksiniz zorla götürecek hali yok ya. Evlenirken köyde yaşayabiliriz demedi heralde bu adam.

Eşin gitsin siz kalın çocuklarla. Çok istiyorsa o uğraşsın tarla takka ile.

gitmek istemediğinizi belirtin, sizi gectim cocuklarıniz ne yapacak köyde ?

aslinda cocuklarin yasina bagli tabi de,
ben resit olana kadar koyde yasadim, cok mutlu bir cocuklugum oldu.

tabi ki konu sahibi calisiyor ve kres ihtiyaci vs hasil oluyorsa olmaz da, onun disinda koy hayati cocuklar icin gayet guzel.

Keşke biraz daha açıklasanız. Yani kayınvalide kaç yaşında, sağlık sorunları var mı? Hayır gitmem derseniz eşiniz "o zaman annem burada bizimle yaşasın" der mi?

Aglayip sizlanmadan net olun esinize bunu söyleyin..size orada yasamak istememekte ne kadar hak veriyorsam esinizin ne kadar suratsizda olsa annesini yalniz birakmak istememeside o derece hakli.

Köy nereye bağlı ki? Merkeze uzaklığı ne kadar? Tarlanın dönümü, tarlaya ekilen şeyler ne?

İstemiyorum de.
Kimse seni aynı evde yasamaya zorlayamaz.
Bireylerin en temel hakkı nasıl ki yasam hakkı ise
Evliliklerin en temel hakkı da ayrı evdir.

Kaç çocuk var bilmiyorum inşaAllah aileniz hatttadir ve arkanızda durur eşinize net bir şekilde istemediğinizi bu konuda zorlamaya kalkarsa boşanmak istediğiniz söyleyin çünkü eğer zoraki eş kisinin dediği yapılınca insan evlilikten de soğur kayınvalidenin sağlık problemi varsa o sizinle gelsin yaşasın daha makul gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…