Violet, boşanmak üzere olduğunuz eşinizin ailesine dava açmayacağım demişsiniz de. Bence bunu bir düşünün. Dün evinize gelip olay çıkartan ertesi gün ofisinize gelip pozisyonunuzdan istifade ederek sessiz kalıp boyun edeceğinizi düşünen insanlar yarın itibarınızı zedelemek için neler yapmazlar.
Hiç değilse uzaklaştırma kararı çıkartmaya falan çalışın onlar için mesleki ortamınıza yansımasın.
aahha padişah soyundan geliyorlar zaar.. soylu aile mübarek ..
mürebbiyeler eksik öğretmiş yalnız vicdan, merhamet, sadakat, olgunluk, hatayı kabullenme vs vs..
Silmemekle çok iyi yapmışsın kendi elleriyle bir dünya malzeme veriyorlar size.
Allah Allah paşa torunu falan mi bunlar bu nasıl hava böyle.
Dna testini iki uç yerde yaptırın bunlar sonuclariyla oynamasinlar.Cevreleri genisse eğer yaptirabilirler.
Çok saçma, zaten bebek ondan değilse onun anasını babasını ne ilgilendiriyor? ondan olmadığını ispatlar ve üstüne kaydettirmez olur biter.
Hiç canınızı sıkmayın, yaptırırsınız dna testini bebeğinize, sonucun bir kopyasını alır atarsınız suratlarına, bir de tazminat davası açarsınız.
Yazlığı da tabiki geri vermeyin. Gerekirse satın hayır kurumuna bağışlayın ama geri vermeyin. Her şeyi geçtim hediye olarak verilmiş, o iş orda biter, o yazlık sizin, ister yakar ister satarsınız.
Yazlığı vermeniz size yazlığı kaybettirmez yalnızca. "bak hatasını biliyor ne desek kabulleniyor" diye üste çıkarlar bir de.
Madem sömürdünüz 7 yıldır aklı neredeymiş bence maddi ne hakkınız varsa toplayın hepsini
Bebeğinize odaklanınBir anlasam ben de ne dusundugunu...
İyi yapmışsın.. Anlaşılan tutuşmuşlarMerhaba arkadaslar, kayinvalidem olacak kisi asil karin agrisini cikartti. Bana uzun bir mesaj atti.
'Avukatin ne derse desin ben sana istedigimi yazarim. Ne olmus oglum aldattiysa, sen bu aileye girmeyi kolay mi sandin? Biz hic aldatilmadik mi sandin? Seni kendi kizim gibi bellemistim ama sen ilk hatasinda oglumu hice saydin. Ben bu ailede aldatti bosandi lafini dolastirmam. Hic bosanma gordun mu sen bizim ailemizde? Bize gelin gelmek icin yanip tutusanlar var ne istedin de yapmadik sen en ufak hatada butun imkanlari nasil elinin tersiyle itersin? Anlasmali sessizce bosanin seni kimse tanimaz ama ben ailemi boyle olaylarla malzeme etmem. Bunu iyi dusun.'
Mesaj bu... Hic cevap yazmadim, silmedim de avukatlara gonderdim hemen.
Hic sanmiyorum gormek isteyeceklerini ama isterlerse gostermemek icin elimden geleni yapacagim
Merhaba arkadaslar, kayinvalidem olacak kisi asil karin agrisini cikartti. Bana uzun bir mesaj atti.
'Avukatin ne derse desin ben sana istedigimi yazarim. Ne olmus oglum aldattiysa, sen bu aileye girmeyi kolay mi sandin? Biz hic aldatilmadik mi sandin? Seni kendi kizim gibi bellemistim ama sen ilk hatasinda oglumu hice saydin. Ben bu ailede aldatti bosandi lafini dolastirmam. Hic bosanma gordun mu sen bizim ailemizde? Bize gelin gelmek icin yanip tutusanlar var ne istedin de yapmadik sen en ufak hatada butun imkanlari nasil elinin tersiyle itersin? Anlasmali sessizce bosanin seni kimse tanimaz ama ben ailemi boyle olaylarla malzeme etmem. Bunu iyi dusun.'
Merhaba arkadaslar, kayinvalidem olacak kisi asil karin agrisini cikartti. Bana uzun bir mesaj atti.
bunlar ne biçim insanlar yahu bence vereceğiniz en büyük cezalardan biri onların çevresine aldatma olayını duyurmak anladığım kadarıyla. zaten elinizde foto var herşey sizden yana. o soylu ailelerine girmek için yanıp tutuşan bi salak bulsunlar. herzaman böyle aptal insanların nasıl zengin oldukları kafamı kurcalar herhangi bi ahlak ve zeka kırıntısına sahip değiller çünkü
Yazlığı satın, parayı da çocuğunuz için bir hesaba yatırın. Bunların ne yapacağı belli olmaz. Allah yardımcınız olsun. İlahi adalet onların cezasını verecektir. Fakat siz de hukuki olarak ne gerekiyorsa yapın. Umarım bebeğinizle güzel günleriniz olur. Dua edicem sizin için.
