- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
9 haftalik hamileyim, esim beni 6 ay once aldatmis ama ben sonradan ogrendim ve ogrendigimde hamileydim. Yazlik hediye etmenin o zamani bu zamani mi var bilmiyorum ama benim esimin ailesi bana hediye etmisti biz nisanliyken. Esimin ailesi benim evime baskin yaptiklarinda kendi ucaklari ile Kibristan gelmisler desem durumlari hakkinda umarim merakinizi giderir
Dilekçede belirtmişler zatenSana daha önce de yazmıştım, bebek benden değil test istiyoruz kısmını inşallah mahkemede de dile getirirler inşallah...sana da donlarına kadar alacak gün doğar
Yazlığı da verme oturmam diyosan ya bağışla ya yıktır ama gene de verme
adam ne gibi bir pislik yapabilirki bende onu anlamadimÖncelikle çok geçmiş olsun, bu ş.....z insanlara ne denir bilmiyorum.
Saçma gelebilir ama hamile kaldığınız tarih yani 6 hafta öncesine döndüğünüzde sizce eşinizin size bir pislik yapmış olma ihtimali var mı?
Çünkü tek aklıma gelen ya eşiniz kendini gerçekten sizin onu aldattığınıza inandırmış ya da size bir adilik yapmış ama siz bilmiyorsunuz.
9 haftadan sonra sadece sizden alınacak kanla dna testi yapılabiliyor risksiz bir şekilde. Bence avukatınızla görüşün eşinizin avukatına bu teklifi sunsun, hatta sadece sözlü değil yazılı olarak ihtar edin noter kanalıyla. Belirlenen gün ve saatte gelip kan örneği vermezse bu iftirası dolayısıyla kendsinden atıyorum beş yüz bin lira manevi tazminat talep edeceğiniz hakkında ihtar edin.
Lütfen çok pasif kalmayın, daha önce yaşadıklarınız zor ama bundan sonra güçlü olun ve hadlerini bildirin.
Zaten eşinizin dna testine yanaşıp yanaşmamasından durumu anlarsınız.
Eski konulara göz attım ,eşinize inanamıyorum,bu iftirayı annesi uydurmuştur kesin, bebek ondan değilse neden doğurmandan korkuyorlardı değilmi ,illerde hak iddia etmeyin diye aldır diyor kadın ,böyle kataktersizlik görmedim diyicem ama @Kahve-Kokulu-Kadin arkadaşın eşide aldattı yakalanınca boşanmak isteyince kadına iftira attı ,bu iğrenç ligi hele aklım almıyor eminim arkadaş size tavsiyede bulunur süreçle ilgili
adam ne gibi bir pislik yapabilirki bende onu anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?