Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Kesinlikle zırnık vermeeee ve tazminatını nafakanıda al o nasıl bir kadın hamile bir kadına bunları yapıyorr..

Aynısını ben de düşündüm hatta ben çok daha kotusunden korkuyorum V violetto . Seni susturabilmek için canına bile kast edebilir bu insanlar...

Madem bunların isimleri bu kadar önemliymiş kendilerine göre, siyaset içinde olan insanlarmış. Kendilerine göre de bi çevreleri sözde saygınlıkları vardır. Yerinde olsam dna testi sonucu çıktıktan sonra, dna ile ilgili davayı kazandıktan sonra, herkese bu rezilliklerini duyururdum. İsimlerine leke sürerdim.

Adamın aldatmasını geçtim bebeğin ondan olduğunu bildiği halde değil diye inkar etmesi ve bunu dosyaya koyduracak kadar bir yerlere bir şeylere güvenmesi hayra alamet değil.

+1

bu kısma çok katılıyorum. normalde bebeğin ondan olduğunu bildiği halde nasıl bu kadar cesur davranıp benden değil diyebiliyor? senin dna testi isteyeceğini akıl edemedi mi bu adam? etti. gerçekleri bi testle ortaya çıkarabileceğini bilmiyor mu? biliyor. ama parasına gücüne güveniyor demek ki başka açıklaması olamaz. ''nasıl olsa o dna testinin sonucu benim istediğim gibi çıkacak, nasılsa her durumda kendimi haklı çıkaracağım'' diyor. aman ha dikkat et.

ben bi dizi izliyordum, kız hamile ama adam bebeği reddediyor. kız dna testi yaptırıyor, adamın ailesinden birisi doktoru paraya boğup sonucu değiştirtiyor. kız tekrar dava açıyor, hile yaptılar diyor, güvenilir devlet hastanesinden birinde tekrar test yaptırıyorlar. böyle şeyler sadece dizilerde olmuyor, zaten gerçek hayatta olduğu için diziye filme koyuyorlar. aman ha dikkat et avukatlarına anlat bu endişeni, bi şeyler yapın.

böyle adamlar hakimi savcıyı bile satın alıyorlar üzülerek söylüyorum ki bu böyle. çokk temkinli ol.

Bir anlasam ben de ne dusundugunu...

aldattı yakalandı suç bastırıyor işte. affetmeyeceğini bildiği için diyor ki ''nasılsa bu kadın beni affetmez, bari gururumu ayaklar altına almayım'' diyor ve çirkefleşiyor. hatta ve hatta şunu bile düşünüyorum, seni yıldırma politikası uyguluyor. senin kendiliğinden ona konuşup anlaşmayı ya da barışmayı teklif etmeni sağlıyor aklı sıra.

çok geçmişolsun bnce bu durumları keşke kameraya çekebilsen çocuğuna yarın bir gün izletir babasının ne adi olduğunu gösterirdin .İmkanın olursa o pislik kv yi çek kameraya delil olur .Bence dna testini yaptır ve suratına fırlat o adi adamın.Ayy çok sinirlendim.Bu insanlara karşı aslan gibi dimdik ol telefonlarını açma madem ekonomik özgürlüğün var bir çöp verme o çocuğunun hakkı.Sen paçavramısın ki seni böyle fırlatıp atmaya kalkıyorlar canına oku o adi insanların offf bn olsam yırtardım o kv yii

evi vermeyin
bebeği doğurun
kimin olduğunu kanıtlayın
hemen arkasından "iftira davası" açın.
böyle şerefsizlik mi olurmuş yahu, ne demek bebek benden değil.

Herkese merhaba, cok yogun calistigim icin yazamadim bir suredir. Calismak iyi geliyor bana ama dusuncelerimden uzaklasiyorum. Yarin amcam ile bulusup her seyi anlatacagim. Asiri tepkisinden korkuyorum ama artik anlatmam gerektigini dusunuyorum. Umarim bir sinirle davayi etkileyecek bir sey yapmaz cunku amcamin ani davranislari olur. Bunun disinda eski es olacak kisiden ve ailesinden ses yok, sessiz sedasiz bir haftaydi cok sukur.

Buyuk bir plazada calisiyorum en alt katta ve giristr iki guvenlik var evet iyi bir fikir almamalarini soylemek. Zaten beni aramadan cikamazlar yukariya direkt yok dedirtebilirim. Evin kilidini degistirdim gecen hafta ben de ayni seyden korkup.

avukatlarını dinle. verme yazlığı filan. hakaret davası aç. al tazminatını. bu ne ya böyle. bu insanları çok mu aradınız evlenirken. yuh.

6 senelik birliktelikten sonra evlendim, hic taniyamamisim cunku alakalari bile yoktu bu halleriyle.

Vermeseymiş yazlığı. Zorla mı vermiş. Bebeginde dogsun DNA testini fırlat yüzlerine. Alatmıs sizi ne hakla kv kp hesap sormaya geliyor terbiyesizler.

Onların yazlıkları batsın, ama seni mağdur etmeye çalışmalarından dolayı şuan asla verme, DNA testi hamilelikte 9. haftadan sonra yapılabiliyor diye biliyorum. Hemen testi de yaptır çarp suratlarına. Annesinin babasının buna inanması çok absürt değil. Kocan bunu iddia ederse onlar da durduk yere edemez diye düşünüp ona inanabilirler. İddaanın sahibini suçlu ve rezil görüyorum ben sadece.

Çocuk için al tatlım Allah sana bağışlasın yavrunu

Yazligi kesinlikle devretme. o cocugunun gelecegi icin bi yatirim. inanamiyorum nasil bu kadar cirkin seyler soylerler. hem aldatip hem de iftira atmak gercekten kiniyorum.. Allahim yar ve yardimcin olsun. Allah sabirlar versin

V violetto canım uzun zamandır giriş yapmamışsın. Endişelendim. Herşey yolundadır inşallah...

terbiyesizliğe bak.

oğlun karısını hamileyken aldatıyor. senin derdin verdiğin yazlık. onu geri almak uğruna bebeğine hakaret ediyor kadının onuruna hakaret ediyor fiziksel şiddet gsteriyor.

ay çok sinirlendim. bebeği aldırma süreniz geçti mi bilmem. ama ben olsam aldırırdım (benim fikrim) çünkü böyle baba ve babanne dede ile o çocuk büyütülmez. sonra küretaj patoloji raporundan dna testi yaptırıp üzerine boşanma davası + hakaret tazminat davası açardım evi de geri vermezdim hediye geri mi istenir?

edit : konu eskiymiş pardon bebeğinle mutluluklar dilerim

Yazligi falan verme geri. Soyle dusun kendin icin degil cocugun icin sende kalmasi daha dogru.
Bebegini kucagina aldiginda hepsi gececek daha guclu olacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…