Kayinvalide ile yaşanirmi?

Ben kv de ile eşimle sevgiliyken tanışmıştım bana hediyeler bilmem neler arkadaş gibi her gün gezerdik 5 sene sonra evlendik ve evlendiğim gibi şok yaşadım! Eşime takılan altınları alınmayacak dendiği halde aldı! Psikolojik şiddet uygulamaya başladı! Hep onun dediği olsun istiyordu! Evimde eşyalarımın yerini değişirdi! Sürekli akrabalarına gitmemizi istedi! Benim akrabalarımın adı bile geçmedi! Kendisi biz erkek tarafı diye beni ezdi! En son da bana hakaret etti! Senden bi bok olmaz insan edemedim seni dedi! Bende ipler koptu 2 aydır görüşmüyorum heryerden engelledim, çok rahatım.
Benimkide yüzüme "sen ne zaman akillanacaksin "dedi söylediklerini emirlerini yapmadım istediği gibi kullanamadı beni çünkü

Ben kv de ile eşimle sevgiliyken tanışmıştım bana hediyeler bilmem neler arkadaş gibi her gün gezerdik 5 sene sonra evlendik ve evlendiğim gibi şok yaşadım! Eşime takılan altınları alınmayacak dendiği halde aldı! Psikolojik şiddet uygulamaya başladı! Hep onun dediği olsun istiyordu! Evimde eşyalarımın yerini değişirdi! Sürekli akrabalarına gitmemizi istedi! Benim akrabalarımın adı bile geçmedi! Kendisi biz erkek tarafı diye beni ezdi! En son da bana hakaret etti! Senden bi bok olmaz insan edemedim seni dedi! Bende ipler koptu 2 aydır görüşmüyorum heryerden engelledim, çok rahatım.
Ben toptan kopardım ipleri küsüm iki senedir görüşmuyorum kaynanayla

Benimkide yüzüme "sen ne zaman akillanacaksin "dedi söylediklerini emirlerini yapmadım istediği gibi kullanamadı beni çünkü
Canı cehenneme bana ve aileme öyle şeyler yaptı ki hareketleriyle sözleriyle, annem ağladı benim.
Kendi paramla mobilyamı alırken bile onun beğendiğini almadım diye surat yapmıştı! 2 günde bir Ya onlara ya ONUN akrabalarına gitmemizi beklerdi işimiz var diyince surat asardı tahrik mesajları atardı, ne zaman oraya gitsek suratı beş karıştı bir kerede hadi sgidin dedi! Canı cehenneme o son sözünden sonra köpek değilim asla yüzüne bakmam eşime boşanırım dedim bişey diyemiyor anası ne yapıcan atıp satamıyor ama ben çekmek zorunda değilim 1 sene çektim yeter

Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Valla canım yaşın daha genç güzel güzel üniversiteni bitir aşk sevgi bir yere kadar sadece ikiniz olsanız okeyde işin içine 3. şahıslar giriyor ve aynı evde kalmak bana korkutucu geldi sonuçta senin düzenin farklı onunki farklı anne oğul ayrı bir bağları vardır onları gördükçe senin zoruna gider sindiremezsin sana karışır akıl verir evde rahat rahat sevginizi birbirnize gösteremezsiniz hep annem duyar annem görür anneme ayıp olur gibi gibi bir sürü erteleme olur bence sen okulunu bitir onsan sonra düşün derim erkek arkadaşının evlilik yaşı geliyor diye sen erkenden evlenecek değilsin ya kafanı toparla iyi düşün eş bulunur ama bu güzel yıllarını bi daha bulamazsın elbet evlenirsin yaşın genç önce bi hayat çizgini oluştur karşına gönlüne göre birileri çıkar elbet

Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Tek yasamassina engel bi durum var mi

Üniversiteni oku işini eline al sonra evlen. Daha 21 yaşındasın. Çünkü böyle olursa baktın hiç yapamıyorsun boşanırsın kafan rahat. Diğer türlü hem yaşın küçük hem kv yanı zor bence... Nişanlımın yaşı gelmiş falan yazmışsın ama senin yaşın gelmemiş canım. Daha okuyacaksın, iş hayatına atılacaksın hayat uzun...

Konuyu okumadım, dosdoğru cevaplıyorum: yaşanmaz.

Konuyu okudum, hiç yaşanmaz.
Eğer kalabalık aile seven, domestik biriysen belki yaşanır. Bunun cevabını en iyi dizi tanıyanlar verir.
Ben 21 yaşımda evlenmek istemezdim ama sen istiyorsun mesela, o yüzden sana göre kaynanayla yaşamak dünyanın en keyifli şeyi de olabilir yani bilemedim

Son düzenleme:
Canı cehenneme bana ve aileme öyle şeyler yaptı ki hareketleriyle sözleriyle, annem ağladı benim.
Kendi paramla mobilyamı alırken bile onun beğendiğini almadım diye surat yapmıştı! 2 günde bir Ya onlara ya ONUN akrabalarına gitmemizi beklerdi işimiz var diyince surat asardı tahrik mesajları atardı, ne zaman oraya gitsek suratı beş karıştı bir kerede hadi sgidin dedi! Canı cehenneme o son sözünden sonra köpek değilim asla yüzüne bakmam eşime boşanırım dedim bişey diyemiyor anası ne yapıcan atıp satamıyor ama ben çekmek zorunda değilim 1 sene çektim yeter
Ya şu mobilya konusunda karisilmasini gerçekten anlamıyorum . Yeni evlenen kimse onun istediği alınır ne demek surat yapmak ya. Ben kv olunca inşallah birlikte bakmaya bile gitmem o ne öyle köpek gezdirir gibi ben alicakmism da.

