- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
O yazlık doğacak çocuğunun nafakasi. Sakın vereyim deme çocuğunun da hakkına girme. Sana birsey derlerse hiç sinirlenmeden. O yazlık torununuzun hakkı. Kimseye yedirtmem. Bir dogsun dna testini suratiniza firlatmayi da bilirim de içine de atma delirip sinir krizi de geçirme. Böyle tiplere değmezHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
Yorum yapmadan önce geçmiş konularına baktım.. yarabbim.. sen şuan 23 yaşındaşın ve tonla acı var omuzlarında inanamadımHayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
cok ayıp hem o adam yapsın senın üstüne kalsın.zaten suan yapmıs olsan yanı kocana ihanet etms olsan buraya yazmazdın cnm.ben sana inanıyorum hamılesın ve o cocugu dogur sakın aldırmaaaa cok pişman olursun.hedıye edılen ev sakın sakın verme senın hakkın o su gelsın aklına kv yüzüne tükürdü ya işte evde karsılıgı yanı haram degıl senın oglunun olacak o mal.(ay oglun dedım agzımdan kactı erkekmı ne bebegın:) sakın ol naparlarsa yapsınlar sen ayaklarının üzerinde durabılırsın ve onlarla artık avukatların konussun sen hıc bırsey söyleme terbıyesız kv.alsın oglunu basına calsın o bebegın ondan oldugu cıkınca pesınde dolanacaklar.Hayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Kusura bakmayın daha önce karşılaştığım bir olay nedeniyle öyle yazdım ama o çok uç bir örnek, yazdığıma pişman oldum hemen açıkçası düşünemedim bir an.
Hiç öyle saçma hikayeler anlatıp hamile halinizle kafanızı saçma şeylerle bulandırmayayım sizin, unutun gitsin yazdığımı.
Zaten 9 haftalık olmuşsunuz bence bir an önce testi yaptırın ki çeneleri sonsuza kadar kapansın. Yoksa bunu mevzu etmeye devam edip canınızı sıkacaklar. Bunu onlar için değil kendiniz için yapın.
Lütfen daha güçlü olun. Bir söz vardır '' kadın zayıftır, anne güçlüdür'' siz de artık bir annesiniz. Bugüne kadar kendinizi korumak ya da savunmak için bulamadığınız gücü bebeğiniz için artık içinizde bulabilirsiniz.
Sizi anlıyorum her şey bitsin bir an önce dinginleşsin istiyorsunuz, ama bunun yolu kulakları kapamak değil.
Bunun yolu saldırmak, atağa geçmek. Siz saldırdıkça onlar pusacak ve çenelerini kapayacaktır.
Huzuru ve dinginliği onları susturarak bulabilirsiniz ancak.
Çünkü edepli edebinden sustukça edepsiz ben susturdum zannedermiş.
Susmayın, üste çıkın, şikayet edin işte o zaman çenelerini kapayacaklardır.
Anneler gucludur. Ben de hamileyim kendimden beklenmeyecek kadar gucluyum. Siz benden kat kat daha guclusunuz bebeğiniz de size guc verecektir sagsalim kucağıniza almaniz dilegiyle
Senin konunu hatırlıyorum.
Asla yazlığı verme.
O senin ve çocuğun hakkı.
Geri alacaklarsa vermeselerdi.
Eşine o zaman da ş*refsiz demiştim yanılmamışım.
Dik dur umursama.
Asla senin yıldırmalarına izin verme gerekirse seni rahatsız ettiklerinde hakaret davası aç.
Elinden geleni yap.
Ne çirkinlermiş gerçek yüzleri çıkmış.
Onceki konularindan hatirladim seni. O zman nisanlindi bu serefsiz. Kucuk kardesin falan vardi. Kanim dondu okudukca insanlar nasil boyle olabiliyor aklim almiyor. Ne olursa olsun avukatlarini dinle ve altta kalma. Allah yardimcin olsun.
