Kayınvalide mi, bakıcı mı ?

bakıcı bir süre bakar sonrada kreşe verirsiniz zaten .en ufak birşeyde başa kalkıyor herşey

Öyle bir imkanım olsa zaten hiç düşünmem.Tabi ki yaptıysam bakacağım zaten onun için en doğruyu bulmaya çalışıyorum.
3 kuruş fazla kazanmak değil de eşimin maaşının yarısı neredeyse kiraya gidiyor diyeyim siz düşünün gerisini.

bakıcı bir süre bakar sonrada kreşe verirsiniz zaten .en ufak birşeyde başa kalkıyor herşey
Tabi bir de ben baktım annem baktı durumu falan var haklısınız.Ama zaten kayınvalidem de baksa bakıcı kadar olmasa da para vermeyi düşünüyorum en azından bir şeyler alırım ona altta kalmam.Benim sorunum paradan öte güven.Bakıcıya güvenebilir miyim onu bilmiyorum .

E senin maaşının yarısı da bakıcıya gidecek..madem maddi sorunların var kayınvalidene bırakman en mantıklısı

güvenmek zorundasın mecburen ,yani çok iyi araştırman lazım şimdiden başla mesela ,

Benim kızım henüz 4 yaşında:) daha ozaman lara çok var ama düşündükçe evli olsa bile uzun süredir görmesem bende ona yemek yapmak isterdim empati tapıyorum yoksa kötü niyetli değildir

E senin maaşının yarısı da bakıcıya gidecek..madem maddi sorunların var kayınvalidene bırakman en mantıklısı
Maddi sorun şu şekilde ben işi bırakıp izne ayrılamam ama bakıcıya para ayırabilirim.
Benim kayınvalidemi sorma sebebim bakıcı parası vermemek değil sadece güven.Yoksa param gitmesin diye ona baktırayım demiyorum.

Icinize sinen bir bakıcı bulup birde kamera taktirirsaniz sizden rahatı olmaz diye düşünüyorum..
3 yaşında oğlum var ne zaman babannesi ile bir araya gelsek,vermediğimi bile bile çay kahve içirmeye çalışır..İstediğiniz kadar uyarın gizli de olsa bildiğini yapıyor..oğlum çok şükür ki anne kızar acı o diyip kaçıyor yanıma..
Diyeceğim o ki tek sorununuz oğlu ile iletişimi olmayacak,söz de geciremeyeceksiniz..

güvenmek zorundasın mecburen ,yani çok iyi araştırman lazım şimdiden başla mesela ,
Burada tanıdılarım var onlardan bir şekilde uygun birini bulurum diye düşünüyorum ama seneye taşınma ihitmalimiz de var orada kimseyi tanımıyorum

Benim kızım henüz 4 yaşında:) daha ozaman lara çok var ama düşündükçe evli olsa bile uzun süredir görmesem bende ona yemek yapmak isterdim empati tapıyorum yoksa kötü niyetli değildir
Ben bakıcı ya güvenmezdim ayrıca hep aklım kalırdı

Kötü niyetli değil ama olması gerekenden fazla bir düşkünlük.Biz aynı şehirde de yaşadık o zaman da sürekli arayıp yemeğe çağırıyordu uzaklıkla ilgisi yok aşırı derecede bir düşkünlük var ama sinir bozucu bir düşkünlük.Yoksa benim de annem gelince bana yemek yapar evimi temizler otururuz ama eşimle benim peşime takılmaz biz yalnız kalınca hemen gelmez.
Bir de o kısım var işte zaten benim en büyük sorunum güven

Rahatlık açısından tabi ki bakıcı ama güven açısından bakıyorum.Evet bir de o bildiğini okuma durumları var ben sütümü sağıp bırakıp gideceğim mesela bunu garipseyecek çünkü böyle bir şey görmemiş.
Ama şunu söyleyeyim arkadaşlarımdan çocuğuna bakıcı bakanlar da gizli gizli çocuk seviyor diye annesinin onaylamadığı şeyleri onlara yedirip içiriyor. Mesela bir bakıcı annesi ketçap yedirmiyor ama ben patates kızartınca üstüne sıkıyorum annesi yokken çünkü çok seviyor kıyamıyorum demiş.

4 aylik bebege bakici da bakabilir, zaten ele avuca gelecek kadar buyumus oluyor. Kvyi hic karistirma ama kendisi kafasinda plan yaparak ben bakicam torunumu kimselere birakmam falan da diyebilir, o da var

Evet o konuda haklısın eşin annesiyle konuşsun karımla özelimiz var diye

4 aylik bebege bakici da bakabilir, zaten ele avuca gelecek kadar buyumus oluyor. Kvyi hic karistirma ama kendisi kafasinda plan yaparak ben bakicam torunumu kimselere birakmam falan da diyebilir, o da var
Ben ona bakabilme ihtimalini söyledim eşim de söyledi.Ama ben şu an her eşimle konuştuğumda bakıcı bakacak diyorum.Annem bakar gelir falan diye planlar kurmuyorum ki önceliğimin bakıcı olduğunu bilsin diye.

Evet o konuda haklısın eşin annesiyle konuşsun karımla özelimiz var diye
Eşime dedim ama bu konuda ne diyebilirim beni daha az sev diyemem ki dedi bana konuşunca illa ki konuşulur ama senin aran bozulur bu defa da anlatmak istediğimizi anlamaz dedi.Bir de senin annen sana böyle davransa ben bir şey demezdim diyemezdim çünkü yapacak bir şey yok dedi.Ama benim annemin böyle davranmayağından da emin belki de onun rahatlığıyla diyor.

Önünüzde uzun bi zaman var iyice araştırın ve bi bakıcı bulun.
Bakıcıya neden dediğimi yapmadın diyebilirsiniz ama kv ye diyemezsiniz. Ve o çocuk sizin kv nizin kurallarıyla büyür. Sonrada çoook büyük bi ihtimalls bi konu daha açıp ne yapsamda kv gitse dersiniz.
Ayrıca kv bakıcıdan daha iyi bakacak diye bi garantide yok yani

herşeye bu kadar takılmayın arkadaşım kadın başka memlekette yaşıyormuş belliki oğluna hasret koşacak kapıya napsın ..benim kayınvalidemde aynısı ..nadir görüyor özlüyor benimde oğlum var daha iyi anlıyorum artık onu..birde bakıcı konusunda en melek kayınvalide bile aynı evde yaşamaya başlayınca muhakkak sorunlar oluyor ama eğer bebeğim için bazı şeyleri tolere ederim görmezden gelirim diyorsan olabilir ama doğumdan sonra öyle bir psikolojiye giriyorsun ki herşey herkes batıyor insana bu durumlarıda göz önünde bulundur canım sağlıklı doğumlar diliyorum sana inşallah bebiş için doğru kararı verirsiniz

Canım eşinle aran iyi olmasa hergün tartissaniz, stres olsan, bebek bundan çok mu iyi etkilenecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…