Kayınvalide mi, bakıcı mı ?

konu içeriğini okumadan önce kv daha iyi bakar için rahat olur diyecektim ama,
maddi durum yeterliyse bakıcı diyorum..

Evet gerekirse demeli öyle heryere gelinmez onunda geleceği ayrı olur
denilmiyo işte arkadaşım en basiti kıyafet bakmaya çıkıcan sen kal da biz bakıp geleleim denilmiyor.ben kendi anneme bile zor diyorum.çıkıyoruz cümbür cemaat ve ben hiçbir şey anlamıyorum ne de alabiliyorum

Evet gerekirse demeli öyle heryere gelinmez onunda geleceği ayrı olur
Ya işte bunu anlamıyor kendisi zaten kayınvalidesiyle yaşamış hep şimdi de eltimle yaşıyor özel hayat anlayışı sıfır üstüne bir de düşkünlük eklenince işler iyice karışıyor.

Zaten sadece bir yıllığına gelmesini isteyeceğim ve eşimle böyle konuşacağım.Çocuklara nasıl baktığını bildiğim için bakma konusunda güveniyorum sıkıntım yok.
Torunu sonuçta mutlaka iyi bakar ama dediğim gibi onun kurallarıyla büyür çocuğunuz.iyi düşünün derim

En güzelli bakıcı. En azından ev işiniz hafifler. Senelerce kayananla yaşamk zorunda kalıcaksın. Çocuğun doğdu diye hayatını işgenceye çevirmenin anlamı yok. Bu bencillik değil. Yarın öbürgün çocuğunuza dersiniz senin için katlandım. Oda banamı sordun der. Siz mutlu olursanız çocukta mutlu olur. Benimde çocuğum oluccak. Annemle konuşmuyorum. Kaynanamoda eşim istemiyor. Zaten kayınpedrim oğlunu senelerce aşıro dövmüş. Güvenip bırakmam. Yani bakıcı döver mantığı yok. Benim kayınpedrin eşi dövdüğü gibi yabancı dövmez. O yüzden bende size tavsiye. Ya yeni taşıyacağınız apartmanda bir araştırma yapın güvenilir birini bulun yada bakıcı alın. Eve kamera taktırın. Ne mutluluğun bozulsun. Nede huzurun kaçsın. Bencillik olarak düşünme lütfen. Annen öyle diyor ama yaşlı sonuçta öyle düşün. Bana bakarsan daha genç biri baksın çıkarsın gezdirsin çocuğunu daha iyi. Yaşlıya boşu boşuna yük.

Annem kardeşim sınava hazırlanacağı için gelemiyor maalesef.Anneme baktıma imkanım bu sene için mümkün değil.
Yarım gün çalışmayı düşünüyorum ama bakıcıya nasıl güvenip bırakacaksın o kadar küçük dediklerinde kafam karışıyor.

Bakıcıya verebilecek kadar maddi durumum var o konuda sıkıntı yok .Benim sorunum güven ve içimin rahat etmesi.
bu devirde güvenebilecek bir bakıcı bulmakta kolay değil, ama sen içini ferah tut. Allah yardımcınız olur inşallah. Tanıdık vasıtasıyla vesaire bulabilirsin.

Yok denilmez zaten onu biliyorum hadi onu da görmezden geldim diyebilirim ama evde sürekli eşimin peşinden dolaşması beni kızdırıyor bir de çocuğuma yaparsa aynısını iyice sinir eder beni kendimi dışlanmış gibi hissederim.

Şu an yaşadığım yerde bulacağıma inanıyorum ama taşınırsam nasıl bulurum bilmiyorum orda kimseyi tanımıyorum.
Burda deneyimli bayanlar size fikir verir siz de çevrenizde ki bakıcı tecrübeleri olan kişiler ile konuşursunuz daha zamanınız var inşallah iyi bi bakıcı bulacaksınız içinizi rahat tutun.

Annen baksın o zaman, kadın yaşadığı yerden kalkıp gelecek sonra da oğluna kapı açması falan mesele mi olacak, burdan oğluna aşırı düşkün olduğunu nerden çıkardın, fazla detaycısın kadını yerinden etme ya izin al sen bak ya annen baksın ya da bakıcı

Torunu sonuçta mutlaka iyi bakar ama dediğim gibi onun kurallarıyla büyür çocuğunuz.iyi düşünün derim
Bakımı konusunda şüphem yok ve en fazla bir yıl baktıracağım planım bu yönde sonra bakıcı da olabilir.Tam eğitilecek yaşta o bakmayacak aslında.

Bakıcıya verebilecek kadar maddi durumum var o konuda sıkıntı yok .Benim sorunum güven ve içimin rahat etmesi.
o kişiyi bi bulsan ne kadar için rahatlayacak.ben de senn gibiyidim günler azaldıkça strese girdim.uykularım kaçıyordu.seni anlıyorum

Neden kendinin bakacağını sanıyor

bu devirde güvenebilecek bir bakıcı bulmakta kolay değil, ama sen içini ferah tut. Allah yardımcınız olur inşallah. Tanıdık vasıtasıyla vesaire bulabilirsin.
İşte en büyük korkum o bir de Allah korusun neler okuyoruz,görüyoruz.Taşınırsam gideceğim yerde tanıdığım olmayacak
Amin çok sağ olun.

Bakin kendi annen de kendi yavrusuna düşkün, herkes öyledir, evladından ayrı şehirde yaşayan bir kadının kapı açmasını yanına gitmesini falan ben aşırı diye tabir edilecek bir düşkünlük olarak görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…