Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Anlıyorum seni. Konu sahibi yalnız olsaydı hiç uğraşma derdim ama çocuğu olacak. Onun geleceği açısından bir yatırım gibi düşünsün. Çünkü içlerindeki bu pislikle onlar vicdan azabı da çekmez rahatlasın bakarlar.

Tüm hayatını döndüm okudum.. ( o arada 14 sayfa yazmış kk hatunlari :))) )

2014 yılında evlenirken " hayattaki en büyük şansım ona sonsuz güveniyorum miras konusunda da her konuda da" derken sevginin büyüklüğünü hissettim

Yaralı kuş misali büyüyen bir çocukluk gençlik yıllarında eşinin bir hediye gibi sunulması...

Yıllar yılı aldatan bir anne ve seni döven bir babanın ruhunda açtığı onurulmaz yaralar...

Kızkardeşine sahip çıkarken ne güçlü bir kadın dedim.. Döndüm yaşına baktım 23 yazıyordu. (Dün yaşının 21 olduğunu söyleyen bir başka üyenin fbi intihar vb tipi konularını animsadim) Sana bir aferin daha dedim...

Viyana daki eşinin tek gecelik ihanetinde kararlı tavrın bir artı daha aldı. Zengin aile demedin hamileyim demedin anam babam yok demedin Aferin kız sana gelip alnından opesim geldi bacım...

Bebek benden değil dedi DNA yi Carparim yüzüne dedin...

Bugün yazlik konusundaki tavrına kadar herseyi düzgün yaptın. Ne demek vereceğim? Kıbrıs'ta ki yazlık değil mi? Hani şu önüne gelenin 3 gün gelip kalmak istediği ? Surat asmistin esine trip atmistin o yazlık değil mi? Hani kv kp ve sülalesinin hop kalmaya geldikleri yer...

Düşünsene iki dakika..
Senin o yer... Ve karnındaki oğlunun....
Sucladiklari gelinlerinin ve torunlarinin...
Gelemeyecekler bir daha. Nasıl haz aldım bilemezsin V violetto

Bak seneye de konu acacaksin buraya... Belki 2 sene bilemedim 3 sene sonra... Yine guleceksin Vio... Buradan 2017 annelerini takip edeceksin :) toplanacaksin çünkü sen güçlü bir kadinsin..

Kazanacaksın!!!

Sakın verme ,DNA testi ilede kanıtla ve iftira hakaret davaları aç,öyle veya böyle çocuğu doğurmaya kararlı iseniz o çocuğunuzun hakkıdır ,gaza gelme sakın verme sakın ,muhatap olma artık görüşme bundan sonra allah beter etsin o kadınıda

Ne kadar terbiyesiz insanlarmış kocanda dahil.Hayatta herşey olabilir insanlar anlaşamaz boşanabilirler ama böyle pis bir iftira atılmaz yani

Sanirim haklisiniz cok mantikli dusunemiyorum. Ben sadece bitsin istiyorum avukatlar bu kadar engellemese muhtemelen anlasmali bosanmayla biterdi bu dava cunku gercekten pes etmek uzereyim

Geçmişte yaşadıklarınızdan kısaca bahsettiğiniz bir mesajınızı okudum. Geçmişte haklı olarak kırılgan ve hassas oldunuz diye hep öyle olmak zorunda değilsiniz. Bu sizin miladınız olsun. Artık iki kişisiniz. Buradan, avukat arkadaşlarınızdan ve yaşantınızda şu an yanınızda olabilecek herkesten aldığınız güçle içinizdeki gücünüzü ortaya çıkarın lütfen.

Kayınvalide ve kayınpedere hakaret ve taciz davası açtığınızda, sizin kararlılığınızı gördüklerinde, haksız olduklarını anlayıp kuyruklarını kıstıracaklar. Yani onların tacizlerinden en etkin biçimde kurtulma yöntemi onlara dava açmak.

DNA raporu çıktığında özür dileseler de davanızdan vazgeçmeyin. Gerçekten çocuk başka birinden olsaydı bile bunları yapmaya, sizi taciz etmeye, işyerinizi basmaya hakları yoktu, dava açsalardı.

Bir gün gözünü kapatıp açınca hersey geçmiş olcak sakın pes etme tapuyu verme sakın destekleyen var mı anne baba

Vallah yaziklar olsun o insanlara. Sen avukat arkadaslarinin sözünden cikma onlar seni iyi yönlendir. Kaynananda salak olur vermeseymis yazligi avcunu yalasin simdi

Amacı sizi kenara sıkıştırıp tapuyu almak, aman ha sakın vermeyin. Ayrıca insanlar nasıl böyle kolay iftira atabiliyorlar anlamıyorum hiç mi Allah korkuları yok ya!

