Kayınvalide mi, bakıcı mı ?

tam 3 aylıkken çocuğumu bıraktım.en az 1 yıl ben bakıcam diyordum ama o işler planlar tutmuyor.karşı komşumdu çok samimiyetimiz yoktu ama seviyordum.yaşadığımız şehirde annem de kvdem de yok.hala da komşum bakıyor biz bir yan apartmana taşındık.çok seviyor oğlumu haftasonu olunca getirsene özledim diyor.yemek yemeyince benden çok onun içine dert oluyor.herkes kötü tecrübeler yaşamıyor yani.karamsar olma

Zaten sadece bir yıllığına gelmesini isteyeceğim ve eşimle böyle konuşacağım.Çocuklara nasıl baktığını bildiğim için bakma konusunda güveniyorum sıkıntım yok.

şöyle yap bence ;

eylülde işe başlayacaksın yaa yazakadar kv baksın bebek hem toparlanmış olur hemde sayılı gun çabuk geçer der günleri sayarsın ,

oda evinden uzun süre ayrı kalmamış olur o arada bakıcı bakarsın

Sadece görmediği zamanlarda öyle değil aynı şehirde de yaşadık yine böyleydi yani onun eşime düşkünlüğü farklı bir şey.Araya giren zamanla mesafeyle ilgisi yok.
İşte görmezden gelebilir miyim ya da nereye kadar gelebilirim bilmiyorum.
Annem de insan çocuğunu eşine bile emanet etmeye kıyamıyor sen nasıl yabancı birine emanet edeceksin diyor.
Teşekkür ederim inşallah en iyisi olur.

Seneye taşınma ihtimalim var ve orada kimseyi tanımıyorum.Tabi ki kendi çocuğu gibi sevenler de var inşallah ben de bakıcıya karar verirsem böyle birini bulurum.

Canım eylüle kadar ben kendim bakabileceğim sıkıntı yok.Eylülden sonra onun bakması gerekiyor ben işe dönünce.

Seneye taşınma ihtimalim var ve orada kimseyi tanımıyorum.Tabi ki kendi çocuğu gibi sevenler de var inşallah ben de bakıcıya karar verirsem böyle birini bulurum.
seneye derken ne kadar süre hemen önümüzdeki ocak mı?

Evet büyük ihtimalle yarım gün çalışacağım hatta bu da haftanın beş günü olmayabilir 3 ya da 4 günde olabilir.
canım biliyorum yorum yapması kolay.bana göre taşınmana daha çok varmış ordaki komşularından bulabilrisin.yarım gün çalışacakmışsın dayanabilirsin diye düşünüyrm

Heryere haber salın güvenilir bi bakıcı bulmalısınız aman diim çok başınız ağrır!!!

Evet gerekirse demeli öyle heryere gelinmez onunda geleceği ayrı olur

daha önce yazdın mı bilemiyorum ama annen yakın mı o bakamaz mı..
benimde kızıma bakıcı baktı ama ben işe geri döndüğümde kızım 18 aylıktı o zaman bile insan çok kötü oluyor ..bebeğin küçük olacak eğer annenin imkanı varsa anneni düşünsen..yarım gün çalışacaksan da bakıcı olabilir diye düşünüyorum ipek

kv ile çok sorun yaşarsınız bu anlattıklarına bakılırsa.
olabilecekleri zaten sen görebiliyorsun şimdiden.
bu sebeple bakıcı diyorum kesinlikle.
sizin aile huzurunuz da önemli bebeğin iyi bakılması kadar.
temiz,güvenilir,referanslı bir bakıcı bulursan çok rahat edersin.
çünkü anneye de kv ye de çocuk baktırmanın zorlukları var az veya çok.

Canım eylüle kadar ben kendim bakabileceğim sıkıntı yok.Eylülden sonra onun bakması gerekiyor ben işe dönünce.

anladım eylüle kadar sen bak sonra kv baksın diğer yazın başına kadar bebegınde 1 yaşında olur sonra bakıcıya verirsin ,
hem kv ni denemiş olursun hemde çok bunalmamış olursun.

canım biliyorum yorum yapması kolay.bana göre taşınmana daha çok varmış ordaki komşularından bulabilrisin.yarım gün çalışacakmışsın dayanabilirsin diye düşünüyrm
Kayınvalidem şimdi kendinin bakacağını sanıyor ama o konuyu eşim halleder o sorun değil.İşte taşınıp taşınmama olayı kesin değil taşınırsam da tam çocuğu bırakacağım zamana denk geliyor taşınmam ya uykularım kaçıyor bazen bu sebepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…