Kayınvalide kayınpederle aynı evin sıkıntıları

Cocuguna bakici bul.

haklisinda biseyde denmez kalpleri kirilir.beben buyuyene kadar idare edecen artik

Ee o zmn onun evinde baksaydi,sizde is donusu alsaydiniz.cumburcememaat yasamaktansa.
Çocuk küçük diye öyle yapıyoruz biraz daha büyüdüğünde ne olur bilmiyorum bi de dedim ya maddi açıdan bizde kalmak onlar için de iyi geliyor hafta sonuc evlerine gitmemelerindekş en büyük sebep yakıt tasarrufu

Cok zor bir durumdasiniz.insanlar kendilerini dusunurken,neden karsisindakileri de dusunmez.

Ozaman bir bakici turacaksiniz , calistiginiz gunler gelip bakicak .
Calismadiginiz gunlerde siz esinizle iyi vakit gecireceksiniz ..

Neden bukadar buyutuyosunuzki , cozum belli ..

Ayrica onlarsada hic anlayis yok iyi guzel bakiyorlar ama , temelli yerlesmeleri hic dogru degil.
Diger arkadaslara katilmiyorum ..
Cocuga bakiyorlar diye haftanin 7 gunu ozel hayati isgal etmeye gerek yok.
Anlayisli insan kadinin calismadigi gunler evine gider .

aslında durumu lehinize çevirebilirsiniz diyeceğim(gece dışarı çıkabilmek, arada sinemaya gitmek,arkadaşlarla çıkmak gibi)ama sanırım siz evde yalnız kalmak istiyorsunuz.bu durumda baştan konuşmakta fayda varmış....bi de şu açıdan düşünün belki onlarda memnun değiller bu durumdan ama evlatları için fedakarlık yapıyorlar.sizde çocuğunuz için fedakarlık yapacaksınız.yani işin özü bu.düzenlerini bozup gelmişler ve bu hakkı kendilerinde görüyorlar.anlamadığım şey şu;evde ki fındık fıstık yeme ve çay içme sesinden nasıl rahatsız oluyorsunuz?ailenizle yaşarken bu sesler sizi rahatsız ediyor muydu?yoksa kv ve kp olduğu için mi sizi rahatsız ediyor bu durum?

Kendi evlerinde baksınlar cocugunuza.Götürüp birakirsiniz akşam alırsınız.Herkes rahat eder.

İnsanlar torun bakmasalar yeridir.Herkes kendi çocuğuna kendi baksın,parası olmayanda evlenmesin.Altmış yaşından sonra gelin damat derken ,itilip kakilmak rezillik ve aptallık

"Hem çocuk baktırıyorsun, hem rahatsız oluyorsun"luk bir durum yok burda, niye bu kadar katı bakılıyor?

Tabii ki mecbur değiller bakmaya, ama bakıyorlarsa da tümden yerleşmenin haklı tarafı yok.

Ben olsam sabredemezdim, düşkünüm rahatıma.

Arabanız varsa veya ulaşım kolaysa çocuğu oraya bırakın, hem onların da düzeni bozulmasın bence.

İyiliğ

Bakıcı olayı çok zor çocuk küçük eşim kv kp de istemez hem onları çiğnemiş olurum ki çok üzülürler kırmak istesem su durumu söylerim onlara aslında iş kocamda bitiyor da her konuda anlayışla olan adam ailesi konusunda asırı hassas ve korumacı birsey ima etsem ne demek istiyorsun sen kovim mi yani der ne kovması tabı kı Allah korusun öyle bir gelin olmaktan

Kendi

ben aynı evde yaşıyorum ben napimm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…