Hayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
Henuz kendi amcama bile anlatamam. Yediremiyorum kendime
pardon ama kac aylik hamilesiniz kim kimi aldatmis anlamadim yani esiniz mi sizi aldatmis ogrendikten sonra mi hamile kaldiniz ve kac yillik hamilesiniz.
bi de bu zaman da kim kime yazlik hediye ediyor hem de nisanliyken.kusura bakmayin tanimiyorum sizi ama bunlari merak ettim dogrusu
Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeği doğurmayı düşünüyodunuz, eski konunuzdan öyle hatırlıyorum. İnşaallah size güzellikler getirecek o bebek. Çok güçlü ve aklı başında sevgi dolu bi annesi var, şanslı bi bebek :)Avukatim da istersen bosandiktan sonra sat parasini bagisla ama su asamada kesinlikle veremezsin diyor
Okurken resmen tansiyonumun yukseldigini hissettim Allah size sabir versin. Bu kadar vijdansiz insanlarla ugrasmak zor. Bebek bencede senin soyadini almali. Ilerde hicbir sekilde cocuk sebebiyle o adamla gorusmemelisin. Psikologundan gerekli raporlari al. Yazligi verme. Hatta catir catir sat kendine ve yavruna yeni bir ev al. Unutma o yazlikta artik bebeginin de hakki var.
Bir insana boyle bir iftira atmaya utanmiyorlar mi? Gece nasil uyuyabiliryorlar inanamiyorum gercekten. Senin bebegine aldir diyebilecek kadar terbiyesizler. Sakin geri adim atma. Ala ildigin her seyi al. Gerekirse bi yere bagisla ama onalardan al mutlaka.
Öncelikle hiç bir şeyi verme kesinlikle hatta üstüne ettikleri iftiralar ve hakaretler için tazminat al.
Ayrıca her şeyden önce sana yaklaşamamaları için uzaklaştırma kararı çıkart en azından hamile halinle sinirini bozmazlar.
Ya canım simdi huzur istiyorsun haklisin ama su an ugrasirsan ilerde huzurlu olacaksın kv ve kp de dava açmalısin ilerde bebeğini kandırmaya kalkarlar iftira atarlar senin annen sunu yaptı diye dava acarsan en azından ilerde kanitin olur ve onlar gelince ses kaydı ac veya evine gizli kamera yerleştir kapının önüne bir şeyler yap allah yardımcın olsun bunlardan herşey beklenir yazlığı da satıp bebegin için bir hesap açıp oraya yatirabilirsin
Allahım iyilerle karşılaştırsın
Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun, allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bebeği doğurmayı düşünüyodunuz, eski konunuzdan öyle hatırlıyorum. İnşaallah size güzellikler getirecek o bebek. Çok güçlü ve aklı başında sevgi dolu bi annesi var, şanslı bi bebek :)
Avukatlarınızı dinleyin, zor günlerden geçiyordunuz. Eminim en az zararla kurtulacaksınız bu durumdan. Dualarım sizinle.
Valla sakın vermeee dava da ac namusuna ıftıra attıkları ıcın maddı manevı donuna kadar al cocugıda gsterme Allah tan bulasıcalar
yazlığı verme, çocuğun eşinden olmdığına dair iftira atıyorlar diye eşine kv ve kp de dava aç birde güzel tazminat al.
Yazlığı elbette vermeyin. Mahkeme yoluyla aşıklar sıkıyorsa.
Madem iki avukatiniz var hakaret davasını çoktan acmissinizdir.
Elbetteki soy isimlerini de almayın.
Bebeğinizle mutlu mesut yaşayıp gidersiniz. Dile kolay bıkıyorum ama kurtulmussunuz bu adilerden.
Hem aldat hem iftira at, hem de aileni üstüne sal. Yaptıkları yanlarına kar kalmasın.
öncelikle Rabbim evladını korusun o pislik insanlari da kahretsin.sakin o yazlığı kimseye verme senin ve çocuğunun o ev artık. Ve sana iftira attıkları için dna testi yaptır yüklü bir tazminat davası aç .eşinin aldattığını da ispat et ve mümkünse o adamın soyadını verme o meleğe. Dönülmez bir yola girmişsin bebeğinin ve kendi menfaatlerini düşünmek zorundasın. Allah yar ve yardımcın olsun.
e..... gibi soyadlarini vermek zorundalar ikincisi yazligi asla verme
Allah sabır versin arkadaşım hiç üzülme bi koca ancak bu kadar ş.. siz olabilirdi zaten.
Sen avukatları dinle sakın tapu falan da verme, iftiralarını ve aldatmayı mahkemede kanıtla alabileceğin en büyük tazminatı ve tüm haklarını al, DNA testini de suratlarına çarp ve o pislik herif ten kurtulduğunda şükret.
Yav arkadaş hadi seni geçtim insan çocuğuna bu damgayı nasıl vurur.
Bebeğini düşün kendine iyi bak.