Violetto eski konularının hepsini okumuştum o zamanlar eşine cok şaşırmıstim ne kadar iyi insanmış diye hel icimden geçirirdim.
Bu son yaşanan olaylardan şunu cikardim:
Eşin tipik erkek mantığında hatalı olan benim ama asla kabul etmem bunu o yüzden karşı tarafı suçlamalıyım.
İkincisi de eski yaşadıklarından ve psikolojik durumundan dolayi seni o kadar iyi taniyor ki baskı uygulayarak seni vazgeçirmeye çalışıyor.
Sen baskıya gelemeyeceksin anlaşmalı olarak onların mallarını teslim ederek hayatlarından çıkacaksın,boylece onların taninmisliklarina zarar gelmeyecek.
Ne kadar aşık olursa olsun bi erkek hep önce kendini düşünüyor.
Lütfen o evi verme.kendin icin istemiyorsan çocuğuna hediye edersin.
Verme, madem canlari malla,parayla yanıyor sende öyle yak.
Teslim olarak, bir an önce bitsin diyerek sakin istediklerini verme onlara.

Yuh ya kocan ne kadar midesizmis. Her şeyi geçtim insan bir utanır karım beni aldatıyor çocuk başkasından derken. Verme tapuyu ilerde çocuğunun olur sen istemesen bile

Avukatlarini dinle. Onlar su an senin arkani kollayan, silah arkadasin olan(sana karsi baslatilan karalama kampanyasina karsi), senin icin en iyisini dusunen kisiler olacak. Sonra dua edersin onlara.

Bir şey soracağım. Avukatlarına sorar mısın kaç yaşından itibaren bebeği ne kadar alma hakları olacak? Mesela 1 yaşında iken 1 ay falan alma hakları var mı? Bunlar sana zulüm olsun diye 1ay alıp sana sesini bile duyurmama durumları olur mu?

Normalde hic minnet etme sav basindan gitsin derdim ama canim benim gucunu topla ve diren.....
Okurken irkildim tiksindim...

Sakın sakın sakın verme.
Hatta ve hatta...
Allah bunları taş etsin sen bunlarında tapularını üstüne yap.....

Verme sakın yazlığı lütfen. Onların parasına kaldığın için değil. Çocuğun için de değil. Sırf o pisliklere istediğini vermemek için, onları mutlu etmemek için verme lütfen. Bu kadar kolay olmamalı. İstersen sat parasını bağışla. Yine de verme.
Ayrıca uğraşmak istemiyorum ünlü aile demissin de lütfen bu kadar düşünceli olma bu insanlara karşı. Bak ne kadar şanslısın. Yanında sana yardımcı olmaya çalışan avukat arkadaşların var. Çoğu kadın buna sahip olmuyor. Bırak işlerini yapsınlar engel olma. Hakaret davani aç. Gerisini onlar düşünsün. Sen yüzde yüz haklısın, hiç korkma.
İnşallah bir an önce senin için en iyi şekilde sonuçlanır.

Nedir bu size hamile halinizle yapılan zulüm ya deli oldum okurken..
Ne kadar utanmazlar ya.. dna denen bişey var bekleyin görün Allah'ım ne kadar pislikler..
Yazlığı filan da vermeyin otursun içlerine iyice.. bunların hepsine tazminat davası açın reziller
Allah yardımcınız olsun bu size yapılanlar da yanlarına kalmasın.

Sakın yazlığı verme ve tazminat hakaret ne davası varsa aç bunlara. Dna raporunu da çarp yüzlerine. Sakın verme yazlığı. Neyin derdine düşmüş pislikler

Sakin ama sakin verme yazligic. Gerekirse sat parasini catir catir ye. Ben olsam Giderim elin mafyasina veririm sıkıyorsa gitsin onlardan alsinlar.

Birsey derse sende dersin ki iftiraniza ve yuzume tukurdugunun bedeli olarak düşün.. yaptigin saygisizligin bedeli dersin.

Bem sua susuyorum ilerde dna ile sesinizi kesecegim de birdahada muhattap olma. Sakin yazligi verme. Ileride satarsin kendine baska bir ev alirsin. Yada ne yapmak istoyorsna onu yaparsin.neden verecekmissin? Onalrin tek dertleri yazlik zaten.

Yazligi verme,hakaret davasi ac,evinizi basmislar haneye tecavuz davasi ac,esin olacak pislige iftira davasi ac.
Dna testini yaptir sonucu suratlarina firlat kv ninde suratina tukur!
Bebegide o adilere asla gosterme!

Ya ben sana kıyamam, eski konularını okudum, ailen yok arkanda çok üzüldüm, ailen sana sahip çıksaydı şuan herşeyi her yaptıklarını onlara yedirirdin, bunada güveniyolar, ama oğlu kimbilir neler anlattı onlara, Allaha sığın o bebeğe kurban olsunlar ya çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…