Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Çok üzüldüm çok zor yaşadıkların kocan olacak o şeref yoksunu ne kadar karaktersizmiş. Boşa o adamı kurtul ailesinden de kurtul. Onlarda aile büyüğü olcaklar sözde, bi alıp karşılarına konuşamamışlar mı ay yazıklar olsun. O kuzucukta doğunca ne o adamı baba bilsin ne o aileye nene dede desin. Allah şimdiden sana güç kuvvet sabır dayanma gücü versin cnm

Doğru haklısınız. Ama siz bundan 1-2 sene sonrasını düşünüyorsunuz. Ben bunun 10-15 sene sonrasını diyorum. O adam, hatta adam bile denilmeyecek mahluk bundan 1- sene sonra pişman olmasa bile 10-15 sene sonra pişman olacak. İlahi Adalet yavaş işler ama keskindir...

Herkese merhaba,

Tum yazilanlari okuyamadim henuz birkac kisi sormus nasil oldugumu. Cok sagolun. Ben gayet iyiyim. Esim olacak kisi 10 gun once geri adim atti, aglamalar, yalvarmalar, ozurler. Nasil davranacagini bilememismis, cok pismanmismis, ailesinin aklina uymusmus, yeni bir baslangic yapmaliymisizmis. Tabii ki hiic umrumda degil. Her zaman ilk sok durumunu atlattiktan sonra krizi yonetebilen bir insan oldum. O yuzden su an iyi durumdayim. Bebegim buyudu, o da saglikli sukurler olsun. Ilk durusma araligin ikinci haftasi gorulecek. Simdilik durumlar boyle.

Ay cok ilginc bir insanmis.
Kafa gidik.
Dna testi mi yaptirdiniz da boyle dönüs oldu?

Bu arada sizin ve bebeginiz iyi olmasina sevindim.
Hayat size daha nice guzellikler sunsun insallah.

Sen daha iyi bilirsinde.
Sakin dusunmeden adim atma.
Soylediklerine aglamalarina kanma.
Belki buda o yazlik icin oyunun bi parcasidir.

çok sevindim iyi olmana endişelenmiştim senin için
ne olmuş kocana birden kafasına saksı mı düşmüş

Ay cok ilginc bir insanmis.
Kafa gidik.
Dna testi mi yaptirdiniz da boyle dönüs oldu?

Bu arada sizin ve bebeginiz iyi olmasina sevindim.
Hayat size daha nice guzellikler sunsun insallah.

Hayir yaptirmadim, iddiasini geri cekti karsi taraf.

çok sevindim iyi olmana endişelenmiştim senin için
ne olmuş kocana birden kafasına saksı mı düşmüş

Hic bilmiyorum :)) Ben minimum bile iletisim kurmuyorum diyebilirim. Avukatimla hallediyor her seyi.

allah allah, cocuk ondan olmasa bıle senın cocugun ne aldırıcan ...ordan gelmıs yuzune tukuruyo, oglunun cocugu degılse bıle onlara ne, ayrıca hedıye etmısler nısanda hedıye edılmıs evlenmıssın o resmen senın hatta tamamen senın, gıdıp bence o yazlıgı sat cunku sana dava acarlarsa nısanda aldıklarını gerı ısteyebılırler satıp sonra parayı da harcıycan mı napcan yap.
ya bu aıleler ne garıp cocuk adama benzemese bıle kadına hemen suc atıyorlar belkı kadının annesıne dayısına benzıyor ama hemen pis bulasıyorlar. gelmıs yuzune tukurmus sen de onun mezarına tukurursun ılerde sabretsın o

Son düzenleme:

Valla içim kıyıldı okurken. :) adam çocuk benim diyip üstüne dava açıp elinden almaya çalışır. İnan ki yapar elindeki avcundakini veren kadında da para yoksa güç de yoktur. Hiç birşey yapamaz canım. Gerçekçi ve mantıksal olmak da fayda var. Paran varsa iyi avukat tutar gerekirse dedektif tutar kanıt toplar kazanırsın. Paran yoksa karşı taraf rusvetle iftira ile bir sekilde kazanır.

Arkadas 19 yasindaymis, o yuzden dram filmivari yazisini normal karsiladim ben :)
Maddi olarak oldukca gucluyum, hicbir kuruslarina ihtiyacim yok ama yine de yazligi da vermiyorum, her turlu hakkimdan da vazgecmeye niyetim yok.

Arkadas 19 yasindaymis, o yuzden dram filmivari yazisini normal karsiladim ben :)
Maddi olarak oldukca gucluyum, hicbir kuruslarina ihtiyacim yok ama yine de yazligi da vermiyorum, her turlu hakkimdan da vazgecmeye niyetim yok.

evlenmeden öncekı mulk oldugu ıcın senın, ama nısandakı hedıyelerı eger nısan bozulsaydı gerı ısteyebılırlerdı, sımdı de yıne kendı hedıyelerı dıye sanırım sebepsız zengınlesme davası acabılırler hedıyeler ıcın, bılmıyorum avuklatların varmıs zaten bızden ıyı bırlılerb u konuları ama dımdık sapasaglam ayakta durman sevındırıcı, hamıle bır kadına bunlar yapılır mı ya amma karısıyor bu aıleler anlamıyorum, ılerde cocugunu da almak ıster zaten hangı adam bırakmak ıstıyor kı aslında.

Hukuki surecteki butun islemler yapiliyor. Iki tane avukatim var ve gercekten sureci cok iyi yonetiyorlar, icim rahat.
heralde karşı tarafın avukatı da fikir vermiştir eğer çocuk sizden çıkarsa büyük tazminat ödersiniz ve mahkeme de lehinize olur diye çekmişlerdir bu yüzden
ama eşinizin sizden özür dilemesi hala kafa karıştırıcı

Cocugumu almak? Imkansiz. Aksine gorus gunu isterlerse bile muhtemelen alamayacaklari deliller var elimde.
Bircok sey yasadim hicbir zaman oturup kendime aciyan bir insan olmadim. Durum bu ve ben durumu yonetmeyi seciyorum.

Bu surecte attigi hicbir adim mantikli olmadigi icin bir mantiga oturtmaya calismiyorum. Aldatmasi konusunda da bosanma konusunda da detaylarla ilgilenmiyorum. Aldatti mi evet, bosanma davasi acildi mi evet, bosanacak miyim evet. Aradaki ayrintilar benim icin onemli degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…