Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Cocugumu almak? Imkansiz. Aksine gorus gunu isterlerse bile muhtemelen alamayacaklari deliller var elimde.
Bircok sey yasadim hicbir zaman oturup kendime aciyan bir insan olmadim. Durum bu ve ben durumu yonetmeyi seciyorum.

sevındım canım.

Zaten neden iftira atıyor kendisi de biliyor çocuğun ondan olduğunu . amacı sizi yildirip kendinizi kötü hissettirip ne olup bittiğini anlamaniza fırsat vermeden tapuyu alıp sizden kurtulmak .

Vermeyin tapuyu . satarsiniz çocuğunuzun güvencesi olur çünkü onlar bu çocuğa bakmaz.
Bunu kendin icin degil evladin için degerlendir .

Ayrıca hakaret davası da aç . tazminat talep et .

konu sahibi manevi tazminat cezası aç bu çocuk oğlumdan değil ve tükürme için

muhtemelen seni yumuşatmak için eşin huyuna gidiyor avukatları senin haklı olduğunu söylemişlerdir sakın yeme bunları

o adamdan kocada baba da olmaz. ileride bebeğinle gider yazlıkta çekilmiş fotosunu atarsın anca ona bakar artık :)

Yazdığım yorumlarda ve uslubumda yanlış olan bir yer görmüyorum
Senin buraya yazdığın yorumu da baştan sona yanlış ve haksız buluyorum

Yazık asıl sana ... Konu sahibinin açtığı diğer konuları okuyarak yorum yazarım ben. Sen de git oku ve öyle yaz

Senin sorunlarıni dinlemek zorunda da değilim açarsin ayrı konu yazarsın.
Çünkü senin sorunların ile konu sahibinin sorunları aynı degil

Konu sahibinin Kayinvalidesi olsaydın ancak bu kadar bir yorum yazabilirdi... dedim... Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Konu sahibinin diğer konularına bir göz atın...

Sakin ezdirme kendini! Sacmaliga bak! Ogullarinin ayibini boyle uste cikarak ortmeye calisiyorlar herhalde! Yazligi da verme bebegini de aldirma bosanirken de ellerinde ne varsa donuna kadar al bu adamdan. Ugrasmak istemiyorum deyip cocugunun rizkini verme onlara sacmalamasinlar. Gun gelir herkes anlar kimin ne mal oldugunu zaten

İyi olmana ve güçlü durmandan dolayi kocaman bir alkış sana

15 sene belki de daha fazla bir zamanda belki de hic (bazi hesaplar ahirette gorulur ya hani) sonra gelecek ilahi adaleti beklemektense yazligi vermeyip, onun geliriyle cocuguna guzel bir egitim hayati verip, guzel ve kimseye muhtac olmayacagi bir meslek edindirse daha mantikli olmaz mi sence de? Sirf "vay gostericem ona gununu, simdi gurur yapayim da ondan daha cok ciksin, cocugumun hakkini kaybetmek umurumda degil sirf intikam olsun ilahi adalet olunca da arkasindan bak gordun muu diyeyim" diye cocugunun geleceginden mi calsin?

Sakın çocuğuna kıyma (zaten aldırırsan da çocuk başkasındandı ondan aldırdı derler) yazlığın tapusunu da verme o senin mülkün.....heee o kocan olacak şe***siz pişman olursa da (kesinlikle olucaktır) sakın affetme.

Hay ağzın bal yesin.
Ben ilahi adalet diyeyim hayatimin içine edeyim
Suruneyim...
El aman dileyeyim

20 yıl sonra gelen adaleti bekleyemem ben...
İşte bu yüzden dahi kendi hayatımda adaleti Hakka birakamadim. Cezasını kendim verdim.

en çok ilerde o çocuğun yüzüne nasıl bakacak bunu merak ediyorum. öyle bir adam seni haketmiyor. boşan demesi bize kolay gelir bu kararı en doğru sen verirsin ama sende olan hiç bişeyi onlara verme. DNA testini de önce kendin yaptır goster baktın pislik yapıyolar bide onlarla git istedikleri bir yere

Bayiliyorum senin gibi guclu kadinlara yolun acik isigin bol olsun violetto. Bizi merakta birakma.

Konu sahibinin Kayinvalidesi olsaydın ancak bu kadar bir yorum yazabilirdi... dedim... Bunda yanlış bir şey görmüyorum. Konu sahibinin diğer konularına bir göz atın...
Bu yaptığınız ne ? DALGA GEÇMEK işte? Kime sorsanız bu böyle..

Ben bu adamin da ailesinin de cocuk dogduktan sonra da ilerde de pek arayacani sanmiyorum.
Onlar anca miras derdine duserler.

Bu yaptığınız ne ? DALGA GEÇMEK işte? Kime sorsanız bu böyle..
Cem Yılmaz in bir reklami vardı.
Tohtor bu ne diye...

Onun ses tonunda cevap veriyorum
Bu yaptığın ne? Asıl senin yaptığın dalga geçmek. Yeter artık yorumlarımdan alıntı yapmadan konuya odaklanın ve konuya cevap yazın.

Kimse burada dram izlemeye gelmedi. Senin konun degil. Burada konu sahibi fikir sordu. Aylardır takip ediyorum cevap yazıyorum.

Şu anda da gayet güçlü ve mahkeme gününü bekliyor. Aklın yolu bir. Hepimiz aynı düsunuyoruz.

Sadece bir istisna dışında (!)

Okumak zorunda değildiniz, ben size zorla mı okuttum...
Dalga geçer tavrınıza dikkat edin ???

Siz benim yorumumu geçtiniz galiba? Bende sonuna kadar hakkı olanı almasını söylemiştim. Yorumları tekrar gözden geçirirseniz, yargılamaya başlamadan önce ???

İlahi-Adalete güvenmeyelim mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…