Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

DNA testi ne zaman belli olacak? Olduğu gibi siz gidin ve yüzüne tükürün o kadının. Yazlığı da asla vermeyin.

Benim bildiğim kadarıyla 2 yaşına kadar yatılı alamazlar, anne sütü aldığı için.

Inanamiyorum nasil olur kavrayamiyorum.
canim hakaret davasini Ac mutlaka. hem eski Esine hem de annesine.
yazligi da verme adi ustunde evlilik hediyesi o senin ananin ak sutu gibi helal.

V violetto bak aklıma ne geldi.
Kocanın ailesi madem çok zengin yüksek meblağlı bi tazminat talep et. Ünlü bi iş adamının karısı yüksek bir tazminat alıp gündeme oturmuştu. Sende öyle bir davayı emsal gösterebilirsin de. Sonrada onları rezil rüsva et. Çok mu ütopik oldu.

Girdikleri günahın büyüklüğünden ben korktum yazıklar olsun!!!
Ne demek hamile bir kadına bu şekilde iftira atmak
Allah'a sığının bol bol hasbinallahü ve nimel vekil okuyun Allah size yeter o ne güzel vekildir!
Asıl kazanan sizsiniz inşallah Mutlu günleriniz yakındır

önceki konularınızı takip etmedim siz hiç aldatmadınız değil mi?
Dna testi sonuçları sonrası yazlık işini verip vermeyeceğinizi düşünün bence
Böyle bir ailenin malı üstümde kalsın istemem ama torun onların torunu mantıklı düşününce vermemek gerek enazından doğacak yavrunuza güvence

Sanirim haklisiniz cok mantikli dusunemiyorum. Ben sadece bitsin istiyorum avukatlar bu kadar engellemese muhtemelen anlasmali bosanmayla biterdi bu dava cunku gercekten pes etmek uzereyim
sakin anlasmali bosanma sakin. bu aikenin de o pisligin de burnundan fitil fitil getir lutfen.
dah onceki konuna da yazdim lutfen bu surecte ailene siginma. zaten onlarin sana bukadar futursuzca saldirmalari arkanda kimsenin olmadigini bilmeleri.
bu kadar saf kotuluguvaklim almiyor.
bir arkadas 9 haftalik hamileyken dna yapilabiliyor demis. bu konuyu biran once arastir v yaptir ki sussunlar mumkunse devlet kontrolunde olan bir yerde ayrica bagimsiz bir ozel kurulusta iki defa yaptir ne olur ne olmaz siyasi acidan guclu diyorsun.
Kardesin evladin ve seni cooookkk guzel bir hayat bekliyor en fazla bir sene sonra ha gayret.

Seni cok uzmusler ALLAH yardimcin olsun. Evi verme sende onlari ömürleri boyunca uzmus olursun. O ev senin. Attiklari iftiraym yanlarina kalmasin

Bence zenginlerse yüklü bir tazminat davası da aç avukatlarını sonuna kadar destekliyorum ama üzüldüm sizede çok stres yaşayacaksınız
Şöyle de düşünün şimdi gerileceksiniz ama sonra hem tazminatta kazanırsanız sizinde sırtınız yere gelmeyecek dava dosyasına babanın bebeğini kabul etmediği de girecek değil mi tazminat İçin size Laz'ım olacak o tutanak

O dna testini al dötlerine sok
ve de ki değil size kuruş koklatmak gani gani alacağım sizden
ayy insnılmaz sinirlendim burda şu an

Cocugun icin savaş bunlarla.. Gine yazmistim tekrar yaziyorum.. Ilk yazdimda adamin yuzunu kizaricani dusundum bu sefer hepside morarir...

Of ne kadar zor ya Allah sabır versin.hakaret davası acmalisin bence de.avukatlarin yol gösterir herhalde ne gerekiyorsa yap onları mahvetmek için.

Gercekten inanilmaz allah sabir versin yardimcin olsun. Bencede tapuyu suan verme. Sonra istersen suratlarina carparsin. Ve kesinlikle tazminat davasi ac. Bebegin ondan oldugu anlasilinca bosanma surecinde hakliliginin ustune eklenir. Bu cok ciddi ve cirkin bir iftira cunku.

Yazligi sakin verme. Bebeğini de doğunca gösterme bence. Bu ne tür bi adiliktir yaaa. Oldu canım başka ne isterlermis.

Hoşt deseydin sen onlara. Canım kendini ve bebeğini bu mahluklar için üzme, onları üz avukatlarını dinle burunlarından fitil fitil gelsin.
Köpek sana havlarsa üzülür müsün? Köpek bu yani havlar. Hiiiçç oralı olma hooşştt de çekil kenara. Onları delirt tadını çıkar.
Lütfen üzülme bebeğine üzülüyorum..

Allah gerçekten sabrını bol versin şu hamile halinle yaptıkları ve atılan iftiralar dan öteki tarafta ne yasayacaklar ya da bu dünyada Allah bilir...sizin ırz ve namusunuza iftira atanlar o attıkları iftiranın farkında değiller heralde o günahı işlemiş gibi oluyorlar..DNA testini en yakın zamanda sok gozlerine ve ev filan da veriyim deme

O yazlık senin bebeğinin geleceği sakın o kendini bilmez aileye sana bu baskıyı kurmaya çalışmalarına müsade etme sen kendinden eminsen gerisi boş Rabbime sığın bolca dua et Allahım yardımcın olsun bu dünyada yaptıkları ve minicik bir yavruya iftira atmaları onların yanına kalmaz inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…