Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Çok çok üzüldüm yaşadıklarınızı. Bunlar ne kadar vicdansız ne kadar kötü niyetli insanlarmış böyle inanamadım. Masum bir insana iftira atmak hemde böyle bir konuda ne kadar çirkin ve iğrenç. Allah yanlarına bırakmasın inşallah!
Siz lütfen üzülmeyin hamile halinizle bebeğe de yazık. Evi de asla vermeyin.DNA testinin sonucunu yüzlerine firlatirken sizde kvnin yüzünde tükürün olur mu?
Çok çok üzüldüm sizin için. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.

Bu günlerde geçecek sakin üzme kendini herseyi atlatip bebisinle çok mutlu da olacaksın ama mahkemede sana atılan bu iftirayı sunun ve tazminat davasını da gerekirse aç kendin için değilse bile bebegin için.

Terbiyesiz kepaze insanlar. Allah bildiği gibi yapsın.
Yazlığı da vermeyin, dna testini de yüzlerine çalın ve bebeğinizi asla onlara göstermeyin.Bebeğinizin b.kuna hasret kalsınlar, o kadar yani,lanetler!
Hakaret davası mı ne açarsanız açın ama onları bu hareketlerine pişman edin. Nedir bu nasıl insanlıktır.
Eşiniz de karaktersiz bir herifmiş, adam değilmiş.

Zor günler bekliyor biraz ama güçlü olmaya çalışın.Doğru olan sizsiniz. Allah kolaylık versin kurtarsın sizi rezillerden.

kendi ozel ucaklari var,o kadar zenginler ama sizin evinize cirkeflik yapmaya gelip o yazligi bana geri vereceksin diye uzerine yuruyor oyle mi o kokona kayinvalide?

neden acmiyorsun guzel kardesim hakaret davasi? kendi gelecegini de evladinin gelecegini de garantiye al..Bak bugun paraya ihtiyacin yok,yarinin ne getirecegi belli olmaz.
ailecek donlarina kadar al insafsiz pisliklerin.
yilma pes etme hersey guzel olacak.
o kaypak serefsiz kocanda surum surum surunsun insallah

Sana daha önce de yazmıştım, bebek benden değil test istiyoruz kısmını inşallah mahkemede de dile getirirler inşallah...sana da donlarına kadar alacak gün doğar

Yazlığı da verme oturmam diyosan ya bağışla ya yıktır ama gene de verme

Usenmedim tum konularinizi okudum ve kendimi bir romanin bolumlerini okuyormus gibi hissettim. Kemalettin Tugcu haltetmis dedim duyunca. Ben uzun seneler Kibrista yasadim. Eski nisanlim koklu bir Kibris ailesindendi. sizinkiler kimlerden? ozel mesajla da atabilirsiniz. yani bu kadar zenginlerse(ozel ucakli falan) kesin taniyorumdur yani bir yerde ismi gecmistir kesin. Bu kadar cirkef kim merak ettim. (bu arada beni aldatan eski nisanlimin annesi hala beni arar sorar. o kizla evlendi sonra. annesi asla kabullenemedi kizi ve kiz beni hala aradigindan haberdar ama laf soyletmiyor. ) (Tanidigim bircok Kibrisli hanim bu ozelliklere sahip: asil, nazik ve gungormus. Yani bu cirkefligi yapabilecek bu serefsizlikleri yapacak insan kim gercekten o kadar merak icindeyim ki. anlatamam yani.
NOT: Tabii ki baska sehirde yasiyorsa sahsen tanimam imkansiz ama mensup oldugu aileyi cok merak ettim.

Son düzenleme:
Konuyu dışarıdan okuyordum valla beddua ettim küfür bile ettim. Bende boşanmak üzereyim iftira olayı bende de var.

Sanırım anne karnında da DNA testi yapılıyor. Bi yerde öyle okumuştum emin değilim tabi olup olmadigindan. Varsa öyle bişey doğumu bile beklemeyin.

Eski konulara göz attım ,eşinize inanamıyorum,bu iftirayı annesi uydurmuştur kesin, bebek ondan değilse neden doğurmandan korkuyorlardı değilmi ,illerde hak iddia etmeyin diye aldır diyor kadın ,böyle kataktersizlik görmedim diyicem ama @Kahve-Kokulu-Kadin arkadaşın eşide aldattı yakalanınca boşanmak isteyince kadına iftira attı ,bu iğrenç ligi hele aklım almıyor eminim arkadaş size tavsiyede bulunur süreçle ilgili

adam ne gibi bir pislik yapabilirki bende onu anlamadim

Anne karninda dna testi yapilabilen yerler var ve en gec 10 gun icinde kesin sonucu sunuyorlarmis simdi konunu okuyunca arastirdim 9 haftaliktan itibaren yapilabiliyormus bence yaptir ve o testi suratlarina fırlat. Cocuk senin de cocugun onlarin lafiyla aldirma(bakabilecek durumun varsa) yine de karar senin kararin... senin adina cok üzüldüm

Benim tek vereceğim tavsiye hakkını araması. Bende iftiraya kurban gidenlerdenim de çokta takmadim açıkçası. Ben kocami aldatmadim ama eminim benden sonra gelen aldatacak. Neden çünkü benim rahmetli aldatilacak erkek cinsinden

Canim acil DNA testi yaptir ve sonucu yuzlerine firlat, sonra zaten donlarina kadar alirsin

Eski konularınızı da az çok biliyorum. Başka bir durumda olsaydınız uğraşmayın boşanın derdim ama bu durumda uğraşmanız en doğrusu olacak , kendi suçunu bastırmaya çalışıyor eşiniz, evi sakın geri vermeyin o sizin güvenceniz.

Konu Sahibi yaptiriliyomus bak yaptır bence testi fırlat suratına adı serefsizin. Hatta coooook büyük bir kağıda sonucu cikarttir tam binanın önüne as.
Anlasın embesil. Yalnız onun istediği bi yerde yaptirki sonuçla oynamış demesin

Ya Rabbim bu dunyada ne kadar pislik insanlar var benim de başımdan cok olaylar geçti gercekten hayatta insan neler yaşıyor...
Size tavsiyem kesinlikle hakkinizi arayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…