Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

O yazlık doğacak çocuğunun nafakasi. Sakın vereyim deme çocuğunun da hakkına girme. Sana birsey derlerse hiç sinirlenmeden. O yazlık torununuzun hakkı. Kimseye yedirtmem. Bir dogsun dna testini suratiniza firlatmayi da bilirim de içine de atma delirip sinir krizi de geçirme. Böyle tiplere değmez

Yorum yapmadan önce geçmiş konularına baktım.. yarabbim.. sen şuan 23 yaşındaşın ve tonla acı var omuzlarında inanamadım hayatındaki en yakınların mahvetmiş hayatını, çok yakmışlar canını tüm olanlara rağmen başarılı olmuşsun güçlü olmuşsun hayatta..
Gurur felan yapıp ta sakın verme o yazlığı geri. Artık bebek var, gerekirse satar başka bir yatırım yaparsın.
Vermediğin için dahada çirkinleşecek bu insanlar o kesin. Ama yine güçlü ol, başa çıkabilirsin.
Aslında hakaretten dava açsan ne iyi olur
Eşin yazlıkla ilgili ne diyor peki? Birde merak ettiğim şey şu neden senin onu aldattığını düşünüyor yani bunu düşündürecek ne yaşadınız?

cok ayıp hem o adam yapsın senın üstüne kalsın.zaten suan yapmıs olsan yanı kocana ihanet etms olsan buraya yazmazdın cnm.ben sana inanıyorum hamılesın ve o cocugu dogur sakın aldırmaaaa cok pişman olursun.hedıye edılen ev sakın sakın verme senın hakkın o su gelsın aklına kv yüzüne tükürdü ya işte evde karsılıgı yanı haram degıl senın oglunun olacak o mal.(ay oglun dedım agzımdan kactı erkekmı ne bebegın:) sakın ol naparlarsa yapsınlar sen ayaklarının üzerinde durabılırsın ve onlarla artık avukatların konussun sen hıc bırsey söyleme terbıyesız kv.alsın oglunu basına calsın o bebegın ondan oldugu cıkınca pesınde dolanacaklar.

Allah her şeyi görür.Çirkeflikle üste çıkmaya çalışıyor terbiyesizler!!!!Bebek doğar doğmaz mahkemeye verin onları bence!!!bu kadar adilik olmaz ki yaa!!!!!

Bu kadar insan senin iyliğin için konuşuyor yazlığı verme sakın sonradan iyi ki dersin bebeğinle çok mutlu günlerin olacak dar günün ömrü kısadır düşünsene bir vücutta iki kalp aklıma gelince bile mutluluk sebebim

Cok tesekkur ederim. Cok haklisiniz ben bebegim olmasa sussunlar diye anlasmali bosanmaya yanasirdim ama su an 2 kisilik dusunuyorum, 2 kisilik yasiyorum

Anneler gucludur. Ben de hamileyim kendimden beklenmeyecek kadar gucluyum. Siz benden kat kat daha guclusunuz bebeğiniz de size guc verecektir sagsalim kucağıniza almaniz dilegiyle

Cok tesekkurler guzel dilekleriniz icin

Aynen oyle hakli ciktiniz gittikce cirkinlesiyorlar. Senelerce maskelerinden taniyamamisim

Onceki konularindan hatirladim seni. O zman nisanlindi bu serefsiz. Kucuk kardesin falan vardi. Kanim dondu okudukca insanlar nasil boyle olabiliyor aklim almiyor. Ne olursa olsun avukatlarini dinle ve altta kalma. Allah yardimcin olsun.