Anne karnında DNA yapıyor diye biliyorum. Dr bi danış istersen sen bilirsin yazılık konusunda bir şey diyemem. Hakaret davası aç mutlaka maddi manevi tazminat davası ile ödesinler.Kv çocugun tırnağını göstermem ben olsam dogunca.
Tüm hayatını döndüm okudum.. ( o arada 14 sayfa yazmış kk hatunlari :))) )
2014 yılında evlenirken " hayattaki en büyük şansım ona sonsuz güveniyorum miras konusunda da her konuda da" derken sevginin büyüklüğünü hissettim
Yaralı kuş misali büyüyen bir çocukluk gençlik yıllarında eşinin bir hediye gibi sunulması...
Yıllar yılı aldatan bir anne ve seni döven bir babanın ruhunda açtığı onurulmaz yaralar...
Kızkardeşine sahip çıkarken ne güçlü bir kadın dedim.. Döndüm yaşına baktım 23 yazıyordu. (Dün yaşının 21 olduğunu söyleyen bir başka üyenin fbi intihar vb tipi konularını animsadim) Sana bir aferin daha dedim...
Viyana daki eşinin tek gecelik ihanetinde kararlı tavrın bir artı daha aldı. Zengin aile demedin hamileyim demedin anam babam yok demedin Aferin kız sana gelip alnından opesim geldi bacım...
Bebek benden değil dedi DNA yi Carparim yüzüne dedin...
Bugün yazlik konusundaki tavrına kadar herseyi düzgün yaptın. Ne demek vereceğim? Kıbrıs'ta ki yazlık değil mi? Hani şu önüne gelenin 3 gün gelip kalmak istediği ? Surat asmistin esine trip atmistin o yazlık değil mi? Hani kv kp ve sülalesinin hop kalmaya geldikleri yer...
Düşünsene iki dakika..
Senin o yer... Ve karnındaki oğlunun....
Sucladiklari gelinlerinin ve torunlarinin...
Gelemeyecekler bir daha. Nasıl haz aldım bilemezsin V violetto
Bak seneye de konu acacaksin buraya... Belki 2 sene bilemedim 3 sene sonra... Yine guleceksin Vio... Buradan 2017 annelerini takip edeceksin :) toplanacaksin çünkü sen güçlü bir kadinsin..
Kazanacaksın!!!
Sakın verme ,DNA testi ilede kanıtla ve iftira hakaret davaları aç,öyle veya böyle çocuğu doğurmaya kararlı iseniz o çocuğunuzun hakkıdır ,gaza gelme sakın verme sakın ,muhatap olma artık görüşme bundan sonra allah beter etsin o kadınıda
Bir gün gözünü kapatıp açınca hersey geçmiş olcak sakın pes etme tapuyu verme sakın destekleyen var mı anne baba
Amacı sizi kenara sıkıştırıp tapuyu almak, aman ha sakın vermeyin. Ayrıca insanlar nasıl böyle kolay iftira atabiliyorlar anlamıyorum hiç mi Allah korkuları yok ya!
Violetto eski konularının hepsini okumuştum o zamanlar eşine cok şaşırmıstim ne kadar iyi insanmış diye hel icimden geçirirdim.
Bu son yaşanan olaylardan şunu cikardim:
Eşin tipik erkek mantığında hatalı olan benim ama asla kabul etmem bunu o yüzden karşı tarafı suçlamalıyım.
İkincisi de eski yaşadıklarından ve psikolojik durumundan dolayi seni o kadar iyi taniyor ki baskı uygulayarak seni vazgeçirmeye çalışıyor.
Sen baskıya gelemeyeceksin anlaşmalı olarak onların mallarını teslim ederek hayatlarından çıkacaksın,boylece onların taninmisliklarina zarar gelmeyecek.
Ne kadar aşık olursa olsun bi erkek hep önce kendini düşünüyor.
Lütfen o evi verme.kendin icin istemiyorsan çocuğuna hediye edersin.
