kayınvalide-kayınbaba

Ben de dayanamaz gidrdim de aslinda gitmemmek kazim. Cunku srn gittin diye gelmisler zaten. Amaclari seni cildirtmak huzursuz etmek bile bilr yapilmis yani. Gelme oyunlarina kal mutlaka. Kapiyi vurup cikmamissindir neticede esinden izin alip gitmissindir. Yaziklar olsun boyle insanlara

evlimisin bilmiyorum ama konu sahibinin verdiği örnekleri normal karşılayabilmen çok ilginç.
birisi gelse kv olması önemli değil-senin geceliğini giyse özel herşeyini didiklese yine böylemi düşünürsün?
veya en kötüsü düşük yaptığındaki muamelesi.sen hoşgörebilirmiydin bu gaddarlığı cidden merak ettim.
nar mar değil mesele.onlar günlük gündelik sorunlar.

Ozaman nar meselesinden yola cikarak bukadar cingar cikarmasin konu sahibi. Tabikide kadin haksiz, ama bu devirin gelinleri once tepelerine cikariyorlar kv kb'yi, bir dediklerini iki etmiyorlar kopruyu gecene kadar, sonrada yandim anam. Yanarsin tabi. Kaliteli davran ki kaliteli davransinlar sanada.

Evliyim, kv bana bu davranislari yapsa, saygimi koruyarak nasil karsilik verirdim bilmiyorum, dusunmek dahi istemiyorum, ama o davranislari icin pismanliklardan pismanlik begenmesini saglayacagimdan emin olabilirsin. Herkes ayagini denk alsin. Buyuk bir ihtimalle ben kv ile yuz goz olmam, muhattabim ogludur.

Evli çiftlerin evine, kişilerden biri yokken başkası gelip kalamaz. Ben yoksam benim ailemde gelemez, eşimin ailesi de.
O ev benim, evin hanımı benim. Çok yanlış düşünüyorsun. Çok..

halı değil canım beyaz koltuga dokmus silerkende bulastırmıslar

senin kv gelip evini kurcalasa geceliklerini denese düşük yaptıgında bende dusuk yapıyorum dese nişan alışverişi yaparken seni ogluma layık gormuyorum dese sen benım kadar ıyı olabılırmısın !!!

nar oalyın tuzu biberi olmuş.
kadın nelere dolduğunu birbir anlatmış farkındaysan.
sen kaliteli olabilir öyle davranabilirsin ama bu kaliteye kaliteyle cevap verecek insan yoksa karşında ne yapacaksın?
her insan bir değil,durdan sustan anlamayan,psikopatlığın çeşitli basamaklarında gezinen,bin çeşit fesatlığa aklı çalışan,şeytana pabucunu ters giydirecek çooook insan var.eee bunlar gün geliyor kp kv olarak bir bahtsızın başına dikiliveriyorlar.
kalite malite sökmez onlara.
konu sahibi sessiz kalmış olabilir yüz vermenin ötesinde.o da eşinin sebebiyle.
ben zaten bu durumda eşini suçlu görüyorum.önce o çizecek kalın çizgiyi.eşini o koruyacak.
bu tipte insanlar ile güzel yoldan anlaşmak neredeyse imkansızdır.kendi evladını bile dinlemezler ama belki eşi bir nebze frenleyebilirdi.

ben artık idare edemıyorum yıprandım eşim yatak odasının kapısını kıtledıgı dıye benı arayıp korkma senn gecelıklerıne bakmıorum dıyor direk telefonda

ben hiçbir zaman labali olmadım saygımı hep korudum yanımda bel altı konustular ben bu konuları sevmiyorum dedim eşime eltim lohusayken problem yaşadı kızın yanında kaldım diye cephe alındı ilk gunden berı sorun vardı ben eşimin ailesi diye saygı gösterdim ama artık dayanamıyorum

Bence kisiye gore degisir. Uzun sure bekar tek yasadim. Kendi duzenimi yuruttum. Kendim adina soyleyeyim. Pek alisik degilim oyle seylere. Ben yokken kimse gitmesin evime. Duzenimi degistirmesin.
Düzenini değiştirmedi başka bir şey ama diyelim hastaneye geldiler dinlenmek için gidebilirler. En nihayetinde kimse istemez evinde başka birinin dolaşmasını ama o da sevmesek de ( yüksek ihtimal) eşlerin aileleri.
Benim de tercih ettiğim bir konu değil, başıma da gelmiş değil ama kendi annemden hiç rahatsız olmam doğal olarak. Ama kvalide olunca renk ne olur belki yaşamak lazım.

ben artık idare edemıyorum yıprandım eşim yatak odasının kapısını kıtledıgı dıye benı arayıp korkma senn gecelıklerıne bakmıorum dıyor direk telefonda
üfff ya sinir harbi bi kadınmış gerçekten.
kendinde hak görüyor yani.
bir büyüğe bir kv ye yakışır mı gelininin özel eşyalarını kurcalamak.
edep ,görgü sınırlarını aşıyor bu durum.
biz kendi ailemizde asla görmedik göremeyiz de böyle bir saçmalığı.
kimse kimsenin dolabını açamaz da bakamaz da.en basit insani görgü kuralıdır.

siz yokken gelmeleri hiç doğru değil. eşiniz onlara gitseymiş ya...gecelik olayı zaten saçmalığın daniskası. böyle bi şeye nasıl cesaret eder aklım almıyor
eşim çalışıyor ve aramız 2 saat mesafe ve eşim ben yokum diye kendıne yogun çalışma programı ayarlamıstı iptal etmış sabah tartıştık konuşmuyoruz şuan ciddi ciddi boşanmayı koydum kfaya

benimm annemlerle kardeşimgil bi araada yaşıyor gelinimiz yabancı ailem çocuklara ev aldı gelinimiz bırakıp gitmiyor ben rahatım burda diyor ve bizimkiler odalarına ne girer ne kontrol eder sabah banyoları akıtmış babam odadan ebebyn banyosuna geçti yapmak için geline kızım kusura bakma diyor benim odama gelmiş annem sabah kahve yapmış müsaitmisin girebilimiyim diyor biz bu şekil büyüdük gelinden bi eşya isterım abla al dolaptan der olmaz der kapıda beklerim

sorun bu aslında giderken haber etmemişim kv eşime eltime kaynıma kızmış kendini ne sanıyor diye en son aradı bana bagırıp çagrdı bende tersleyip kapattım

nekadar ayıp birşey nasıl eve misafir çağırabiliyor..ama eşinden yüz bulmasa çağıramazdı..canım işin zor..dön evine bence..

Kabahatini de biliyor yani kayınvalideniz, istem dışı güldüm kayınvalidenizin lafına. Desin önemsemeyin anne orası bizim yatakodamız özelimiz sizin girip bakmanız doğru gelmiyor bana kusura bakmayın dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…