- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Cocuguna bakici bul.Meraba kızlar benîm sıkıntım su ki ne yapacağımı bilmiyorum 1 buçuk yasında kızım var ve çalışıyorum kayınvalidem biraz rahatsız olduğu için kayınpederimle beraber bakıyor aynı sehrde yasıyoruz bu nedenle hafta içi biZde kalıyorlar hafta sonu evlerine gidiyorlar.öğretmenim be Pazartesi günü dersim yok yani 3 gün evdeyim ama şimdi hava soğuk zaten diye kendi evlerine hafta sonu da gitmiyorlar be bu durum canımı çok sıkıyor eşimle öZel hayatımda etkileniyor elbette ki esim bu durumdaki hosnutsuZlugumu anlıyor gibi ama birsey demiyor zaten ne diyebilir onu da bilmiyorum ama ben de istiyorum ki 3 gün olsun eşimle basbasa olayım evimde rahat edeyim siz ne derdiniZ acabaa
Özel araçla 10 dk aynı ilçedeyşzNe kadar mesafede evleriniz.
Ee o zmn onun evinde baksaydi,sizde is donusu alsaydiniz.cumburcememaat yasamaktansa.Özel araçla 10 dk aynı ilçedeyşz
Çocuk küçük diye öyle yapıyoruz biraz daha büyüdüğünde ne olur bilmiyorum bi de dedim ya maddi açıdan bizde kalmak onlar için de iyi geliyor hafta sonuc evlerine gitmemelerindekş en büyük sebep yakıt tasarrufuEe o zmn onun evinde baksaydi,sizde is donusu alsaydiniz.cumburcememaat yasamaktansa.
Cok zor bir durumdasiniz.insanlar kendilerini dusunurken,neden karsisindakileri de dusunmez.Çocuk küçük diye öyle yapıyoruz biraz daha büyüdüğünde ne olur bilmiyorum bi de dedim ya maddi açıdan bizde kalmak onlar için de iyi geliyor hafta sonuc evlerine gitmemelerindekş en büyük sebep yakıt tasarrufu
10 dk bir mesafede yaşıyorlarsa sizde kalmalarına gerek yok ki geliş- gidiş yapılabilir.Özel araçla 10 dk aynı ilçedeyşz
İnsanlar torun bakmasalar yeridir.Herkes kendi çocuğuna kendi baksın,parası olmayanda evlenmesin.Altmış yaşından sonra gelin damat derken ,itilip kakilmak rezillik ve aptallık[/QUOTE itilipb kalkılan biri yok üzülmeyin hiç itip kaksam bağırıp çağırsam burda çare aramam normalde severim ikisini de ama aynı evde olunca sıkıntılar oluyo malesef siz herhalde evli değilsiniz ya da kv kp le durmadınız
55 60 ama önce kendileri izin vermez bakıcı olayınaYaşları da varsa insanları yormaz güvenilir bir bakıcı tutardım.
55 60 ama önce kendileri izin vermez bakıcı olayına
Kendi evlerinde baksınlar cocugunuza.Götürüp birakirsiniz akşam alırsınız.Herkes rahat eder.[/QUOTE
Kendi arabaları yok esim burakıcaknyanı ama onu da esım yapmaz hergün uğraşmamam ne güEl kalıyorlar işte der zaten kalsınlar benım derdım o degıl kı hafta sonlarım derdim esın cumadan bırakıp Pazartesi çok rahat alıyor onları ama onlar gitmek istemiyor evlerineKendi evlerinde baksınlar cocugunuza.Götürüp birakirsiniz akşam alırsınız.Herkes rahat eder.
ben aynı evde yaşıyorum ben napimm :)Meraba kızlar benîm sıkıntım su ki ne yapacağımı bilmiyorum 1 buçuk yasında kızım var ve çalışıyorum kayınvalidem biraz rahatsız olduğu için kayınpederimle beraber bakıyor aynı sehrde yasıyoruz bu nedenle hafta içi biZde kalıyorlar hafta sonu evlerine gidiyorlar.öğretmenim be Pazartesi günü dersim yok yani 3 gün evdeyim ama şimdi hava soğuk zaten diye kendi evlerine hafta sonu da gitmiyorlar be bu durum canımı çok sıkıyor eşimle öZel hayatımda etkileniyor elbette ki esim bu durumdaki hosnutsuZlugumu anlıyor gibi ama birsey demiyor zaten ne diyebilir onu da bilmiyorum ama ben de istiyorum ki 3 gün olsun eşimle basbasa olayım evimde rahat edeyim siz ne derdiniZ acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?