Verme, madem canlari malla,parayla yanıyor sende öyle yak.
Teslim olarak, bir an önce bitsin diyerek sakin istediklerini verme onlara.
Yuh ya kocan ne kadar midesizmis. Her şeyi geçtim insan bir utanır karım beni aldatıyor çocuk başkasından derken. Verme tapuyu ilerde çocuğunun olur sen istemesen bile
Avukatlarini dinle. Onlar su an senin arkani kollayan, silah arkadasin olan(sana karsi baslatilan karalama kampanyasina karsi), senin icin en iyisini dusunen kisiler olacak. Sonra dua edersin onlara.
Bir şey soracağım. Avukatlarına sorar mısın kaç yaşından itibaren bebeği ne kadar alma hakları olacak? Mesela 1 yaşında iken 1 ay falan alma hakları var mı? Bunlar sana zulüm olsun diye 1ay alıp sana sesini bile duyurmama durumları olur mu?
Normalde hic minnet etme sav basindan gitsin derdim ama canim benim gucunu topla ve diren.....
Okurken irkildim tiksindim...
Sakın sakın sakın verme.
Hatta ve hatta...
Allah bunları taş etsin sen bunlarında tapularını üstüne yap.....
Verme sakın yazlığı lütfen. Onların parasına kaldığın için değil. Çocuğun için de değil. Sırf o pisliklere istediğini vermemek için, onları mutlu etmemek için verme lütfen. Bu kadar kolay olmamalı. İstersen sat parasını bağışla. Yine de verme.
Ayrıca uğraşmak istemiyorum ünlü aile demissin de lütfen bu kadar düşünceli olma bu insanlara karşı. Bak ne kadar şanslısın. Yanında sana yardımcı olmaya çalışan avukat arkadaşların var. Çoğu kadın buna sahip olmuyor. Bırak işlerini yapsınlar engel olma. Hakaret davani aç. Gerisini onlar düşünsün. Sen yüzde yüz haklısın, hiç korkma.
İnşallah bir an önce senin için en iyi şekilde sonuçlanır.
Nedir bu size hamile halinizle yapılan zulüm ya deli oldum okurken..
Ne kadar utanmazlar ya.. dna denen bişey var bekleyin görün Allah'ım ne kadar pislikler..
Yazlığı filan da vermeyin otursun içlerine iyice.. bunların hepsine tazminat davası açın reziller
Allah yardımcınız olsun bu size yapılanlar da yanlarına kalmasın.
Sakın yazlığı verme ve tazminat hakaret ne davası varsa aç bunlara. Dna raporunu da çarp yüzlerine. Sakın verme yazlığı. Neyin derdine düşmüş pislikler
Sakin ama sakin verme yazligic. Gerekirse sat parasini catir catir ye. Ben olsam Giderim elin mafyasina veririm sıkıyorsa gitsin onlardan alsinlar.
Birsey derse sende dersin ki iftiraniza ve yuzume tukurdugunun bedeli olarak düşün.. yaptigin saygisizligin bedeli dersin.
Bem sua susuyorum ilerde dna ile sesinizi kesecegim de birdahada muhattap olma. Sakin yazligi verme. Ileride satarsin kendine baska bir ev alirsin. Yada ne yapmak istoyorsna onu yaparsin.neden verecekmissin? Onalrin tek dertleri yazlik zaten.
Yazligi verme,hakaret davasi ac,evinizi basmislar haneye tecavuz davasi ac,esin olacak pislige iftira davasi ac.
Dna testini yaptir sonucu suratlarina firlat kv ninde suratina tukur!
Bebegide o adilere asla gosterme!
Ya ben sana kıyamam, eski konularını okudum, ailen yok arkanda çok üzüldüm, ailen sana sahip çıksaydı şuan herşeyi her yaptıklarını onlara yedirirdin, bunada güveniyolar, ama oğlu kimbilir neler anlattı onlara, Allaha sığın o bebeğe kurban olsunlar ya çok sinirlendim
Çok çok üzüldüm yaşadıklarınızı. Bunlar ne kadar vicdansız ne kadar kötü niyetli insanlarmış böyle inanamadım. Masum bir insana iftira atmak hemde böyle bir konuda ne kadar çirkin ve iğrenç. Allah yanlarına bırakmasın inşallah!