Amin cok sagolun

Evet ben de gorsunler istemiyorum kesinlikle

O kadar guzel yazmissiniz ki, cok tesekkur ederim. Her seyin ozeti yazdiginiz gibi aslinda... Ben o kadar aptalmisim ki, goremedim gercek yuzlerini 7 sene boyunca. Ben insanin sahip oldugu guclerinin icinde oldugunu dusunuyorum ben sadece ortaya cikardim ve hayatimi kurtardim. Kotu baslayan bir hayatin kotu bitmemesi gerektigine inaniyorum, hala bu inancla hayatta kaliyorum :)

Ben artik hicbirinin yuzunu gormek istemiyorum. Avukatim da kibarca muhattap olmasi gereken kisinin bu saatten sonra kendisi oldugunu anlatti

Bir gün gözünü kapatıp açınca hersey geçmiş olcak sakın pes etme tapuyu verme sakın destekleyen var mı anne baba

Malesef yok. Ailem bunlardan beter. Sadece amcam ve arkadaslarim var.

Amacı sizi kenara sıkıştırıp tapuyu almak, aman ha sakın vermeyin. Ayrıca insanlar nasıl böyle kolay iftira atabiliyorlar anlamıyorum hiç mi Allah korkuları yok ya!

Aynen oyle..o kadar malvarligi icinde bir yazlik gozlerine batti.

O kadar guzel yazmissiniz ki. Birkac arkadas merak etmisti sebebini ben de yazmaya calismistim ama siz en guzel sekilde aciklamissiniz. Teslim olmuyorum guclu durmaya calisiyorum.

Yuh ya kocan ne kadar midesizmis. Her şeyi geçtim insan bir utanır karım beni aldatıyor çocuk başkasından derken. Verme tapuyu ilerde çocuğunun olur sen istemesen bile

Hic utaniyor gibi gozukmuyor herkese yaymos

Avukatlarini dinle. Onlar su an senin arkani kollayan, silah arkadasin olan(sana karsi baslatilan karalama kampanyasina karsi), senin icin en iyisini dusunen kisiler olacak. Sonra dua edersin onlara.

Evet cok haklisiniz

Off en cok korktugum seylerden biri. DNA testi sonucunda torun torun diye basima eksimelerini istemiyorum elimden geleni yapacagim bi daha gormesinler diye

Guldurdunuz beni tesekkur ederim:))

Insallah tesekkur ederim

Amin insallah

Sakın yazlığı verme ve tazminat hakaret ne davası varsa aç bunlara. Dna raporunu da çarp yüzlerine. Sakın verme yazlığı. Neyin derdine düşmüş pislikler

O kadar malvarligi icinde bana verdikleri yazliga dusmus olmalari cok cirkin

Aynen oyle. Para gozlerini doyurmamis

Yazligi verme,hakaret davasi ac,evinizi basmislar haneye tecavuz davasi ac,esin olacak pislige iftira davasi ac.
Dna testini yaptir sonucu suratlarina firlat kv ninde suratina tukur!
Bebegide o adilere asla gosterme!

Inanin hic istemiyorum gormelerini zaten. Elimden geleni yapacagim bunun icin

Evet doldurup doldurup uzerime salmis. Ailem yok guya bana yeni aile olmuslardi. Ne kadar yalanmis

Amin Allah razi olsun

Bu günlerde geçecek sakin üzme kendini herseyi atlatip bebisinle çok mutlu da olacaksın ama mahkemede sana atılan bu iftirayı sunun ve tazminat davasını da gerekirse aç kendin için değilse bile bebegin için.

Amin cok sagolun

Aynen oyle. Bu kadar mal varliklarinin icinde bana verdikleri yazligin derdindeler

Zaten bunlari belirtip ilk esim olacak kisi dava acmis biz karsi dava actik

Ozelden yazacagim. Bildiginize eminim

Bosandiklari zaman neden bu kadar degisiyorlar. Sizin cocugunuz var miydi?

Annesi degil bence esim atti ortaya ama ailesini guzel doldurmus

Ya sakın ne bebeğinizi aldırın ne evi verin. DNA testini suratlarına vurunca ne yapacaklar acaba kesin bulurlar yine bi bahane . Ne iğrenç insanlar hangi şehirdesiniz?