Siz niye sıkılıyorsunuz anlatın herkese nasil pislik olduklarını. Iftiracıya çıksın adları. Hatta avukatiniza danışın eger yapabiliyorsanız internete vs'ye yazın bana boyle biyle iftira attilar diye eger sonunda siz suclu cıkmıycaksanız
Hayatimi sanki biri yasiyor ben izliyor gibiyim. Normalde bu kadar cok konu acmazdim ama su an kimseye anlatamiyorum. Hayatimin kontrolunu kaybettim. Hamileyim, aldatildim, bosanma davasi actim. Bu surecte esim olacak kisi bebegin kendisinden olmadigini iddia etti. Anne ve babasini da doldurmus, uzerime saldi. Persembe gecesi cat kapi geldiler. Gelir gelmez kayinvalidem bagirmaya basladi nerede tapu neredee (Bana nisanliyken hediye ettikleri yazligin tapusu) diye. Ben hala buyrun oturun diyorum geldi 'Sen nasil bir ahlaksizsin, benim oglumun nikahi altindayken nasil baskasindan cocuk yaparsin' dedi ve suradima tukurdu. 'Vereceksin o yazligi, sana da p.icine de yedirmem' dedi. Ben o anda sinir krizi gecirdim ciglik cigliga defolun gidin evimden dedim ikisini de kovdum. Ertesi gun is yerime gelmisler. Bu sefer kayinpederim konustu(hep daha sakin bir adamdir) 'Gel kizim tapuya gidelim evi bana devret. Bitsin bu kriz. Bebegi de aldir cunku ben onun dogsa bile soyismimi tasimasini istemiyorum' dedi. Isyerinde oldugum icin olay cikaramadim, tamam is cikisi bulusup konusalim dedim. Avukatimi aradim (arkadasim ayni zamanda) sagolsun islerini ayarladi o da geldi benimle. Sakince anlatti ben pek konusmadim. Sadece 'Bebegimi aldirip aldirmayacagima siz karar veremezsiniz' dedim. Avukatim konustu daha cok. Kayinvalide olacak kisi hala giderken kolumu sıktı ne evimi ne oglumu sana yedirtmem. Ne malum aldatiyor diye iftira atmadigin dedi iki arada bir derede. Ben artik delirmek uzere gibi hissediyorum. Bugun doktora gittim bebegimin kalp atislarini duydum iyi haberlerini aldim onun icin ayakta kaliyorum. Cok zor seyler yasadim hayatim boyunca ama su anki kadar kontrolsuz hissetmedim hic terapi goruyorum haftada 2 defa gidiyorum ama her sey cok yeni ve ben bu laflarin hicbirini hak etmedim suradima tukurulmesini hak etmedim. Bebek esim olacak kisiden ve DNA testini suratlarina firlatmak istiyorum. Yazligi da lanet olsun diyerek vermek istiyorum ama avukatlarim(iki avukat ile calisiyorum) kesin bir dille engelliyor.
Okudugunuz icin cok tesekkur ederim destekleriniz hep iyi geliyor cunku hicbir arkadasima bu kadar ayrinti anlatamiyorum kendime yediremiyorum
Bizlere teşekkür etme çünkü emin ol şu konuyu okuyan herkesin içini burktun bütün kalbimle söylüyorum dualarim seninle.bende hamileyim bebeğinin ilk kez kalp atışını duyduğun an neler hissettiğini biliyorum .o muhteşem ses senden ayrılmasın bunun için kendine çok dikkat et. Rabbim herkese yaptığının hesabını sorar senin ahın geçer belki ama karnında ki meleğin ahı onları yakar .ne olursun üzülmemeye çalış ve mücadeleden vazgeçme çünkü sen artık Anne oluyorsun .kendin için değil çocuğun için mücadele et. hukuksal olarak bütün haklarını ara inan sonra çok pişman olursun. ..Amin Allah razi olsun cok tesekkur ederim
Öncelikle çok geçmiş olsun, bu ş.....z insanlara ne denir bilmiyorum.
Saçma gelebilir ama hamile kaldığınız tarih yani 6 hafta öncesine döndüğünüzde sizce eşinizin size bir pislik yapmış olma ihtimali var mı?
Çünkü tek aklıma gelen ya eşiniz kendini gerçekten sizin onu aldattığınıza inandırmış ya da size bir adilik yapmış ama siz bilmiyorsunuz.
9 haftadan sonra sadece sizden alınacak kanla dna testi yapılabiliyor risksiz bir şekilde. Bence avukatınızla görüşün eşinizin avukatına bu teklifi sunsun, hatta sadece sözlü değil yazılı olarak ihtar edin noter kanalıyla. Belirlenen gün ve saatte gelip kan örneği vermezse bu iftirası dolayısıyla kendsinden atıyorum beş yüz bin lira manevi tazminat talep edeceğiniz hakkında ihtar edin.
Lütfen çok pasif kalmayın, daha önce yaşadıklarınız zor ama bundan sonra güçlü olun ve hadlerini bildirin.
Zaten eşinizin dna testine yanaşıp yanaşmamasından durumu anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?