Siz lütfen üzülmeyin hamile halinizle bebeğe de yazık. Evi de asla vermeyin.DNA testinin sonucunu yüzlerine firlatirken sizde kvnin yüzünde tükürün olur mu?
Çok çok üzüldüm sizin için. Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle.
Bu günlerde geçecek sakin üzme kendini herseyi atlatip bebisinle çok mutlu da olacaksın ama mahkemede sana atılan bu iftirayı sunun ve tazminat davasını da gerekirse aç kendin için değilse bile bebegin için.
Terbiyesiz kepaze insanlar. Allah bildiği gibi yapsın.
Yazlığı da vermeyin, dna testini de yüzlerine çalın ve bebeğinizi asla onlara göstermeyin.Bebeğinizin b.kuna hasret kalsınlar, o kadar yani,lanetler!
Hakaret davası mı ne açarsanız açın ama onları bu hareketlerine pişman edin. Nedir bu nasıl insanlıktır.
Eşiniz de karaktersiz bir herifmiş, adam değilmiş.
Zor günler bekliyor biraz ama güçlü olmaya çalışın.Doğru olan sizsiniz. Allah kolaylık versin kurtarsın sizi rezillerden.
kendi ozel ucaklari var,o kadar zenginler ama sizin evinize cirkeflik yapmaya gelip o yazligi bana geri vereceksin diye uzerine yuruyor oyle mi o kokona kayinvalide?
neden acmiyorsun guzel kardesim hakaret davasi? kendi gelecegini de evladinin gelecegini de garantiye al..Bak bugun paraya ihtiyacin yok,yarinin ne getirecegi belli olmaz.
ailecek donlarina kadar al insafsiz pisliklerin.
yilma pes etme hersey guzel olacak.
o kaypak serefsiz kocanda surum surum surunsun insallah
Sana daha önce de yazmıştım, bebek benden değil test istiyoruz kısmını inşallah mahkemede de dile getirirler inşallah...sana da donlarına kadar alacak gün doğar
Yazlığı da verme oturmam diyosan ya bağışla ya yıktır ama gene de verme
Usenmedim tum konularinizi okudum ve kendimi bir romanin bolumlerini okuyormus gibi hissettim. Kemalettin Tugcu haltetmis dedim duyunca. Ben uzun seneler Kibrista yasadim. Eski nisanlim koklu bir Kibris ailesindendi. sizinkiler kimlerden? ozel mesajla da atabilirsiniz. yani bu kadar zenginlerse(ozel ucakli falan) kesin taniyorumdur yani bir yerde ismi gecmistir kesin. Bu kadar cirkef kim merak ettim.(bu arada beni aldatan eski nisanlimin annesi hala beni arar sorar. o kizla evlendi sonra. annesi asla kabullenemedi kizi ve kiz beni hala aradigindan haberdar ama laf soyletmiyor. ) (Tanidigim bircok Kibrisli hanim bu ozelliklere sahip: asil, nazik ve gungormus. Yani bu cirkefligi yapabilecek bu serefsizlikleri yapacak insan kim gercekten o kadar merak icindeyim ki. anlatamam yani.
NOT: Tabii ki baska sehirde yasiyorsa sahsen tanimam imkansiz ama mensup oldugu aileyi cok merak ettim.
Konuyu dışarıdan okuyordum valla beddua ettim küfür bile ettim. Bende boşanmak üzereyim iftira olayı bende de var.
Sanırım anne karnında da DNA testi yapılıyor. Bi yerde öyle okumuştum emin değilim tabi olup olmadigindan. Varsa öyle bişey doğumu bile beklemeyin.