Bence avukatların ne diyorsa onu yap şu an çok duygusal olup yanlış kararlar alabilirsin , birde annen veya yakının varsa yanına çağır ki seni yanlız sanmasınlar akrabalar bu zor günler içindir birde eşinin ailesiyle asla yalnızken biraraya gelme , bu olanlar hepsi eşinden adan pisliğin karektersizin biriymiş aslında çocuk olsada bu aile ile görüştürmemek çok mantıklı olacak

Belki de günün en karanlık anında gibi hissediyorsun. Ama o an günün aydınlanmasına en yakın an. Güçlü ol yeter ki.

Cocugumu aldirma gibi bir durum soz konusu degil.

İnsancıklar ya karşınızdaki kadın hamile ..... şimdiden şikayetçi ol yanına yaklaşmamaları için karar çıkarttır doğum yapana kadar ilişemesinler

Evet bunu cok istiyorum ben de

Çocuğu aldırma . Yazlığı verme. Ama boşan .

Bosanacagim zaten davayi actik.

merak etme eğer sen kendinden eminsen ve kocanın seni aldattığını küçücük biseyle kanitlaya bilirsen herşey senin için coooooook kolay olur

Fotograf var elimde kanitlayabiliyorum aldattigini

Amin Allah razi olsun cok sagolum

Geçmiş olsun cok üzüldüm, aldatmış olduğunuz kanısına nasıl vardılar peki? Pes gerçekten.

Hamile kaldigim donemde cok yakin bir erkek arkadasim bizde kaldi. Sadece bir gunduz yalniz kaldik onda da alisverise ciktik. Bu arada evde kalan arkadasim homoseksuel ve esimin de arkadasi oldugu icin bunu cok iyi biliyor. Bebek ondanmis diyorlar.

Amin tesekkurler

Cok tesekkurler

Bebegimi doguracagim evet o olmasa zaten gercekten ugrasmazdim bunlarla

Esim zaten aldattigini itiraf etti. O yuzden nedeni nicini benim icin onemli degil. Aldattigi an bitmistir her sey

Hic sanmiyorum gormek isteyeceklerini ama isterlerse gostermemek icin elimden geleni yapacagim

Hamile kaldigim donemde cok yakin bir erkek arkadasim bizde kaldi. Sadece bir gunduz yalniz kaldik onda da alisverise ciktik. Bu arada evde kalan arkadasim homoseksuel ve esimin de arkadasi oldugu icin bunu cok iyi biliyor. Bebek ondanmis diyorlar. Arkadasimi bu duruma dusurdugum icin cok uzgunum ama mahkemede homoseksuel olduguna dair aciklamasini yapacak

Sanmiyorum adli tipta yapilacagi icin elleri oraya kadar uzanamaz diye dusunuyorum ama avukatim bagimsiz bir klinikte de yaptirmayi teklif etti dilekcede

Avukatlarin kadar ben de kesin bir dile konusuyorum yazligi falan verme ve birlesme sakin bu adamla. Cunku seninle birlesmek isterlerse bilki para icin. Kendi torunlarina p.c diyenn babane ve yine babadan el kizi diye gorduklerinemi hayir gelecek

Birlesme gibi bir durum yok zaten bosanma davasini esim acti ben karsi dava actim

Evet delilim var aldattigina dair kullanacagim

Evet adli tipta yapilacak ama avukatim konfirmasyon amacli bagimsiz bir klinikte de yapilmasini teklif etti. Eskiden olsa siyasi sebeplerden dolayi belki karisabilirlerdi ama su an hayir yapamazlar

Evet yapacak arkadasim zaten normalde de kendi ailesi ve tum cevresi biliyor durumunu o yuzden sorun cikarmadi hic sagolsun

Zaten avukatlar da ayni sekilde normalden daha yuksek tazminatlar talep edeceklerini soylediler durumlarindan dolayi

Allah tek siginagim zaten bol bol dua ediyorum. Rabbim yanimda olsun ben baska bir sey istemiyorum

Hayir aldatmadim, esimin uydurmasi.

Dna testini mutlaka mahkeme kanaliyla ve mahkemenin belirlediği yerde yaptır sonucu alınca da iffetine namusuna dil uzattiklarindan dolayı manevi tazminat davası aç canım.

