- 8 Kasım 2014
- 1.634
- 1.313
- 63
Benim bildiğim kadarıyla 2 yaşına kadar yatılı alamazlar, anne sütü aldığı için.Bir şey soracağım. Avukatlarına sorar mısın kaç yaşından itibaren bebeği ne kadar alma hakları olacak? Mesela 1 yaşında iken 1 ay falan alma hakları var mı? Bunlar sana zulüm olsun diye 1ay alıp sana sesini bile duyurmama durumları olur mu?
sakin anlasmali bosanma sakin. bu aikenin de o pisligin de burnundan fitil fitil getir lutfen.Sanirim haklisiniz cok mantikli dusunemiyorum. Ben sadece bitsin istiyorum avukatlar bu kadar engellemese muhtemelen anlasmali bosanmayla biterdi bu dava cunku gercekten pes etmek uzereyim
Seni cok uzmusler ALLAH yardimcin olsun. Evi verme sende onlari ömürleri boyunca uzmus olursun. O ev senin. Attiklari iftiraym yanlarina kalmasinHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
Allah gerçekten sabrını bol versin şu hamile halinle yaptıkları ve atılan iftiralar dan öteki tarafta ne yasayacaklar ya da bu dünyada Allah bilir...sizin ırz ve namusunuza iftira atanlar o attıkları iftiranın farkında değiller heralde o günahı işlemiş gibi oluyorlar..DNA testini en yakın zamanda sok gozlerine ve ev filan da veriyim demeHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
O yazlık senin bebeğinin geleceği sakın o kendini bilmez aileye sana bu baskıyı kurmaya çalışmalarına müsade etme sen kendinden eminsen gerisi boş Rabbime sığın bolca dua et Allahım yardımcın olsun bu dünyada yaptıkları ve minicik bir yavruya iftira atmaları onların yanına kalmaz inanHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?