İyi yapmışsın.. Anlaşılan tutuşmuşlar
Sakın ha sakın anlaşma ne cevap ver ne muhatap ol. Aptal KV kendi eliyle malzeme verdi sana. Senin adına içimin yağları eridi valla.
asla yazligi verme
bu oyle buyuk bi suclama oyle büyük bi iftira kibu iftirayi ne yazlik temizler ne baska bisey...
kacio kurtul arkana bile bakma
bu ne terbiyesizlik ahlaksizlik...
neden boyle dusunuyorlar senin hakkinda anlam da veremedim
herkes boşanıyo sonucta.ama herkes o cocuk başkasından demiyo...neden ısrarla oyle soyluyorlar...
eski konularini da bilmiyorum hic kusura bakma su an yazdiklarina gore yorum yapiyorum
ben su an en cok bebegine uzuldum.kiyamam ben minik bebise yavrum benim ya
bilseydi babaannesi ona p.. diyo babasi benim cocugum degil o diyo nasil uzulurdu kiyamam(((
hissediyodur bile belki
bebegini hep sev onunla konus onlar hissediyo bunu unutma((
bebegine sımsıkı saril
adina cok uzuldum
bi bayanin iffetiyle alay edilmesi iftira atilmasi bu hayatta en kotu suclama bana gore
Allah bizi biyle iftiracilarda korusun insallah
süründür bu igrenc aileyi...
oovvv haspalarıma bak sen. violetto nasıl böyle bi aileden çıkmaya çalışırsın sana inanamıyorum gerçekten
sanırsın ingiliz kraliyet ailesi, sanırsın eşin dük seni de düşes yapmışlarbu ne özgüven böyle yahu kaç kuruşluk insanlar bana sanki? biri ailesinden terbiye edep öğrenememiş aldatmayı kendinde hak gören bir adet erkek, üstelik suç bastırmak için iğrenç iftiralar atıp çirkinleştikçe çirkinleşen bir erkek, diğeri edep terbiye öğretememiş, zaten kendi de öğrenememiş, gelip yüzüne tükürebilen bi kadın. öteki ayağına kadar gelip tapu isteyen bir adam.
hiçbiri de oğluna dönüp sen nasıl kızımızı aldatırsın diyemiyor. zaten kadının dediğine baksana ''biz aldatılmadık mı çektik sineye oturduk bla bla''
e bu zihniyette kadınların yetiştirdiği evlatta kendinde aldatma hakkını görür elbet. ne diyeyim insanoğlu işte.
o her durumda yanında olan adamla bu adam ne kadar da farklı insanlar değil mi? hayat ne acımasız. ama sen daha da acımasız ol.
Aaa canim ben seni bi an hatirlayamadim eski konularini biliyorum.
Ailenden rahatsizliklarin vardi ama esinle cok mutlusun saniyordum
Bak yazligi verme ugrattiklari hayal kirikliklarina, attiklari iftiralara saysinlar.
Dna testini yaptir kv nin suratina tukur:/
Helsine ayri ayri dava ac maddi manevi.yok oyle insana iftira atip birde asagilamak,ev basmak,haysiyetini zedelemek..
Bebeiginide gosterme hak etniyorlar.
Yanilmiyorsam birde kardesin vardi seninle kaliyordu hala birliktemisiniz.
Allah büyük ki kv niz size böyle bir mesaj atarak hukuki süreçte elinizi güçlendirmiş
Kayinvalide açıkça geri vitese takmış. Belli ki oğlu çocuk benden değil diye iftira attığını ailesine söylemiş. Öyle olmasa neden boşandığınizi sorgulamaz, ordan yürümeye devam ederdi.
Ah be kadın gelinine bu zirvalari dikte ettirecegine oğluna aldatmamasi gerektiğini, insan olmayı ogretseydin senin de o çok deger verdiğin itibarına leke sürülmezdi..allah bilir oğluna gık diyememistir.
Ya var Ya kızacaksınız belki bana ama aldatılıp sine çekmesiyle övünen (zor şartlar karşısında sineye çekmek zorunda kalanları tenzih ediyorum lafım konu sahibinin şirret kaynanası ve türevleri gibi kadınlara) kadınlara boynuz müstehak
Off ne kadar çirkin iftiralar bunlar. Yanlış anlamayın da bu huzursuzluga bir de bebeği sokmak ne kadar doğru? Bebeğin ondan olduğunu öğrenince yazligi isteyen bebeği de ister. Inşallah huzur yakininizdadir ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?