Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

ŞAKIN HA yazlığı verme

Yazlığı verme sakın... Bebeğin eşinden olduğunu görünce aaa al geri demiycekler

Allah yardımcın olsun.

Ben izin vermedim hakaret davasina. Kayinvalide ve kayinpederle ugrasmak istemiyorum. Esim olacak kisi konusunda gerekenler yapiliyor
İyi de onlar sizinle uğraşmayı gayet iyi biliyor ama evinize kadar girip yüzünüze tükürüyorlar.
Sizin taşıdığınız can la ilgili aldır diye rahatça ahkam kesebiliyorlar.
Ben sizin bu tavrınıza da biraz sinir oldum açıkçası.Tam tersine zaman onlarla daha çok uğraşma zamanı.
Şimdi uğraşmayacaksınız da ne zaman uğraşacaksınız?

Hayır çok şükür maddi yönden sıkıntınız yokmuş 2tane avukatınız varmış biri de arkadaşınızmış.
Burada maddi açıdan kocasına muhtaç olup dayak yiyip oturan kadınlar var.Ya da avukat parası bile bulamayanlar var.
Tamam yaşadıklarınız tarif edilemeyecek kadar kötü kabul ediyorum zor bir süreç ama böyle kötü insanlara da haddini bildirmek gerek diye düşünüyorum.
Ki zaten avukatlar halledecek tüm işlemleri siz uğraşmayacaksınız bile bırakın şu tavrınızı allah aşkına.

Herkes soylemis zaten ama bende soyleyeyim sakin yazligi vermeyin. Bildigim kadariyla anne karnindaykende dna testi yapiliyor ama ne kadar sagliklidir bilmiyorum. Ayrica kv olacak insan disi varliga da hakaret davasi acin lutfen.

tesekkurler cnm meragim gitti.ama ben bunu anlayamadim hem aldatan kica hem iftira atan kendisi inanamadim dogrusu bu kadarrina pes dogrusu bana gore once onun pisligini ortaya cikarman ve kendini aklaman lazim.bir anne ne yazik ki objektif olamiyor kendi ogluna toz kondurmayip ona inaniyor oncelgin bu olmali Rabbim yardimciniz olsun.niyetim kotu degil yanlis anlamayin lutfen cigligin bu kadarina pes diyorum(ESİNİZİN İFTİRASİ BANA KV DAHA AGİR GELDİ) baska da bi sey demiyorum

tanığın var mı bu yaşananlarla ilgili, namusuna iftifa atılmış dava aç, süründür

Yazlığı asla verme, mümkün mertebe kanıt topla, şahit topla, aldatma olayı, hakaretler, 2 avukat çok doğru seçim olmuş. Bebeğin DNA testini muhakkak yaptır ve iftiraları için de ayrıca tazminat davası aç, donlarına kadar al ellerinden.

Allah allah soklar içindeyim. Kocan ne kadar adı serefsizmis daha da ağır hakaret etmek istiyorum da neyse. Nasıl böyle iftira atar. Hele mi karısına çocuk başkasından die namussuzlukla suçlar. Sakın yazligin verme. Senin o. Yasattiklarina saysinlar

Kendi garantiniz sizin daima dik durusunuzdur bunu sakin untmayin o testi suratlarina firlatsanizda onlarin derdi baskaymis belliki bu halt yemisler sizi aradan cikarmak gerekio ki iftiraya basvurmuslar rabbim ellerine yuzlerne bulastirsin planlarinida fesatliklarinida. Iciniz rahat edecekse evet firlatin yuzlerine ama bida evlilik defteriniz acilmiak bi kere aldatilip hakarete ugruosunuz herseyi bi kenara atip sagliklu bir hayatiniz olmayacak tapuyuda vermeyin o size verilmis vede istediginiz gibi kullanmakta haklisinuz hatta birde tazminat ve nafaka ekleyin sizin hayatinizi mahvetmeye calistikleri icin bunun bedelini karsilayamazlar ama olsun bi nebzede desteginiz olur rabbim.yuzlerini gosteripte kurtuldugunz icin sukretmelisiniz

Kisi oglundan bilir isi. Ne kadar sakin karsilamissin. Bunlara taviz vermeyeceksin. Bana kalirsa ispatlamak zorunda da degilsin ama mahkemede cocugun senden olmadigini iddia ederlerse DNA testi yaptirirsin.

Alabildigin her seyi al onlardan ve istemezsen bile bir hayir kurumuna bagislarsin.

Zaten esim olacak kisi davayi acti bebegin ondan olmadigini iddia ederek biz de karsi dava actik ve DNA testi talep ettik.

Amin cok tesekkurler Allah razi olsun.

Bir daha görüşmek isterlerse, konuşmaları kaydedin.Madem çocuk eşinizden ileride tutturmasın alacagım diye, delil olarak kullanırsınız Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, hepimizi.