Eski konulara göz attım ,eşinize inanamıyorum,bu iftirayı annesi uydurmuştur kesin, bebek ondan değilse neden doğurmandan korkuyorlardı değilmi ,illerde hak iddia etmeyin diye aldır diyor kadın ,böyle kataktersizlik görmedim diyicem ama @Kahve-Kokulu-Kadin arkadaşın eşide aldattı yakalanınca boşanmak isteyince kadına iftira attı ,bu iğrenç ligi hele aklım almıyor eminim arkadaş size tavsiyede bulunur süreçle ilgili
Anne karninda dna testi yapilabilen yerler var ve en gec 10 gun icinde kesin sonucu sunuyorlarmis simdi konunu okuyunca arastirdim 9 haftaliktan itibaren yapilabiliyormus bence yaptir ve o testi suratlarina fırlat. Cocuk senin de cocugun onlarin lafiyla aldirma(bakabilecek durumun varsa) yine de karar senin kararin... senin adina cok üzüldüm
İnsancıklar ya karşınızdaki kadın hamile ..... şimdiden şikayetçi ol yanına yaklaşmamaları için karar çıkarttır doğum yapana kadar ilişemesinler
Çocuğu aldırma . Yazlığı verme. Ama boşan .
merak etme eğer sen kendinden eminsen ve kocanın seni aldattığını küçücük biseyle kanitlaya bilirsen herşey senin için coooooook kolay olur
Nasil insan bunlar ya sen sakin vaz geçme ve sakın devretme yazligi DNA testi yaptir ve hakaret davasi nafaka talep et hersey senden yana zorla alamazlar elinden hiçbirşey allah yardjmciniz olsun sana ve bebegine rabbim sağlıkli bir sekilde kucana almayi nasip etsin
Geçmiş olsun cok üzüldüm, aldatmış olduğunuz kanısına nasıl vardılar peki? Pes gerçekten.
Allah yardimcin olsun cok zor yasadiklariniz o masum cocuga benden deyil demesi bile cok caninizi yakiyordur eminim ama onun icin guclu ol senden baska kimsesi yok dusun o pislikler icin yavrunu uzmeye strese sokmaya deger mi asla!hiic umursama sen kendinden eminsin dna testi yaptirirsin utanacak ar varsa utanirlar hic zannetmiyorum amaa onun icin kendini uzme sakin verme yazligi kurtulayim ugrasmayim diye dusunme o senin, cocugunun garantisi neden hakkini yedircekmisin ki arsiz suclu olunla hakli suclu olurmus suc bastiracak aklinca yildirmaya calisiyolar unutma sen bi annesin ve guclu bi anne kendinin cocugunun hakkini yedirme bu gunlerde gececek yavrunun kokusunu icine cekince hepsi unutulacak uzulme lutfen kardesim Allah sana o arsizlarla basa cikabilecek guc versin
Allah bütün iftiraya uğramış kadınlarımıza güç kuvvet sabır direnç versin ve o erkek müsvettelerini pislik iddialarına dan diye atlayıp olaya çanak tutan kayınvalideler ve kayınbabalarla birlikte bildiği gibi yapsın, iki yakaları biraraya gelmesin. Hak yemek bu kadar kolay mı yaaa sinir oldum siniiiirrrrr!!!!!
ve evet "zalimler için yaşasın cehennem"
Yazlığı bu terbiyesizlere vereceğine git bir hayır kurumuna bağışla. Ama eğer çocuğunu doğuracaksan çocuğun için sakla. Çünkü belli ki bunların çocuğuna bir hayrı olmayacak, tek başına hem kendine hem bebeğine bakmak zorunda kalacaksın.
