Doğru haklısınız. Ama siz bundan 1-2 sene sonrasını düşünüyorsunuz. Ben bunun 10-15 sene sonrasını diyorum. O adam, hatta adam bile denilmeyecek mahluk bundan 1- sene sonra pişman olmasa bile 10-15 sene sonra pişman olacak. İlahi Adalet yavaş işler ama keskindir...sizi hiç haklı bulamadım ben de
zaten burada ki kayınvalide kayınpeder oğulları çocuksuz olsun gelin bir şey alamasın diye kendi öz torunlarına iftira atıp aldırtmaya çalışıyorlar
beş paralık baba aldattığı yetmiyormuş gibi affedilmeyince bir de iftira atmış
sizce bu insanlar vayy bu gelin ne iyi bir insanmış mı diyecekler her şeyden vazgeçince
demek gelin suçluydu ki sessizce kabullendi diyecekler üç ay sonra oğullarına başka kız bakmaya başlayacaklar konu sahibinin çocuğunu zaten kabullenmeyecekler kadın hem toplum gözünde suçlu hem beş parasız hem de yardımsız bebek bakmaya çalışacak
bu kadın haklarından vazgeçemez kendi çocuğu olacak .çocuğuna iftira atılmış gerekirse o yazlığı aldığı eşyaları içine benzin dökerek yaksın ama alsın
birine iftira atmak bilmem kaç yıllık karını tek bir defa da hayatından çıkarmak hiç bir şey olmamış gibi hayatına devam etmek bu kadar kolay olmamalı
konu sahibiyle anneniz bir değil hem belki siz de annenizin tam olarak neler yaşadığını bilmiyorsunuz
Herkese merhaba,
Tum yazilanlari okuyamadim henuz birkac kisi sormus nasil oldugumu. Cok sagolun. Ben gayet iyiyim. Esim olacak kisi 10 gun once geri adim atti, aglamalar, yalvarmalar, ozurler. Nasil davranacagini bilememismis, cok pismanmismis, ailesinin aklina uymusmus, yeni bir baslangic yapmaliymisizmis. Tabii ki hiic umrumda degil. Her zaman ilk sok durumunu atlattiktan sonra krizi yonetebilen bir insan oldum. O yuzden su an iyi durumdayim. Bebegim buyudu, o da saglikli sukurler olsun. Ilk durusma araligin ikinci haftasi gorulecek. Simdilik durumlar boyle.
Sen daha iyi bilirsinde.Herkese merhaba,
Tum yazilanlari okuyamadim henuz birkac kisi sormus nasil oldugumu. Cok sagolun. Ben gayet iyiyim. Esim olacak kisi 10 gun once geri adim atti, aglamalar, yalvarmalar, ozurler. Nasil davranacagini bilememismis, cok pismanmismis, ailesinin aklina uymusmus, yeni bir baslangic yapmaliymisizmis. Tabii ki hiic umrumda degil. Her zaman ilk sok durumunu atlattiktan sonra krizi yonetebilen bir insan oldum. O yuzden su an iyi durumdayim. Bebegim buyudu, o da saglikli sukurler olsun. Ilk durusma araligin ikinci haftasi gorulecek. Simdilik durumlar boyle.
çok sevindim iyi olmana endişelenmiştim senin içinHerkese merhaba,
Sen daha iyi bilirsinde.
Sakin dusunmeden adim atma.
Soylediklerine aglamalarina kanma.
Belki buda o yazlik icin oyunun bi parcasidir.
Ay cok ilginc bir insanmis.
Kafa gidik.
Dna testi mi yaptirdiniz da boyle dönüs oldu?
Bu arada sizin ve bebeginiz iyi olmasina sevindim.
Hayat size daha nice guzellikler sunsun insallah.
çok sevindim iyi olmana endişelenmiştim senin için
ne olmuş kocana birden kafasına saksı mı düşmüş
acaba arkadaşın eşinle konuşmuş olabilir mi diye düşündüm benHayir yaptirmadim, iddiasini geri cekti karsi taraf.
Hic bilmiyorum :)) Ben minimum bile iletisim kurmuyorum diyebilirim. Avukatimla hallediyor her seyi.
iftira ve hakaret için de hem eşine hem kaynana dava açsoyup soğana çevir bu insanları hakkını bırakma tazminatını çatır çatır al ömür boyu rahat edemesinler
Belki hepiniz bana çok kızacaksınız biliyorum, hatta belki banlanabilirim.