Tesekkur ederim vermedim tapuyu vermeyecegim

Yazligi sakin verme. Bebeğini de doğunca gösterme bence. Bu ne tür bi adiliktir yaaa. Oldu canım başka ne isterlermis.

Ben de hic istemiyorum gormelerini elimden geleni yapacagim bu konuda

Amin tesekkur ederim evet vermedim tapuyu

Amin Allah razi olsun surekli dua ediyorum Allahim yanimda olsun diye

Hamile kaldigim donemde cok yakin bir erkek arkadasim bizde kaldi. Sadece bir gunduz yalniz kaldik onda da alisverise ciktik. Bu arada evde kalan arkadasim homoseksuel ve esimin de arkadasi oldugu icin bunu cok iyi biliyor. Bebek ondanmis diyorlar.
Esim olacak kisi onunla maddi durumu icin evlendigimi, 7 senedir maddi manevi somurdugumu soyluyor. Halbuki oyle bir sey yok benim de amcam kaynakli maddi durumum oldukca iyi ve calisan bir kadinim

Bir arkadas daha oglun demis, erkek mi acaba :) Icinize mi dogdu:)

Ben de dun kalp atislarini duydum hala cok mutluyum :)

Ya sakın ne bebeğinizi aldırın ne evi verin. DNA testini suratlarına vurunca ne yapacaklar acaba kesin bulurlar yine bi bahane . Ne iğrenç insanlar hangi şehirdesiniz?

Istanbuldayim

Evet aynen oyle gorusmemeleri gerekiyor

Belki de günün en karanlık anında gibi hissediyorsun. Ama o an günün aydınlanmasına en yakın an. Güçlü ol yeter ki.

Cok guzel yazmissiniz tesekkur ederim guclu olmaya calisiyorum

anlamadığım eğer çocuğun oğullarındab olmafığına eminlerse neden senden aldırmanı istiyolar onlara nr yani onlara göre zaten bi bağları yok. bence saçma sapan bi oyun oyun oynamaya çalışıyolar ama ellerine yüzkerine bulaşmış bile. zaten arkadaşlar herşeyi söylemiş bence mahkemede onlar gayri meşru safsatasını açmadan açmayın.inşallah gördükleri gün tattıklatu mutluluk siziznki olur böyle insanlar perperişan olsunlar

Kesinlikle verme tapuyu kendinden eminsin çocuğunun garantisi olur bu terbiyesiz insanlar dna dan sonra sahip çıkmazlar bebeğinize ona saysinlar.guclu olmaya calis işine dort elle sarıl en büyük güvence işin moralini de yüksek tut sevin bu karaktersizlerden kurtulduguna Allah yardımcın olsun

Bir daha görüşmek isterlerse, konuşmaları kaydedin.Madem çocuk eşinizden ileride tutturmasın alacagım diye, delil olarak kullanırsınız Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, hepimizi.

yazlıgı sakın verme
dna testı yaptır ve o tes sonucunu kalın guzel kıvrılmıs sekle getırıp kocan olacak o adama ver
artık gozune mı sokarsın naparsın

allah cezasını versın bu ınsanların ayy cok sınırlendım

sakin ol hata yapma avukatlarını dınle lutfen...

Bence bu iftirayı sizi yıldırıp, cocugu aldırmaniz için attılar. Çünkü çocuk olunca hem miras meselesi ortaya çıkacak hem de eski eşiniz arkasında bir çocuk bırakmış olacak. Başka da bir açıklama gelmiyor aklıma.
Baştan beri violetta gencecik bir kadın, zaten kardeşi var çocuğu aldirsa yoluna baksa, kariyerine odaklansa diye icimden gecirmistim ama cok kararli oldugunuz hiç yazmak istememiştim. Yazmamakla iyi etmisim çünkü bu tabloda yanlış bir karar olacakmis. Umarım nefes aldıkları sürece vicdan azabı peşlerini bırakmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…