Hakaret davasını da, eğer işyerine gelip cıngar çıkarırlarsa da davanı aç. Seni ahlaksızlıkla suçlamalarına ilişkin de davanı aç, tazminat da iste. Bütün hukuki haklarını kullan ve bu insanların bunca yaptıklarına rağmen bir de ödül gibi haklarını kullanmadan ayrılma.
cok pasif kalmışsınız bu iftira karsisinda..ben o kv ye yedirirdim o dilini bana oyle bi iftira atsaydı..herneyse bari bundan sonra dişli olun cocugunuzun geleceği icin ve kendi onurunuz icin o adami süründürün tazminat vs herne olursa olsun alin.Anladigim kadarıyla zengin ve nüfuzlu oluslari onlara bu rahatligi veriyor ve siz de bundan sebeple biraz pasif kalıyorsunuz ama ben olsam onlari o genis cevrelerine rezil etmek icin bile yillarca ugrasirdim.
Yalniz diger konunda birsey dikkatimi cekti.Bu resmi ceken kadinin niyetinin iyi olmadigini düşünüyorum tabiki olaylar cok degismis sonrasında ama eşini fotograf cekmeyi nasil akil etmiş ve hamile oldugunu duyunca soyleme geregi duyması hic iyi niyetli gelmedi bana..Aldatmasini tabiki onaylamiyorum ama belki de eşine ozellikle yapilmis bir durumdu.Kiskanilan bir evliliginiz ve hayatiniz vardir.Adam sarhos olunca kadinin sirnasmadigi ne malum..Icimden bir ses cok saglam bir komploya kurban gitmis bir evlilik diyor.Üzgünüm sonrasinda yasadiklariniza..Ailesi ve kendisinin bu kadar cirkinlesmesi de avukatlarinin yonlendirmesidir kanimca mal.mulk kaptirmamak icin.
Normalde boşanan eşlerde çocuğu göstermeme taraftarı değilim ama dna testini yüzlerine fırlattıktan sonra çocuğunu gösterme hiçbirine. biri çocuğum diye diye gebersin ötekiler torunum diye diye.
yazlığı da verme. hakaret davası aç iftira için dava aç aldatıldığın için dava aç, sonuna kadar uğraş hakkını al, en önemlisi de mahkemeden sen alnının akıyla ayrıl, onlar ise ispatlanmış pisliklerinin utancıyla ayrılsınlar.
Eşiniz bu iftirasına zemin olarak neye atıfta bulunuyor? Gebe kaldığınız tarihlerde her hangi bir yurt dışı seyahati mi vardı? Zemin nedir? Neye güveniyor bu adam?... Daha fazla çirkinleştirebilir iftirasını, her olasılığı düşündünüz mü? Nelerle üstünüze gelmeye çalışabilir... Desteksiz atmak istemeyecektir... Ailesini bile ikna edebildiğine göre belki bazı şahitlere ihtiyaç duyacaksınızdır... Böyle bir zamanda size bunları yaşatan bu adama lütfen çocuk göstermeyecek şekilde ilerlesin inşaallah davanız.. Yazlığı vermek de ne demekmiş... Üstlerinde ki tüm tapuları satıp da ödeyecek tazminatlara mahkum olsunlar...
İnşallah en kısa zamanda en güzel şekilde kurtulursunuz bu tuhaf varlıklardan..
Bunların derdi yazlık filan değil aslında çok zengin olduklarını yazmışsınız şimdi çocuk mirastan
pay almasın diye aldır diyorlar ondan tutuştular.. Daha önceki konunuzda yazmıştık bir arkadaşla birlikte
şimdi siz çok zengin filan deyince de iyice kafamı kurcaladı. Bu konularda hiç bilgim yok ama
bunlar para yedirip birilerine dna testinin sonucunu filan değiştirebilirler mi?
Malum herkes biliyor ki parası bol olanın yapamadığı şey yok ne kadar saçma durumları, hukuksuzlukları
ve haksızlıkları görüyoruz.
Avukatlarin kadar ben de kesin bir dile konusuyorum yazligi falan verme ve birlesme sakin bu adamla. Cunku seninle birlesmek isterlerse bilki para icin. Kendi torunlarina p.c diyenn babane ve yine babadan el kizi diye gorduklerinemi hayir gelecek
Kayınvalidene de kp'de dava aç nedemek bukadar terbiyesizlik yapmak!