Avukatima dedim ararlarsa kaydedeyim mi konusmalari yasal olarak mahkemede kullanamayiz dedi

Evet dinliyorum su an onlar ne derse oyle hareket ediyorum

Evet ilk yazdiklariniz gibi de olabilir. Bosaninca arkada bebek kalmasin diye bu acidan dusunmemistim. Cunku kayinvalidem mesaj atti simdi bosanacagimi sindirememis kuyruk acisini cikartti

Eğer avukata ihtiyacın olursa seve seve yardim ederim istedigin herşeyi sora bilirsin herşey senin lehine merak etme dava senden yana sonuçlanır sıkma canini

Cok iyisiniz, cok tesekkur ederim
Yazlığı verme sakın... Bebeğin eşinden olduğunu görünce aaa al geri demiycekler

Allah yardımcın olsun.

Amin insallah.

Herkes soylemis zaten ama bende soyleyeyim sakin yazligi vermeyin. Bildigim kadariyla anne karnindaykende dna testi yapiliyor ama ne kadar sagliklidir bilmiyorum. Ayrica kv olacak insan disi varliga da hakaret davasi acin lutfen.

Yok vermeyecegim yazligi

Kesinlikle yanlis anlamadim, malesef esim olacak kisinin kisiligi bu kadarmis

Tapuyu sakin verme.karnindaki bebegine cok uzuldum insallah cok mutlu olursun onunla.

Amin insallah cok sagolun

Zaten davayi karsi taraf bu iddialarla acti biz de karsi dava actik ve DNA testi talep ettik

Yaşamıyorlar mı neden destek vermiyorlar

Kim destek vermiyor anlayamadim

Merhaba arkadaslar, kayinvalidem olacak kisi asil karin agrisini cikartti. Bana uzun bir mesaj atti.

'Avukatin ne derse desin ben sana istedigimi yazarim. Ne olmus oglum aldattiysa, sen bu aileye girmeyi kolay mi sandin? Biz hic aldatilmadik mi sandin? Seni kendi kizim gibi bellemistim ama sen ilk hatasinda oglumu hice saydin. Ben bu ailede aldatti bosandi lafini dolastirmam. Hic bosanma gordun mu sen bizim ailemizde? Bize gelin gelmek icin yanip tutusanlar var ne istedin de yapmadik sen en ufak hatada butun imkanlari nasil elinin tersiyle itersin? Anlasmali sessizce bosanin seni kimse tanimaz ama ben ailemi boyle olaylarla malzeme etmem. Bunu iyi dusun.'

Mesaj bu... Hic cevap yazmadim, silmedim de avukatlara gonderdim hemen.

Violet, boşanmak üzere olduğunuz eşinizin ailesine dava açmayacağım demişsiniz de. Bence bunu bir düşünün. Dün evinize gelip olay çıkartan ertesi gün ofisinize gelip pozisyonunuzdan istifade ederek sessiz kalıp boyun edeceğinizi düşünen insanlar yarın itibarınızı zedelemek için neler yapmazlar.

Hiç değilse uzaklaştırma kararı çıkartmaya falan çalışın onlar için mesleki ortamınıza yansımasın.

aahha padişah soyundan geliyorlar zaar.. soylu aile mübarek ..
mürebbiyeler eksik öğretmiş yalnız vicdan, merhamet, sadakat, olgunluk, hatayı kabullenme vs vs..

Silmemekle çok iyi yapmışsın kendi elleriyle bir dünya malzeme veriyorlar size.
Allah Allah paşa torunu falan mi bunlar bu nasıl hava böyle.
Dna testini iki uç yerde yaptırın bunlar sonuclariyla oynamasinlar.Cevreleri genisse eğer yaptirabilirler.

Çok saçma, zaten bebek ondan değilse onun anasını babasını ne ilgilendiriyor? ondan olmadığını ispatlar ve üstüne kaydettirmez olur biter.
Hiç canınızı sıkmayın, yaptırırsınız dna testini bebeğinize, sonucun bir kopyasını alır atarsınız suratlarına, bir de tazminat davası açarsınız.
Yazlığı da tabiki geri vermeyin. Gerekirse satın hayır kurumuna bağışlayın ama geri vermeyin. Her şeyi geçtim hediye olarak verilmiş, o iş orda biter, o yazlık sizin, ister yakar ister satarsınız.
Yazlığı vermeniz size yazlığı kaybettirmez yalnızca. "bak hatasını biliyor ne desek kabulleniyor" diye üste çıkarlar bir de.

Eğer ki akrabaların yanında böyle dengesiz konuşmaya devam ederlerse şahit olarak gösterirsin , çok pislik bir aileye düşmüşsün , sabırlı olman gerekecek ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…