Anlıyorum seni. Konu sahibi yalnız olsaydı hiç uğraşma derdim ama çocuğu olacak. Onun geleceği açısından bir yatırım gibi düşünsün. Çünkü içlerindeki bu pislikle onlar vicdan azabı da çekmez rahatlasın bakarlar.Burada konu başka.
Konu sahibinin çocuğunu bile kendilerinden kabul etmeyen, o eve p.çiyle yenilecek ev diye laf eden tipler bunlar. Konu sahibi çocuğuyla boşanan ve malını bırakmak isteyen bir kadın olsaydı ben de verme derdim. Dediğim gibi, konu taban tabana başka burada. Uğruna bu kadar laf yediğim yazlığı batsın der verirdim açıkçası. Arkamdan asla bir laf daha ettirecek malzeme vermem kimseye.
Sanirim haklisiniz cok mantikli dusunemiyorum. Ben sadece bitsin istiyorum avukatlar bu kadar engellemese muhtemelen anlasmali bosanmayla biterdi bu dava cunku gercekten pes etmek uzereyim
Üzülme sen iyi niyetinden anlayamamışsındırBen bu adami da ailesini de 7 koca sene boyunca nasil taniyamamisim. Benim ailem yok onlar ailem oldu bana demistim nasil bu kadar aptalmisim beni en cok uzen bu kadar karaktersiz olmalari ve benim anlayamamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?