Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben üç ayda evlendim melek olmadıklarını bir ayda falan anlamıştımBiz simdi ne kadar anlatsak evlenmeden anlasilmiyor kendimden biliyorum.o sevdigin adamdan gu gekiyor nefret ediyosun sirf ailesi yuzunden. Tartislmalarin haddi hesabi yok.evde surekli birinin olmasi seni rahattsiz etmeyecekse kabul et. Ama mesela bana batar.esimle evlenmek icin tek kalmak icin evlendim.ama aile hesapta yoktu.cok severek evlendim simdi sorsan tabiki seviyorum ama o buyuk ask kalmadi. Neden cunku surekli mudahale eden bir aile var. Soylemedende edemeyecegim evlenecegim gune kadar esimin ailesini gokten geldi saniridm.gorumcelerim kayinvalidemi meleke sanirdim.
Işte göyyyya annesine sahip çıkıyor babasi yok diye . Ne kadar saçmalar. Bana kalırsa yakından bile tutmasına gerek yok. Ben ilk evlendiğimde hem kendi aileme uzak hemde kaynanaya uzak yerden ev tuttum. 9 ay kadar o sekilde oturduk. Ağlamış kaynana. Şimdi yine onun semtinden tutmadım. Yani evden yürüyerek istese de gelemez. Hoş benimki zaten gelemez de bekar kızların uyanık olması lazım. Aşk mask bir yere kadar gercektenYooo illa ayni evde yaşayıp gelinlerinin hayatını zindan etmezse rahat edemez kayinvalideler. Ya erkeklere ne demeli. Anne evini yakından tutarız elim hep üstünde olur demek yerine 'ayni evde yaşamayı kabul etmezsen seninle evlenemem' diyenler var![]()
Ben kendi anneme babama bile bana yakın tutarız ben size bakarım dedim belli bı yaştan sonra çok zor birde yipraniyorsun hayatta kafa dinlemek rahat etmek istiyorsun yeni evliyken eşinle rahat etmek istiyorsun gezmek çocuklarla eğlenmek plan yapmak rahatça yani olmuyor ev ev üstüne
Kaynana ile bal olsa yenmezKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
merak etmeyin bende sizinle aynı düşüncedeyim üstelikte aşktan gözüm kör değil. ben sadece böyle biseyin oluru varmıdır diye sordum tabiki kimseye sormasam bile kabul etmiyorum sevgilimle konustum bu konuları defalarca. tecrübeli insanlardan fikir almak amacım ve mesela siz neden olmaz diye uzun uzun güzel açıklamalar yapıyorsunu z ben kendimi bazen yanlış ifade ediyorum bu konuda siz yorum yazanlar bana yardımcı oluyor. teşekkürler yorumun için:)