Kocanın da aldattiğina dair belgelerin varsa mahkemede kullan. Değil yazlığı vermek donuna kadar al sonra çatır çatır ye bebeğinle tatile gidersin misler gibi doğum yaparsın oda hazırlasın mis gibi yeni düzen kurarsın. Hiiiiç üzülme bebeğini kucağına alınca bu salaklarami üzüldüm diyeceksin. Tek uzuluceğin şey bebeğin sağlık sorunu gerisi hikaye.
O kv ve kp eşinin burnundan getir içinin yağları erisin.nedemek işyerine kadar gelmek sana tükürülmesi. Kendini savun guclu ol herşey geçip gidiyo valla hicbirşeye üzülme günlerini güzel geçirmeye bak.hamileliğimde kendimi üzdüm diye üzülme yilar sonra.hayat bitiyor keyfine bak o bebek varya bi doğsun mükemmel bir duygu ah annesi ah herşey güzel olucak keşke deme önüne bak mutlu ol.
Avukatlar daha iyi bilir ama mahkeme yoluyla babalık tespiti davalarında dna testini adli tıp kurumu yapıyor olmalı.
Oraya da tanıdık sıkıştırabilecek potansiyelde değillerdir herhalde.
Dışarıda herhangi bağımsız bir laboratuvarda isteğe bağlı yaptırdığınız teste itiraz etme şansları var. O yüzden dava görülmeden ispat oluşturmak için kesinlikle herhangi bir yere dna testi yaptırmayın bence, onlardan bir an önce kurtulmak için bile olsa.
Yazlığı da vermeyin, avukatlarınız haklı.
Zaten çocuğun babası olduğu ispatlanacak.
Bu sefer de yazlığı dava görülmeden vermeniz ya da dna testi yaptırmanız sizin aleyhinize olur bence. Buradan aldattığı için yaptı diye vurmaya çalışabilirler.
Boşanın ondan sonra yazlığı doğacak çocuğunuz adına bir hayır kurumuna bağışlar, çocuğu da kendi soyadınıza alır... O tanımlamak istemediğim mahlukatlara da sağlam bir maddi-manevi hakaret davası açar, sonradan pişman olup çocuğu görmek isteseler dahi dava yoluyla bunun önüne geçersiniz.
Lütfen ama lütfen avukatlarınızı dinleyin. Bir an önce kurtulmak için prosedür dışı bir şey yapmayın.
Kaç gundür sizi merak ediyordum. Duyduklarıma inanamıyorum. Şu test en erken ne zaman yapılır acaba. Nasıl bakacaklar yuzunuze bu adi insanlar. Sadece yazlık degil nafakanin da en yuksegini talep edin. Fakire fukaraya dağıtın. Üstüne birde tazminat davası açın. İnşallah ayaklariniza kapanir. Tüm sülalesi. Ayrica arkadaşınız mahkemede tanıklık edecekti onun için zor olsada sizin için yapsın. Tamam çocuk benim ama yine de aldattı beni fln der bu pislik adam
Girdikleri günahın büyüklüğünden ben korktum yazıklar olsun!!!
Ne demek hamile bir kadına bu şekilde iftira atmak
Allah'a sığının bol bol hasbinallahü ve nimel vekil okuyun Allah size yeter o ne güzel vekildir!
Asıl kazanan sizsiniz inşallah Mutlu günleriniz yakındır
önceki konularınızı takip etmedim siz hiç aldatmadınız değil mi?
Dna testi sonuçları sonrası yazlık işini verip vermeyeceğinizi düşünün bence
Böyle bir ailenin malı üstümde kalsın istemem ama torun onların torunu mantıklı düşününce vermemek gerek enazından doğacak yavrunuza güvence
Gercekten inanilmaz allah sabir versin yardimcin olsun. Bencede tapuyu suan verme. Sonra istersen suratlarina carparsin. Ve kesinlikle tazminat davasi ac. Bebegin ondan oldugu anlasilinca bosanma surecinde hakliliginin ustune eklenir. Bu cok ciddi ve cirkin bir iftira cunku.
