- Konu Sahibi kakarakubara
-
evlimisin bilmiyorum ama konu sahibinin verdiği örnekleri normal karşılayabilmen çok ilginç.Bazi yorumlardaki kv kp dusmanligina aklim hayalim ermiyor. Hep zaten kv kp de sorun, sizde hic sorun yok. Huri meleklerisiniz sanki.
Ogullarinin evi, gidip kalsalar ne olur. Eve misafir cagirsa ne olur. Adamcagiz nar dokse ne olur. Lafini mi ediyorsunuz bide utanmadan. Sonrada esim bana 'biktim senden' dedi, iyi okadarcigini soyleyebilmis. Ne kadar vicdansizsiniz. Sizinde evladiniz var, yarin oburgun ayni muameleyi gormeniz dilegiyle diyor, ve size daha fazla soz sarfedip bosa harcamak istemiyorum.
Ozaman nar meselesinden yola cikarak bukadar cingar cikarmasin konu sahibi. Tabikide kadin haksiz, ama bu devirin gelinleri once tepelerine cikariyorlar kv kb'yi, bir dediklerini iki etmiyorlar kopruyu gecene kadar, sonrada yandim anam. Yanarsin tabi. Kaliteli davran ki kaliteli davransinlar sanada.evlimisin bilmiyorum ama konu sahibinin verdiği örnekleri normal karşılayabilmen çok ilginç.
birisi gelse kv olması önemli değil-senin geceliğini giyse özel herşeyini didiklese yine böylemi düşünürsün?
veya en kötüsü düşük yaptığındaki muamelesi.sen hoşgörebilirmiydin bu gaddarlığı cidden merak ettim.
nar mar değil mesele.onlar günlük gündelik sorunlar.
Bazi yorumlardaki kv kp dusmanligina aklim hayalim ermiyor. Hep zaten kv kp de sorun, sizde hic sorun yok. Huri meleklerisiniz sanki.
Ogullarinin evi, gidip kalsalar ne olur. Eve misafir cagirsa ne olur. Adamcagiz nar dokse ne olur. Lafini mi ediyorsunuz bide utanmadan. Sonrada esim bana 'biktim senden' dedi, iyi okadarcigini soyleyebilmis. Ne kadar vicdansizsiniz. Sizinde evladiniz var, yarin oburgun ayni muameleyi gormeniz dilegiyle diyor, ve size daha fazla soz sarfedip bosa harcamak istemiyorum.
halı değil canım beyaz koltuga dokmus silerkende bulastırmıslarYerinde olsam 2 gün sonra kalkar gider, burası benim evim tavrını koyarım. Kp in nar döktüğü halıları da gider gitmez toplar kaldırır ya bunları yıkamaya götür yada atıyorum yenisini alıcam gibisinden laflar söyle. Orası senin evin söz hakkı senin. Elbet o kv kp gidecek o zaman napacak eşin olacak adam müsvettesi..
senin kv gelip evini kurcalasa geceliklerini denese düşük yaptıgında bende dusuk yapıyorum dese nişan alışverişi yaparken seni ogluma layık gormuyorum dese sen benım kadar ıyı olabılırmısın !!!Bazi yorumlardaki kv kp dusmanligina aklim hayalim ermiyor. Hep zaten kv kp de sorun, sizde hic sorun yok. Huri meleklerisiniz sanki.
nar oalyın tuzu biberi olmuş.Ozaman nar meselesinden yola cikarak bukadar cingar cikarmasin konu sahibi. Tabikide kadin haksiz, ama bu devirin gelinleri once tepelerine cikariyorlar kv kb'yi, bir dediklerini iki etmiyorlar kopruyu gecene kadar, sonrada yandim anam. Yanarsin tabi. Kaliteli davran ki kaliteli davransinlar sanada.
Evliyim, kv bana bu davranislari yapsa, saygimi koruyarak nasil karsilik verirdim bilmiyorum, dusunmek dahi istemiyorum, ama o davranislari icin pismanliklardan pismanlik begenmesini saglayacagimdan emin olabilirsin. Herkes ayagini denk alsin. Buyuk bir ihtimalle ben kv ile yuz goz olmam, muhattabim ogludur.
ben artık idare edemıyorum yıprandım eşim yatak odasının kapısını kıtledıgı dıye benı arayıp korkma senn gecelıklerıne bakmıorum dıyor direk telefondaEşinizin anne-babasının yanında sizinle telefonda konuşamaması garip, kayınvalidenizin eşyalarınızı kurcalaması da ayrı garip. Ama sizin de kayınvalidenizi arayıp ben evde yokum siz niye geldiniz demenizde hoş değil. Aynı şeyi eşiniz sizin annenize dese nasıl hissedersiniz. Şimdi diyeceksiniz ki benim annem karıştırmaz ve pis değil. Sonuçta her insan aynı karakterde olamıyor, bize düşen birazda idare etmek. Eşinize en azından annen en azından özel şeylerimizi karıştırmasın dikkat et büyüklerin öyle gecelikti filan görmesi hoş olmuyor diyebilirdiniz. Ama direkt gelmesinler demek yanlış olmuş.
ben hiçbir zaman labali olmadım saygımı hep korudum yanımda bel altı konustular ben bu konuları sevmiyorum dedim eşime eltim lohusayken problem yaşadı kızın yanında kaldım diye cephe alındı ilk gunden berı sorun vardı ben eşimin ailesi diye saygı gösterdim ama artık dayanamıyorumOzaman nar meselesinden yola cikarak bukadar cingar cikarmasin konu sahibi. Tabikide kadin haksiz, ama bu devirin gelinleri once tepelerine cikariyorlar kv kb'yi, bir dediklerini iki etmiyorlar kopruyu gecene kadar, sonrada yandim anam. Yanarsin tabi. Kaliteli davran ki kaliteli davransinlar sanada.
