Kayınvalide kayınpederle aynı evin sıkıntıları

bence haklısınız ama sonuçta gıt de dıyemezsınız kı....bu durumda tek secenek ya ıdare edeceksınız yada kreş....bende kızımı yaklaşık 20 aylık olunca kreşe verecegım bakan yok çunku..yanı yasları kuçuk ama hayat sartları calışmak zorundayız sonuçta.....sizde durumu degerlendırın bıraz sabredın baktınız olmuyor ( ev ev ustunde cok zor) o zaman kresı dusunun derım

Çocuğuma bakıyorlar Allah razı olsun tabi ki ama bakmalarına gerek olmadığı zaman onlar da ben de rahat etsem güzel olmaz mı ki
Kv ve kp eviyle sizin evin mesafesi cok mu anlayamadim havalar soguk diye gtmiyolar demissiniz. Sagolsunlar size destek olmuslar bakmak zorunda degiller sonuccta. Bence onlarda iyilik olsun diye kaliyolardir bence esinizle konusun. Annenler ben evdeyken kendi evlerinde kalsinlar yazik onlarda bize bagimli oldular hayatlarini bizr gore ayarliyolar onlarda kafa dinler falan diye anlatin guzelce.esinizde anne babasina bu sekilde anlatsin.boylece kirmadan soylemis olur baska turlude git denmez zaten.ben onlarada uzuldum aslinda cocuk bakmak kolay degil yasli insanlar icin.esiniz ailesine guzelce soylesin sizde yoruluyosunuz kafa dinleyin desin yumusak bi tavirla.

Özel araçla 10 dk sürüyor çok değil yani açıkcası yakıt masrafından çekiniyorlar biraz .

Maalesef hem karnım doysun hem pastam dursun olmuyor. Evladınızı bakıcıya emanet etmek istemiyorsanız tek çözümü daha büyük eve çıkmak. O zaman eşinizle özel hayatınız sarsılmaz.

bence çocuğuna bakmaları iyi bir şey ama evde 12-1 kadar uyamayıp oturuyorsalar bunda ben biraz art niyet anlarım. e sizde karı kocasınız baş başa kalmanız gerek yani bence bunları düşünmeleri lazım

Esinle disari cikin beraber vakit gecirin. Sana karsi kotu tutumlari yoksa basinin ustunde yerleri olmasi gerek. Dusunsene sen hasta olsan kizin esi yuzunden sana bakamasa ne kadar uzulursun..
Cocugum var ona bakiyorlar yararlari da var sana. Ben olsam, esimin ailesi ile sorunum olmasa sorun cikarmazdim. Anne bu hakki zor odenir, esin nasil evlerine gondersin onlari.. kiyamam yani ben.

Ya hafta içi akşamları ven yatmaya gidiyorum erken kalkıyorum sonuçta 11 gibi içeriden çay çekirdek fındık fıstık seslerı sınır oluyorum ama sesimi çıkarmıyorum hafta sonu barı bizbşze olayım diyorum

kayınvalideniz rahatsız zaten en başından baktırmayacaktın cocuğunu
bu durum herkeste böyle en başta güzel mantıklı geliyor ama sonra bu tür sorunlar çıkarıyor

çok haklısın canım eşinle konuşssan felan.

Dedigim gibi bu konuyu esin cozer.sonucta onlarda yoruluyodur o yasta cocuk sesi cekemiyolar.zaten haftanin bes gunu yoruluyosunuz ben sizi birakiyim keyfinize bakin desin.belkide onlarda sizin git demenizi bekliyodur bilemeyiz niyetlerini.

1,5 sene uzun zaman böyle içinde biriktirerek olmaz
eşinle etkili bir konuşma yapsan
bu durumu eşinin ayarlaması lazım. ailesi ile konuşup orta yolu bulabilir
gecenin bi yarısı fındık fıstık sesi nedir yaa. ya anlayışsız insanlar ya da bilerek yapıyolar. iş eşinde bitiyo

valla bizimkiler Allah uzaktalar başka şehirdeler :) arada geliyorlar böylesi bence daha iyi :)

Bence biraz rahat olun çocuğu ona bırakıp çıkın gezin gönlünüzce yaşayın bir süre sonra kullanıldıklarını düşünüp kendileri isticeklerdir gitmeyi haftada üç gün çok iyiymiş ya neler yapılmaz ki ohh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…