Yazligi sakin verme. Bebeğini de doğunca gösterme bence. Bu ne tür bi adiliktir yaaa. Oldu canım başka ne isterlermis.
Allah gerçekten sabrını bol versin şu hamile halinle yaptıkları ve atılan iftiralar dan öteki tarafta ne yasayacaklar ya da bu dünyada Allah bilir...sizin ırz ve namusunuza iftira atanlar o attıkları iftiranın farkında değiller heralde o günahı işlemiş gibi oluyorlar..DNA testini en yakın zamanda sok gozlerine ve ev filan da veriyim deme
O yazlık senin bebeğinin geleceği sakın o kendini bilmez aileye sana bu baskıyı kurmaya çalışmalarına müsade etme sen kendinden eminsen gerisi boş Rabbime sığın bolca dua et Allahım yardımcın olsun bu dünyada yaptıkları ve minicik bir yavruya iftira atmaları onların yanına kalmaz inan
Yorum yapmadan önce geçmiş konularına baktım.. yarabbim.. sen şuan 23 yaşındaşın ve tonla acı var omuzlarında inanamadımhayatındaki en yakınların mahvetmiş hayatını, çok yakmışlar canını tüm olanlara rağmen başarılı olmuşsun güçlü olmuşsun hayatta..
Gurur felan yapıp ta sakın verme o yazlığı geri. Artık bebek var, gerekirse satar başka bir yatırım yaparsın.
Vermediğin için dahada çirkinleşecek bu insanlar o kesin. Ama yine güçlü ol, başa çıkabilirsin.
Aslında hakaretten dava açsan ne iyi olur
Eşin yazlıkla ilgili ne diyor peki? Birde merak ettiğim şey şu neden senin onu aldattığını düşünüyor yani bunu düşündürecek ne yaşadınız?
cok ayıp hem o adam yapsın senın üstüne kalsın.zaten suan yapmıs olsan yanı kocana ihanet etms olsan buraya yazmazdın cnm.ben sana inanıyorum hamılesın ve o cocugu dogur sakın aldırmaaaa cok pişman olursun.hedıye edılen ev sakın sakın verme senın hakkın o su gelsın aklına kv yüzüne tükürdü ya işte evde karsılıgı yanı haram degıl senın oglunun olacak o mal.(ay oglun dedım agzımdan kactı erkekmı ne bebegın:) sakın ol naparlarsa yapsınlar sen ayaklarının üzerinde durabılırsın ve onlarla artık avukatların konussun sen hıc bırsey söyleme terbıyesız kv.alsın oglunu basına calsın o bebegın ondan oldugu cıkınca pesınde dolanacaklar.
Bu kadar insan senin iyliğin için konuşuyor yazlığı verme sakın sonradan iyi ki dersin bebeğinle çok mutlu günlerin olacak dar günün ömrü kısadır düşünsene bir vücutta iki kalp aklıma gelince bile mutluluk sebebim
Ya sakın ne bebeğinizi aldırın ne evi verin. DNA testini suratlarına vurunca ne yapacaklar acaba kesin bulurlar yine bi bahane . Ne iğrenç insanlar hangi şehirdesiniz?
Bence avukatların ne diyorsa onu yap şu an çok duygusal olup yanlış kararlar alabilirsin , birde annen veya yakının varsa yanına çağır ki seni yanlız sanmasınlar akrabalar bu zor günler içindir birde eşinin ailesiyle asla yalnızken biraraya gelme , bu olanlar hepsi eşinden adan pisliğin karektersizin biriymiş aslında çocuk olsada bu aile ile görüştürmemek çok mantıklı olacak
Belki de günün en karanlık anında gibi hissediyorsun. Ama o an günün aydınlanmasına en yakın an. Güçlü ol yeter ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?