- 19 Mart 2013
- 3.522
- 2.160
- 248
- Konu Sahibi kakarakubara
-
çok normal böyle olman.. çok haklısın... bak bu ortamda çocukta da öfke kontro sorunu olacak.. çocuk yapmak büyük sorumluluk.. nolur iyi düşün...eşim çok sinirli bır yapıya sahipti psikiyatriste gidelim dedim kabul etmedi 4 yılda sürekli sakin ol söyle boyle dedim şimdi ben en ufak şeyde bagırıp çagırıyorum öfkemi kontrol edemiyorum
dün annen pis eli sürekli etegının altında dedim ayıp ayıp annemimi suçluyorsun dedi
yüreğim evlat için yanıyor ama bazende korkuyrumçok normal böyle olman.. çok haklısın... bak bu ortamda çocukta da öfke kontro sorunu olacak.. çocuk yapmak büyük sorumluluk.. nolur iyi düşün...
ben 4 aydır ailemi görmüyorum gidemem eşim saklamış eşyaları ama annem bugun evı temızlemıs gardolabı duzenlemıs dedı mesela yarın bi cenaze için evlerine gidiyorlarmıs akşam geri geleceklermiş normal zamanda yalvarırım gel dıye yol uzak gelemem der şimdi aynı gun gıdıp gelecek sakin olamıyorum maalesef
eşim aslında ilk başlarda bei ailesine ezdirmezdi şimdi onları gibi olmaya başladı ne yapacam bılmıyorumamacı belli o zaman sizin huzurunuzu kaçırmak ve ailenizin yanından dönmenizi sağlamak.(en baştan gittiniz diye kızmış zaten ne haddineyse)
ben okurken çıldırdım gardırobu karıştırmak nedir ya diyeceğim ama zamanında sizin geceliklerinizi utanmadan deneyebildiğini düşünürsek şaşırmamak lazım.
sinirlenmekte çok haklısınız ama
zaten karıştıracağını karıştırmış. boşverin bakın keyfinize artık, olan olmuş zaten...
siz takmadıkça daha sinir olacaktır.
kv değişmez ama eşinizin düzelmesi lazım 4 sene olmuş evleneli ama...
hatayi onlarin memlekete giderek yapmissin zaten.eşim aslında ilk başlarda bei ailesine ezdirmezdi şimdi onları gibi olmaya başladı ne yapacam bılmıyorum
Ayy ben kendi geceliğimi giymeye üşeniyorum)
Aklı kaldıysa vereydin al sen kullan kocana diye...
Hadi asırı meraklıdır Kıyafet falan üstüne tutar öle bakar da ( ki bunda yapmamalı )
Gecelik denemek ne yaaa[/QUOT
kendisi hacı olmasına ragmen hala bı cocuk dogurmak derdinde ve her zaman bana baban bu ay gene mesir macunu fazla almıs sıze vereyıımm demekle mesguldur
eşimle babası kararlastırmıs benım tayın cıktıktan sonra haberım olduhatayi onlarin memlekete giderek yapmissin zaten.
eşimle babası kararlastırmıs benım tayın cıktıktan sonra haberım oldu
Bunlar alttan altta esini zaten islemisler. Yanlarina getirmisler ozellikle baksana.
maalesef ki anneci bir eşim varBunlar alttan altta esini zaten islemisler. Yanlarina getirmisler ozellikle baksana.
maalesef ki anneci bir eşim var
aynen bak yarın evlerıne gıdıyolar aksma gerı geleceklermıs esım ya anahtarı verırm yada yedek bastırırım dıyor bende sen yaptır gelınce degıstırrıırm anahtarı dedım ama gıdınce kaynana bozuntusuna lafım var ıkı cıftherkes annesini sever de bu erkekler iste karisinin istegini dinlemeyi aileleirine ve erkekliklerine leke olarak goruyolar.
aynen bak yarın evlerıne gıdıyolar aksma gerı geleceklermıs esım ya anahtarı verırm yada yedek bastırırım dıyor bende sen yaptır gelınce degıstırrıırm anahtarı dedım ama gıdınce kaynana bozuntusuna lafım var ıkı cıft
gidince arayacam kendisini herseyı soyleyecem ıplerı koparmayı dusunuyorum artıkUmarim laf soyleyebilirsin. Seninki ondan anliyor demek. Elini eteginin icinde gorursen de yapistir lafi, madem onlar sana yapiyor sen de onlara yap. Sonucta besigini sallamadilar. Ve dedigini de yap, evin kilidini deyistir.
Gecelik olayinda afallamissindir zaten de, ne diyim bilemiyorum.
Yanliz kocan ustune yurumesin sonra ? Ipleri koparmasan bile acip soyleyebilirsin soyliyeceklerini saygisizlik etmeden.gidince arayacam kendisini herseyı soyleyecem ıplerı koparmayı dusunuyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?