Ya şu mobilya konusunda karisilmasini gerçekten anlamıyorum . Yeni evlenen kimse onun istediği alınır ne demek surat yapmak ya. Ben kv olunca inşallah birlikte bakmaya bile gitmem o ne öyle köpek gezdirir gibi ben alicakmism da.
İnan ki bu en küçüğü, buraya en küçüklerini yazdım, kadın bana saygı duymakta zorlanıyor, evliliğimize saygı duymakta zorlanıyordu, istiyordu ki bu evlilik 3 kişilik olsun, benim annem benim aileminse zerre önemi yoktu ona göre, sürekli bana tahrik mesajları atacak kadar azgınlaşmıştı, sen şöylesin böylesin de diye, karakola gitsem şikayetçi olsam rahatsız etmekten ben haklı görülürdüm, neyseki kurtuldum, bir daha mı yüzüne bakmak.. Allah yazdıysa bozsun canı cehenneme, tanımadığınız için bilmiyorsunuz ama tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum..

Sakın sakın sakın. Yaşanmaz aslaa bi de aşırı gençsin. Evlenmek için genç olmanı geçtim kaynana ile yaşamak için daha da gençsin. En fazla yakınına oturabilirsiniz ama sakın beraber yaşama

yaşanmaz
Y A Ş A N M A Z
Ya şan maz
Yaş a nm a z
Yşnmz
Yışınmız
Yoşonmoz

Evlendiğin sene bosanirsin..pembe hayallere dalma gerçekleri gör..ışıkları kapatıp kocanin dizine yatıp bi film bile izleyemeyeksin..rahat rahat sevisemeyeksin..gece kalkıp bi duşa gireyim diyemeyecksin..gecenin bi vakti canın makarna çekecek yapamayacaksin..istediğin zaman gidip istediğin zaman dönmeyeceksin hatta hiçbir aktiviteyi baş başa yapamayaksiniz..sevgililer gününde kaynananla oturup çekirdek çitlersin artık..hamile halinle kaynananın hizmetini yaparsın..valla zor iş sokakta kalırım kv kalmam..Şimdiden Allah sabır versin..ikinci evliliğin böyle olmaz inşallah

Kv cok sevdigim musterim cok sevdigimm c teyzemdi.Evlendikten sonra ben şokkk o masum narin kadin nerde?Karsimda eli belinde oglumda oglum bir kadin...Kvden uzak ol olabildigi kadar 3.senemde kavga kiyametle bosanma esikleriyle bunu basarabildim.Her kv kotu degildir tabi ama ben sorun yasanilmayanani görmedim🤦‍♀️

İnan ki bu en küçüğü, buraya en küçüklerini yazdım, kadın bana saygı duymakta zorlanıyor, evliliğimize saygı duymakta zorlanıyordu, istiyordu ki bu evlilik 3 kişilik olsun, benim annem benim aileminse zerre önemi yoktu ona göre, sürekli bana tahrik mesajları atacak kadar azgınlaşmıştı, sen şöylesin böylesin de diye, karakola gitsem şikayetçi olsam rahatsız etmekten ben haklı görülürdüm, neyseki kurtuldum, bir daha mı yüzüne bakmak.. Allah yazdıysa bozsun canı cehenneme, tanımadığınız için bilmiyorsunuz ama tahmin edebilirsiniz diye düşünüyorum..
Benimki de oyle.. şuanda anlaşıyoruz aslında. Ama başlarda çok itisti benle. En büyük faktör eşim. Çok aşırı tepkiler koyar yeri gelince kufur bile eder. Doğru demiyorum üzülüyorum bazen kadına da. Ama onunla başa çıkmanın yolunu böyle bulmuş. İkisinin arasında saygı kalmamış. Bu nedenle bana fazla bulasamiyo korkudan. İlk evlendigimde insan daha naif olur ya beni yönetilebilir biri sandı kv parmağında oynatmaya çalıştı. Özellikle çocuk doğduktan sonra benim tahammülüm bitti ve delirince ilişkimizin dinamikleri değişti.. şimdi seviyorum onu. Ama gerek yoktu o kadar yıpranmaya , neyse o da kafasına göre yoneteneycegini öğrenmiş oldu

5 senedir evliyim. Esimin ailesi ile büyütülecek bir sorunumuz olmadi hic. Bu sene onlar bizim olduğumuz sehire taşınıyor. Aynı sehire tamam, aynı eve hayır. Bu her iki taraf içinde yıpratıcı olur. Cünkü anne baba olduğu evde dinamikler normalden farklıdır. Ha gün gelir el ayaktan düşerlerse, o zaman onlara bakmak zaten esimin boynunun borcu, bende elimden geleni yaparım. Ama o zamana kadar aynı evde oturmak istemem. Nasıl onların ayrı evlilik hayatı olmuşsa, herkesin de bu hakkı var. Yani şu "ama tek oğlu, doğal olarak beraber oturmak ister" bana göre normal değil. Normal olan her insana kendi hayatını yaşamaya fırsat birakmaktir bana göre.

iki dakkada yuvan yerle bir olur.. sakin boyle bir hata yapma.. gecmiste neler yasadigimi bir anlatsam uzaklasarak kacarsin bu fikirden..

Ya ben bunu annem için bile düşünmem. Annemle yaşar mıyım bile diye sormam kendime değil elalemin kadınıyla yaşayacam. Yapma kendine bunu ya.. Hiç mi bişeyler görmedin etrafından bu kadar mı toz pembe bakıyorsun :/ Bunu değil yaşamak, soranın bile aklına şaşarım.
Ki kayınvalidesiyle ciddi manada iyi anlaşam biriyim. Düşmanlık güderek yazmadım mesajı. Akıl var mantık var yani.

Back
X