Ama ben senin yerinde olsaydım, onlara ait ne varsa hepsini geri verirdim.
Yazlığı verirdim. Eğer şu an ki kaldığın ev onlarınsa, onu da verirdim, taktıkları altınına kadar herşeyi verirdim. Mahkeme hiç birşey talep de etmezdim. Ne nafaka, ne tazminat..
Tek yapacağım şey bebeğin DNA testini babasına mektup ile yollamak olurdu.
Eee, haliyle ne olur ondan sonra biliyor musunuz? Onlar çok mutlu olur, hatta 'kurtulduk' diye kurban bile keserler..
Ama SEN..
Üzülürsün, maf olursun, 5 parasız ortada kalırsın, günlerce kendini yıpratır, ağlarsın. Hayatından bezersin..
Ama kendini toparlayana kadar... Bu süreçte herşeyi yaşarsın...
Fakat unutma, allah büyük ya...
Yarın bir gün o kacan olacak adam müsvettesi sana dönecek, gelece "Barışalım" diyecek.
"Çocuğumuz ...... !!!!!" diyecekk...
Sende "O çocuk senin değil" diyeceksin..
O da sana kimden olduğunu soracak! !
Sende "Bu çocuk sadece benim, senin bu çocuğun üstünde zerre kadar hakkın yok" diyebileceksin...
Hayatının intikamını da almış olacaksın, ve unutma allah büyük. Bu yaşadıklarını hep görüyor. Allah sana sabırlar versin. Bana KIZMA sakın. Ben sana böyle yap demiyorum. Ama ben senin yerinde olmuş olsaydım, bunu yapardım.
Valla içim kıyıldı okurken. :) adam çocuk benim diyip üstüne dava açıp elinden almaya çalışır. İnan ki yapar elindeki avcundakini veren kadında da para yoksa güç de yoktur. Hiç birşey yapamaz canım. Gerçekçi ve mantıksal olmak da fayda var. Paran varsa iyi avukat tutar gerekirse dedektif tutar kanıt toplar kazanırsın. Paran yoksa karşı taraf rusvetle iftira ile bir sekilde kazanır.
iftira ve hakaret için de hem eşine hem kaynana dava aç
pislikler
Arkadas 19 yasindaymis, o yuzden dram filmivari yazisini normal karsiladim ben :)
Maddi olarak oldukca gucluyum, hicbir kuruslarina ihtiyacim yok ama yine de yazligi da vermiyorum, her turlu hakkimdan da vazgecmeye niyetim yok.
heralde karşı tarafın avukatı da fikir vermiştir eğer çocuk sizden çıkarsa büyük tazminat ödersiniz ve mahkeme de lehinize olur diye çekmişlerdir bu yüzdenHukuki surecteki butun islemler yapiliyor. Iki tane avukatim var ve gercekten sureci cok iyi yonetiyorlar, icim rahat.
evlenmeden öncekı mulk oldugu ıcın senın, ama nısandakı hedıyelerı eger nısan bozulsaydı gerı ısteyebılırlerdı, sımdı de yıne kendı hedıyelerı dıye sanırım sebepsız zengınlesme davası acabılırler hedıyeler ıcın, bılmıyorum avuklatların varmıs zaten bızden ıyı bırlılerb u konuları ama dımdık sapasaglam ayakta durman sevındırıcı, hamıle bır kadına bunlar yapılır mı ya amma karısıyor bu aıleler anlamıyorum, ılerde cocugunu da almak ıster zaten hangı adam bırakmak ıstıyor kı aslında.
heralde karşı tarafın avukatı da fikir vermiştir eğer çocuk sizden çıkarsa büyük tazminat ödersiniz ve mahkeme de lehinize olur diye çekmişlerdir bu yüzden
ama eşinizin sizden özür dilemesi hala kafa karıştırıcı
güçlü duruşuna çok sevindimBu surecte attigi hicbir adim mantikli olmadigi icin bir mantiga oturtmaya calismiyorum. Aldatmasi konusunda da bosanma konusunda da detaylarla ilgilenmiyorum. Aldatti mi evet, bosanma davasi acildi mi evet, bosanacak miyim evet. Aradaki ayrintilar benim icin onemli degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?