Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Guclu durmaya calisiyorum

Aslinda ben de ayni sizin gibi dusunuyorum ama avukatlarin engelliyor kesin bir dille

Terapiye gidiyorum gitmeye devam edecegim. Ben de hicbir sekilde nufusuna almasini istemiyorum

Eger cidden kendinden olmadigina inaniyorsa DNA testi en cok ona sok olacak. Insallah ondan sonra bebek ile ilgili hak talep etmez bunu istemiyorum kesinlikle

Alldatıldığınızı öğreneli daha bir ay olmamış. Bu adam boşanmaya çok mu meraklı ya da tam tersi geri adım atın boşanmayın diye mi böyle aşağılık şeyler yapıyor. Aldattığını kanıtlayabiliyor musunuz? Allah yardımcınız olsun.

En azindan uzaklastirma karari beni cok rahatlatacak. Hicbirini gormek istemiyorum bundan sonra. Avukatima soracagim mutlaka
Karakoldan aliyorsun onu ama bir kanıt istiyorlar. Sizi rahatsız ettiklerine dair. Kayıtlar işinizi görür.

Ben izin vermedim hakaret davasina. Kayinvalide ve kayinpederle ugrasmak istemiyorum. Esim olacak kisi konusunda gerekenler yapiliyor

Neden izin vermiyorsunuz ki? Bunu sizin istememiş olabileceğinize ihtimal vermemiştim.

E bu durumda hayatınızın kontrolünü kaybetmiş gibi hissetmeniz, sanki başkası yaşıyor da siz dışarıdan bakıyor gibi hissetmeniz çok normal. Çünkü şu an etken değil edilgen durumdasınız. Kayınvalideniz ve kayınpederiniz her ne yaparsa yapsın tepki veremeyeceksiniz. Tepki veremeyeceğiniz için de savunmasızsınız. Bekliyorsunuz gelsinler de hamle yapsınlar.

Hayatınızın kontrolünü elinize tekrar alabilmek, kontrolün sizde olduğunu hissedebilmek için kayınvalideniz ve kayınpederiniz konusunda bir şey yapmanız lazım. Kanunlara aykırı bir iş yapamayacağınıza göre, yapabileceğiniz en mantıklı şey ikisini de dava etmek.

Benim annem de aynı bu düşünceyle bosanirken herşeyi verdi babama. Sadece bizi aldı. Sonra biz tirim tirim tirmalarken babam yeni karısıyla dünyayı gezip,zenginliğin tadını çıkarmaya devam etti.

Konu sahibi o yazlık senin değil çocuğunun öyle düşün. Lütfen mücadele et. En azından çocuğun ilerde satar ev falan alır kendine. Bu pisliklerin neyi var neyi yok almak lazım. Paralarını için kaldirmazsa bağış yap ama görsünler hanyayi konyayi.

Evet elimde fotograf var.
Avukatim uzun sureli ciddi bir iliskisi oldugunu dusunuyor, tek gecelik iliski olayini bosanmak icin bahane olarak sundugunu dusunuyor, bunu kanitlamak istiyor

Sanirim haklisiniz cok mantikli dusunemiyorum. Ben sadece bitsin istiyorum avukatlar bu kadar engellemese muhtemelen anlasmali bosanmayla biterdi bu dava cunku gercekten pes etmek uzereyim

Adam yürekten kendinden olmadığına inansa karısının kendisini yakalamasını beklemezdi boşanmak için bence. Çok absürd bi yaptıkları

Iyi ki yazdiniz yasanmis bir ornek cok iyi oldu. Benim su an o paraya da yazliga da ihtiyacim yok ama ilerisini dusunmeliyim haklisiniz

Haklı olan sizsiniz, bundan eminsiniz, asla hiçbir şeyden korkmayın. Doğru olan ortaya her türlü çıkacak. Asla pes etmeyin. Rezil edin hepsini. Pislikler bu kadar pislik insanlar olduğuna inanamıyorum yazıklar olsun ya

="violetto, post: 48459428, member: 76151"]Evet elimde fotograf var.
Avukatim uzun sureli ciddi bir iliskisi oldugunu dusunuyor, tek gecelik iliski olayini bosanmak icin bahane olarak sundugunu dusunuyor, bunu kanitlamak istiyor
avukatınız haklıysa size fotoyu getiren kadın olabilir uzun süreli ilişki. Bu kadar para düşkünü biri aldatma nedeni ile açılan davalarda daha yüksek meblalar ödeyeceğini nasıl bilmiyor. Çocuk niye istiyor madem uzun ilişkin var. Eş denen yaratık ya gerçekten çok akılsız, ya çok aşık ya da başka bişey var. Ama dediğim gibi aşırı absürd hareketleri var. Deli sanırım

Bakalım sonrasında ne halt yiyecekler,torunum torunum diye de dolanmasın bunlar etrafında.
Oğullarına toz kondurmuyorlar,boşanmanı yediremediler bence.erkektir yapar ya nede olsa.verme yazlığı sakın

pardon ama kac aylik hamilesiniz kim kimi aldatmis anlamadim yani esiniz mi sizi aldatmis ogrendikten sonra mi hamile kaldiniz ve kac yillik hamilesiniz.
bi de bu zaman da kim kime yazlik hediye ediyor hem de nisanliyken.kusura bakmayin tanimiyorum sizi ama bunlari merak ettim dogrusu

Iyi ki yazdiniz yasanmis bir ornek cok iyi oldu. Benim su an o paraya da yazliga da ihtiyacim yok ama ilerisini dusunmeliyim haklisiniz
Kesinlikle gurur yapma. Koy bir kenara parayı evladın ilerde kullanır. Hayat bu ne getireceği belli olmaz.
Tez zamanda feraha kavuşursun inşallah. Rabbim yardımcın olsun.

Okurken resmen tansiyonumun yukseldigini hissettim Allah size sabir versin. Bu kadar vijdansiz insanlarla ugrasmak zor. Bebek bencede senin soyadini almali. Ilerde hicbir sekilde cocuk sebebiyle o adamla gorusmemelisin. Psikologundan gerekli raporlari al. Yazligi verme. Hatta catir catir sat kendine ve yavruna yeni bir ev al. Unutma o yazlikta artik bebeginin de hakki var.

Bir insana boyle bir iftira atmaya utanmiyorlar mi? Gece nasil uyuyabiliryorlar inanamiyorum gercekten. Senin bebegine aldir diyebilecek kadar terbiyesizler. Sakin geri adim atma. Ala ildigin her seyi al. Gerekirse bi yere bagisla ama onalardan al mutlaka.

Öncelikle hiç bir şeyi verme kesinlikle hatta üstüne ettikleri iftiralar ve hakaretler için tazminat al.
Ayrıca her şeyden önce sana yaklaşamamaları için uzaklaştırma kararı çıkart en azından hamile halinle sinirini bozmazlar.

Ya canım simdi huzur istiyorsun haklisin ama su an ugrasirsan ilerde huzurlu olacaksın kv ve kp de dava açmalısin ilerde bebeğini kandırmaya kalkarlar iftira atarlar senin annen sunu yaptı diye dava acarsan en azından ilerde kanitin olur ve onlar gelince ses kaydı ac veya evine gizli kamera yerleştir kapının önüne bir şeyler yap allah yardımcın olsun bunlardan herşey beklenir yazlığı da satıp bebegin için bir hesap açıp oraya yatirabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…