YAzlığı asla verme,verirsen herşeyi kabullenmiş sayarlar seni...o pislik kocan aklı sıra böyle sıyrılacak işin içinden ahlaksız...bebeğin için o adamın donuna kadar herşeyini alırdım...güçlü dur ve her taraftan savaşını ver...hem eşimden hem ailesinden tazminat davası aç...bunları bebeğin için yapacaksın...pislik adam
Bu kadar hakaretine, iftirasına mahsur kaldığım insanların malına asla minnet etmezdim ben. Herkes verme demiş ama benim ilk işim o yazlığı onlara vermek olurdu. Ne münasebet onların malına kalacağım diyerekten... İkincisi dna testi yaptırıp gösterirdim, veya yüzlerine fırlarırdım dediğiniz gibi. Sonra da o çocuğun yüzünü hiç birine göstermezdim. Tabii ki boşanmayı da hiç geciktirmeyin. Bütün bağınızı kesin, ne malları varsa verin ve kendinize çocuğunuzla yeni bir hayat kurun bence.
Dna testi ile ispatla , bu süreçlerde pskologa git ve ondan rapor topla yıprandığına dair.mahkemede bu iftiranın pskolojik seni çökerttiğini söle.yazlığıda verme donuna kadar al.dna ispatından sonra ,soy ismini geri ver çocuğun senin soy adını kullansın.
Bende bundan bahsediyorum
Seni bu kadar iyi taniyorsa sessiz sedasiz
Biteceginden eminse
Neden uzerine geliyor.
Neden kiskirtip bam teline basiyor.
Ondan oldugundan emin bir insan
Ulan sonunda zaten kanitlanacak
Benden dgil desem nolcak
Yine benim basim belaya girecek diye
Dusunur.
O dusunemezse
Avukati bilir uyarir. Durdurmaya calisir.
Bunun derdi baska.
Kesinlikle dedigin gibi
Arkadasinin homo olduguna ve cidden kendisinden olmadigina yurekten inanmis.
Sirf uzmek yada yaralamak icin
Degil yani bu ithamlar..
Tabiri caizse donuna kadar al lütfen. Huzursuz et, rezil et cümle aleme onları. Önüne gelene anlat iftira attığını.
Karakoldan aliyorsun onu ama bir kanıt istiyorlar. Sizi rahatsız ettiklerine dair. Kayıtlar işinizi görür.En azindan uzaklastirma karari beni cok rahatlatacak. Hicbirini gormek istemiyorum bundan sonra. Avukatima soracagim mutlaka
Ben izin vermedim hakaret davasina. Kayinvalide ve kayinpederle ugrasmak istemiyorum. Esim olacak kisi konusunda gerekenler yapiliyor
Benim annem de aynı bu düşünceyle bosanirken herşeyi verdi babama. Sadece bizi aldı. Sonra biz tirim tirim tirmalarken babam yeni karısıyla dünyayı gezip,zenginliğin tadını çıkarmaya devam etti.Bu kadar hakaretine, iftirasına mahsur kaldığım insanların malına asla minnet etmezdim ben. Herkes verme demiş ama benim ilk işim o yazlığı onlara vermek olurdu. Ne münasebet onların malına kalacağım diyerekten... İkincisi dna testi yaptırıp gösterirdim, veya yüzlerine fırlarırdım dediğiniz gibi. Sonra da o çocuğun yüzünü hiç birine göstermezdim. Tabii ki boşanmayı da hiç geciktirmeyin. Bütün bağınızı kesin, ne malları varsa verin ve kendinize çocuğunuzla yeni bir hayat kurun bence.
Alldatıldığınızı öğreneli daha bir ay olmamış. Bu adam boşanmaya çok mu meraklı ya da tam tersi geri adım atın boşanmayın diye mi böyle aşağılık şeyler yapıyor. Aldattığını kanıtlayabiliyor musunuz? Allah yardımcınız olsun.
Neden izin vermiyorsunuz ki? Bunu sizin istememiş olabileceğinize ihtimal vermemiştim.
E bu durumda hayatınızın kontrolünü kaybetmiş gibi hissetmeniz, sanki başkası yaşıyor da siz dışarıdan bakıyor gibi hissetmeniz çok normal. Çünkü şu an etken değil edilgen durumdasınız. Kayınvalideniz ve kayınpederiniz her ne yaparsa yapsın tepki veremeyeceksiniz. Tepki veremeyeceğiniz için de savunmasızsınız. Bekliyorsunuz gelsinler de hamle yapsınlar.
Hayatınızın kontrolünü elinize tekrar alabilmek, kontrolün sizde olduğunu hissedebilmek için kayınvalideniz ve kayınpederiniz konusunda bir şey yapmanız lazım. Kanunlara aykırı bir iş yapamayacağınıza göre, yapabileceğiniz en mantıklı şey ikisini de dava etmek.
Benim annem de aynı bu düşünceyle bosanirken herşeyi verdi babama. Sadece bizi aldı. Sonra biz tirim tirim tirmalarken babam yeni karısıyla dünyayı gezip,zenginliğin tadını çıkarmaya devam etti.
Konu sahibi o yazlık senin değil çocuğunun öyle düşün. Lütfen mücadele et. En azından çocuğun ilerde satar ev falan alır kendine. Bu pisliklerin neyi var neyi yok almak lazım. Paralarını için kaldirmazsa bağış yap ama görsünler hanyayi konyayi.
avukatınız haklıysa size fotoyu getiren kadın olabilir uzun süreli ilişki. Bu kadar para düşkünü biri aldatma nedeni ile açılan davalarda daha yüksek meblalar ödeyeceğini nasıl bilmiyor. Çocuk niye istiyor madem uzun ilişkin var. Eş denen yaratık ya gerçekten çok akılsız, ya çok aşık ya da başka bişey var. Ama dediğim gibi aşırı absürd hareketleri var. Deli sanırım="violetto, post: 48459428, member: 76151"]Evet elimde fotograf var.
Avukatim uzun sureli ciddi bir iliskisi oldugunu dusunuyor, tek gecelik iliski olayini bosanmak icin bahane olarak sundugunu dusunuyor, bunu kanitlamak istiyor
Kesinlikle gurur yapma. Koy bir kenara parayı evladın ilerde kullanır. Hayat bu ne getireceği belli olmaz.Iyi ki yazdiniz yasanmis bir ornek cok iyi oldu. Benim su an o paraya da yazliga da ihtiyacim yok ama ilerisini dusunmeliyim haklisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?