- 3 Eylül 2018
- 3.994
- 1.666
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun neresi doğal?babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak.
Asla yasamayin kv ile helede alıngansa hic. Ben ayri yasadigim halde küsmesine alinmasina dayanamıyorum yan yana kalsak bogarim herhalde. Asla ve asla melek dahi olsa yasama tek cocuk ve mutlaka oglunu kiskancaktir. Göründüğü gibi kimse olmuyor. Benimki melekti evlendik seytana dönüştü benim oglum oldu.kendi gidip geliyor.bana kotu davrandigi icinde evime de gelemiyor. Gelmesinde zatenKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Küsüm eşimin ailesiyle görüşmuyorumKabul etmeyince eşiniz ve kv tavrı ne oldu..
Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
*daha 21 yaşındasın evlenmek için acele etme, erkek için de 26 yaş artık evlenme yaşı değil bekleyebilir.okulunu bitir, işe gir , 2 sene kendi ayaklarının üzerinde dur.Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Aynen öyle yapıyorlar parkta oturyoz bugün kaynanayla o sabit ben çocuk peşinde ugrasiyom telde konusuyordum bı yandan sen benim başkası hakkında konuşmamı dinle üstüne alın başka yerlerde gelin bana bunu dedi gelin bana şunu dedi diye yaygara yap yani misafirlige gelmiş iki günde bana yasattigiOlmuyor kardeşim maalesef . Zaman ahir zaman ,fitne zamanı. Kayınvalideler sürekli bi beklenti içinde oluyorlar. Hele bir de alıngan diyorsun. Masaya 2 bardak getirsen dalgınlıkla çeker gider ağlar o kadın. Kocan da naptın anama der. Hiç ummadığın adamlar bu soruyu soruyor bi de biliyor musun :) evlendikten sonra anacı oluyo erkekler. Orta yolu bulamazsın aynı evin içinde mümkün değil pek ..
Asla asla asla kabul etme herkes kendi evinin ağası bu kadar açık ve net diyorum pişman olursun disardan herkes iyidir.Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Başlığa cevabım ; HAYIRKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak.
Kuzummm etmeeeKizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum
Nasıl mecbur? Kadın hiç yalnız kalmamış mı?Kizlar merhaba ben hem universite okuyorum hemde yaklasik 2 senedir bi erkek arkadasim var bu erkek arkadasim da dayimin esi yani yengemin kardeşi cok iyi bir cocuk tavsisesiyle tanistik 2 senedir iyiyiz ve seneye evlilik karari almak istiyoruz ama bi sorun var sevgilim tek erkek cocuk ve babasini kucuk yasta kaybetmis evlenirsek annesiyle yaşamamı istiyo dogal olarak. Kayinvalidemde kendi halinde iyi bir insan tabi duydugumuz kadar tek sikintilari ailecek cok detaycilar ve alinganlar simdi size soruyorum yasim 21 sevgilimin 26 ve o evlilik cagina geldigi icin bu iliskiyi uzatmadan bir ad koymak istiyor ben ise universite okuyorum hala kayinvalide ile yasamayi kabul etmelimiyim bana lutfen bir akil verin kadin tek aslinda bir nevi mecbur gibi bir durum var umaeim bu yaziyi okuyup bana akil verirsiniz cevaplayan herkese teşekkür ediyorum