Evliyim, kv bana bu davranislari yapsa, saygimi koruyarak nasil karsilik verirdim bilmiyorum, dusunmek dahi istemiyorum, ama o davranislari icin pismanliklardan pismanlik begenmesini saglayacagimdan emin olabilirsin. Herkes ayagini denk alsin. Buyuk bir ihtimalle ben kv ile yuz goz olmam, muhattabim ogludur.
Düzenini değiştirmedi başka bir şey ama diyelim hastaneye geldiler dinlenmek için gidebilirler. En nihayetinde kimse istemez evinde başka birinin dolaşmasını ama o da sevmesek de ( yüksek ihtimal) eşlerin aileleri.Bence kisiye gore degisir. Uzun sure bekar tek yasadim. Kendi duzenimi yuruttum. Kendim adina soyleyeyim. Pek alisik degilim oyle seylere. Ben yokken kimse gitmesin evime. Duzenimi degistirmesin.
eminim bu söylediklerinin hepsi kuruntu bunlarn birini sana yapsa hiçte sakin olmazsın emin oldokulsun, napalim, evimin incileri mi dokulur yani?
denesin geceligimi madem okadar heves etmis, bendeki kadar sexy durup durmayacagini merak etmis demek ki der gulerim hahaha
üfff ya sinir harbi bi kadınmış gerçekten.ben artık idare edemıyorum yıprandım eşim yatak odasının kapısını kıtledıgı dıye benı arayıp korkma senn gecelıklerıne bakmıorum dıyor direk telefonda
2 erkek kardeşler maalesef eltim 1 senede yıprandı az önce aradı onu arayıp beni kötülemiş onada seni boşatacam demiş...acaba eşi tek erkek çocuk mu ? çünkü bu da rahatca davranmalarına yada eşinin onlara fazla zaafı olmasına sebep olabiliyo
eşim çalışıyor ve aramız 2 saat mesafe ve eşim ben yokum diye kendıne yogun çalışma programı ayarlamıstı iptal etmış sabah tartıştık konuşmuyoruz şuan ciddi ciddi boşanmayı koydum kfayasiz yokken gelmeleri hiç doğru değil. eşiniz onlara gitseymiş ya...gecelik olayı zaten saçmalığın daniskası. böyle bi şeye nasıl cesaret eder aklım almıyor
benimm annemlerle kardeşimgil bi araada yaşıyor gelinimiz yabancı ailem çocuklara ev aldı gelinimiz bırakıp gitmiyor ben rahatım burda diyor ve bizimkiler odalarına ne girer ne kontrol eder sabah banyoları akıtmış babam odadan ebebyn banyosuna geçti yapmak için geline kızım kusura bakma diyor benim odama gelmiş annem sabah kahve yapmış müsaitmisin girebilimiyim diyor biz bu şekil büyüdük gelinden bi eşya isterım abla al dolaptan der olmaz der kapıda beklerimüfff ya sinir harbi bi kadınmış gerçekten.
kendinde hak görüyor yani.
bir büyüğe bir kv ye yakışır mı gelininin özel eşyalarını kurcalamak.
edep ,görgü sınırlarını aşıyor bu durum.
biz kendi ailemizde asla görmedik göremeyiz de böyle bir saçmalığı.
kimse kimsenin dolabını açamaz da bakamaz da.en basit insani görgü kuralıdır.
sorun bu aslında giderken haber etmemişim kv eşime eltime kaynıma kızmış kendini ne sanıyor diye en son aradı bana bagırıp çagrdı bende tersleyip kapattımBen de dayanamaz gidrdim de aslinda gitmemmek kazim. Cunku srn gittin diye gelmisler zaten. Amaclari seni cildirtmak huzursuz etmek bile bilr yapilmis yani. Gelme oyunlarina kal mutlaka. Kapiyi vurup cikmamissindir neticede esinden izin alip gitmissindir. Yaziklar olsun boyle insanlara
20 günlüğüne ailemin yanına geldim 1 hafta oluyor geldiğim gün problem başladı giderken haber etmemişim kayınvalidem saymadık lafı bırakmadı ben geçen hafta salı geldim çarşamba kayınabbam 15 günlük izin almış eşimin yanına gitmişler(2 saatlik mesafe var aramızda) kayınvalidem evi kurcalamayı çok sever az önce eşimi aradım napıyosunuz diye ailemleyim senle konuşmam ayıp olur sonra konuşuruz dedi kapadı yarın akşam kayınvalidem misafir çağırmış bende aradım ben evde değilim siz ne diye geliyosunuz dedim burası biizm evimiz senin hakkın yok dedi !!! eşime söyledim bıktım senden dedi...koltuklarım beyaz kayınbabam nar dökmüş eşim aradı nasıl temizleriz diyo 3 gündür tansıyon 18lerde geziyor kendimi sakinleştiremiyorum gerginliğim ailemede yansıyor
ayın 18 inde gidecem evime öncesinde asla gitmeyi düşünmüyorum 3 gündür oluyor tansiyonum ailemde bu halde bırakmazz zatennekadar ayıp birşey nasıl eve misafir çağırabiliyor..ama eşinden yüz bulmasa çağıramazdı..canım işi n zor..dön evine bence..
ben artık idare edemıyorum yıprandım eşim yatak odasının kapısını kıtledıgı dıye benı arayıp korkma senn gecelıklerıne bakmıorum dıyor direk telefonda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?