Bir de beraber yaşadıktan sonra konuşalım sizinle yasamak cok daha farklıBunun caresini bastan dusunecektiniz ama. Ben de calismaya baslayacagim insallah ve sehirdisindan kv ve kp im gelecek ogluma bakmaya. Yaza kadar bizimle yasayacaklar, yazdan sonra kendi annem bakacak. Tamam her sey gulluk gulistanlik olmayacak ama sonucta evlat bu, aman evde keyfim bozulmasin vs diye hic tanumadigim bir bakiciya emanet edemem. geçici bir surec ve biz bunu gormezden gelecegiz bi şekilde. Sizin durumunuzda, kv ve kp e git denmez yapacak bir seyiniz yok, ama onun yerine haftasonlari cocugu onlara emanet edip gezilebilir, kacamak yapılabilir. Durumun zorlugunu bi nebze hafifletir bu
ediyorsan post: 37814877 .!.:Bir de beraber yaşadıktan sonra konuşalım sizinle yasamak cok daha farklı
Burda konu acmissiniz yardimci olalim diye biz de oneride bulunmusuz, begenmiyorsaniz su su sebepten olmaz dersiniz vs ama boyle ters cevap vermeye gerek yok o zaman tutun bakici ya da verin krese cocugunuzu, kv kp ine de soylersiniz artik size ihtiyacimiz yok herkes kendi koyune de. Olsun bitsin yani bu isin tek cozumu bu.[/QUOTE
cevap olarak neden algıladınız ki sehir dışından gelecekler dediniz ve bende bu durumu yaşadıktan sonra daha iyi anlayacağınızı çok iyi biliyorum çünkü daha önce aklıma bile gelemeyecek seylere gıcık olabiliyor insan ve ben bu durumdan çok rahatsızom içten içe doluyorum hafta sonu kalmalarında bi zorunluluk yok ve bu durumu nasıl asarım bilmiyorum yasayın daha ıyı anlayacaksınız. Kırmak ıstemedim yanı
eliffen .!.:Ters
cevap olarak neden algıladınız ki sehir dışından gelecekler dediniz ve danı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?