- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
Bu görüşe o kadar katılıyorum ki. Eğer bir erkek size annemle yaşar mısın annemle yaşayacağız vs diyorsa kendisine ve annesine hizmetçi arıyordur belki ağır olacak ama tam da böyle. Bu zihniyette olan birisi sizi nasıl mutlu edebilir ki? Hem okulunuz var okulu bitirmeyi beklemiyor neden 26 çok mu geç bir yal evlenmek için? Okumadan güzel bir iş bulup kendi ayaklarınız üzerinde durmadan EVLENMEYİN. Çok ama çok üzülürsünüz. Sonra buraya gelip evlendim güvencem yok be yapacağım vs diye koy açarsınız. Ne olur bir kadın olarak kendinize bunu yapmayın.Bu adami annesiz yasamayi kabul ederse bile, yine evlenme. Bu adami birak. Senin yasin zaten kör kutuk asik olma yasi. Sirf "var" diye, seni "seviyor" diye biri ile beraber olma.
Kör kutuk asik ol, onu gördügünde heycanlan, saçma sapan konus, öptügünde dünyalar senin olsun, kalbin kirilsin, ayril,... Bu duygularin hepsini yasa. Daha 21 yasindasin ve bu üstteki yazdigim seyleri yasamanin yerine, "acaba kv'de ile yasasam nasil olur" diye soruyorsun.
Bu soruyu sana sordurtan sahisin zihniyet sorunu var. Yani eger annesinden ayri yasamaya ikna olsa bile, hep daima ana kuzusu kalacak. Tek ölen onun babasi degil. Bende bir anneyim, daima kizim için hersey herseyi yaparim. Ancak bunun karsiligini beklemem asla. Bir anneye karsi vefa borcu olamaz.
Bu adam ile beraber kalirsan çok mutsuz olursun. Kadinlari, annesinin hizmetçisi olarak görüyor. Kv'de ile ayri kalsaniz dahi, hep onun yanina gitmeni ister. Kv'de sik sik gelir, adam annesinin agzinin içine bakar,..
Adamda 1950'lilerin zihniyeti var. Sen çok daha güzel ve iyi seylere layiksin canim. Gençligini yasa gençligini. Bu zamanlar gerçekten geri gelmez. Daha bir ömürün var biri ile evlenmek için. Ancak bu genç yaslarin, hata yapip, düsüp tekrark kalkabildigin zamanlar geri gelmiyor.
evlılık cagına geldıgı ıcın evlılık dusunuyor dedıgınız yas 21 - 26Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Kv ile yaşarsan boşanırsın zaten bir süre sonra. O yüzden boşanacağın bir evliliği yapma. Okulunu bitir. İşini bul ve rahatına bakKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Son Durum: Ev bakıyorduk, tutalım güzelmiş dediği evin mutfağını annesi beğenmemiş diye tutmaktan vazgeçti.Nişanlım başka bir şehirde çalışıyor, sadece izinlerde eve gelebiliyor ve ne zaman eve gidip annesiyle kalsa, '' tesadüfen, '' ertesi gün tartışıyoruz. Söyleyeceklerim bu kadar.
Hic de mecbur degilsin. Eli ayagi tutuyorsa, kendini idare edecek kadar maasi varsa herkes yuvasinda olmali. Hayatinin hatasini yaparsin. Sonra buraya konu acarsin kv le sorunlar diye..Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?