Meraba kızlar benîm sıkıntım su ki ne yapacağımı bilmiyorum 1 buçuk yasında kızım var ve çalışıyorum kayınvalidem biraz rahatsız olduğu için kayınpederimle beraber bakıyor aynı sehrde yasıyoruz bu nedenle hafta içi biZde kalıyorlar hafta sonu evlerine gidiyorlar.öğretmenim be Pazartesi günü dersim yok yani 3 gün evdeyim ama şimdi hava soğuk zaten diye kendi evlerine hafta sonu da gitmiyorlar be bu durum canımı çok sıkıyor eşimle öZel hayatımda etkileniyor elbette ki esim bu durumdaki hosnutsuZlugumu anlıyor gibi ama birsey demiyor zaten ne diyebilir onu da bilmiyorum ama ben de istiyorum ki 3 gün olsun eşimle basbasa olayım evimde rahat edeyim siz ne derdiniZ acabaa
Çocuğuma bakıyorlar Allah razı olsun tabi ki ama bakmalarına gerek olmadığı zaman onlar da ben de rahat etsem güzel olmaz mı kiHem cocugunuza baksinlar hem de onlari istemeyin sizinki de iyi i$ valla..
Kv ve kp eviyle sizin evin mesafesi cok mu anlayamadim havalar soguk diye gtmiyolar demissiniz. Sagolsunlar size destek olmuslar bakmak zorunda degiller sonuccta. Bence onlarda iyilik olsun diye kaliyolardir bence esinizle konusun. Annenler ben evdeyken kendi evlerinde kalsinlar yazik onlarda bize bagimli oldular hayatlarini bizr gore ayarliyolar onlarda kafa dinler falan diye anlatin guzelce.esinizde anne babasina bu sekilde anlatsin.boylece kirmadan soylemis olur baska turlude git denmez zaten.ben onlarada uzuldum aslinda cocuk bakmak kolay degil yasli insanlar icin.esiniz ailesine guzelce soylesin sizde yoruluyosunuz kafa dinleyin desin yumusak bi tavirla.Çocuğuma bakıyorlar Allah razı olsun tabi ki ama bakmalarına gerek olmadığı zaman onlar da ben de rahat etsem güzel olmaz mı ki
buna cevap vermemişisin?daha ne kadar devam edecek bu durum
belli mi?
çocuk kreşe başlayacağı zamana kadar 1 buçuk sene daha varbuna cevap vermemişisin?
hep sizinle mi yaşayacaklar?
Ya hafta içi akşamları ven yatmaya gidiyorum erken kalkıyorum sonuçta 11 gibi içeriden çay çekirdek fındık fıstık seslerı sınır oluyorum ama sesimi çıkarmıyorum hafta sonu barı bizbşze olayım diyorum
Dedigim gibi bu konuyu esin cozer.sonucta onlarda yoruluyodur o yasta cocuk sesi cekemiyolar.zaten haftanin bes gunu yoruluyosunuz ben sizi birakiyim keyfinize bakin desin.belkide onlarda sizin git demenizi bekliyodur bilemeyiz niyetlerini.Ya hafta içi akşamları ven yatmaya gidiyorum erken kalkıyorum sonuçta 11 gibi içeriden çay çekirdek fındık fıstık seslerı sınır oluyorum ama sesimi çıkarmıyorum hafta sonu barı bizbşze olayım diyorum
Bakiyorlarsa anlayissizlikta etmesinlerrr...anlayis karsilikli olursa huzur olur cnm.Hem cocugunuza baksinlar hem de onlari istemeyin sizinki de iyi i$ valla..
Ayyy cok zor.bende hic rahat edemezdim.k.v.ile eviniz nekadralik mesafede.Çoc
çocuk kreşe başlayacağı zamana kadar 1 buçuk sene daha var
Bakiyorlarsa anlayissizlikta etmesinlerrr...anlayis karsilikli olursa huzur olur cnm.[/QUOTE
Bence biraz rahat olun çocuğu ona bırakıp çıkın gezin gönlünüzce yaşayın bir süre sonra kullanıldıklarını düşünüp kendileri isticeklerdir gitmeyi haftada üç gün çok iyiymiş ya neler yapılmaz ki ohhMeraba kızlar benîm sıkıntım su ki ne yapacağımı bilmiyorum 1 buçuk yasında kızım var ve çalışıyorum kayınvalidem biraz rahatsız olduğu için kayınpederimle beraber bakıyor aynı sehrde yasıyoruz bu nedenle hafta içi biZde kalıyorlar hafta sonu evlerine gidiyorlar.öğretmenim be Pazartesi günü dersim yok yani 3 gün evdeyim ama şimdi hava soğuk zaten diye kendi evlerine hafta sonu da gitmiyorlar be bu durum canımı çok sıkıyor eşimle öZel hayatımda etkileniyor elbette ki esim bu durumdaki hosnutsuZlugumu anlıyor gibi ama birsey demiyor zaten ne diyebilir onu da bilmiyorum ama ben de istiyorum ki 3 gün olsun eşimle basbasa olayım evimde rahat edeyim siz ne derdiniZ acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?