Bizlere teşekkür etme çünkü emin ol şu konuyu okuyan herkesin içini burktun bütün kalbimle söylüyorum dualarim seninle.bende hamileyim bebeğinin ilk kez kalp atışını duyduğun an neler hissettiğini biliyorum .o muhteşem ses senden ayrılmasın bunun için kendine çok dikkat et. Rabbim herkese yaptığının hesabını sorar senin ahın geçer belki ama karnında ki meleğin ahı onları yakar .ne olursun üzülmemeye çalış ve mücadeleden vazgeçme çünkü sen artık Anne oluyorsun .kendin için değil çocuğun için mücadele et. hukuksal olarak bütün haklarını ara inan sonra çok pişman olursun. ..
Sanirim dava suresince bunlari yapamam ama sonrasinda yapabilirim. Aile Kibrisli siyasi ve is konularinda Kibris' ta oldukca taninan saygin bir aile. Sayginliklarini sarsabilirim ama dava surerken uygun olmaz her sey sonuclaninca yapsam belki icim sogur
Şu dna sonucunu şunların yüzüne fırlat üstüne de yüzlerine tükür ben burdan rahatlarım vallahi
Bunu sorun bence avukatlarınıza yine de.
Kk olarak ah ettik şu aileye..
sana hediye diye verdikleri yazlığı geri istemeleri nasıl bir yüzsüzlüktür gerçekten insanlar çok mide bulandırıcı olabiliyor bazen. bence verme yazlığı. o senin sonuçta, tapuyu sana vermişler. böyle hadsizlik olur mu. asıl eşinin yaptıkları çok şaşırtıcı. evlenirken hiç mi tanımadın sen bunu. çok üzüldüm valla. inşallah hayırlısıyla kurtulursun onlardan ve çocuğunla yeni bir hayat kurarsın.. dna testini de kv nin suratına fırlat gerçekten!
boş ver artık olacağın önüne geçilmiyor hayatta. ne yazıldıysa o..Ben de en cok buna uzuluyorum. 16 yasindaydim tanistigimizda 7 senedir tanisiyorum. Ailem cok kotuydu benim bana yeni bir aile sansi verildi sanmistim nasil aptalmisim
Benim annem de aynı bu düşünceyle bosanirken herşeyi verdi babama. Sadece bizi aldı. Sonra biz tirim tirim tirmalarken babam yeni karısıyla dünyayı gezip,zenginliğin tadını çıkarmaya devam etti.
Konu sahibi o yazlık senin değil çocuğunun öyle düşün. Lütfen mücadele et. En azından çocuğun ilerde satar ev falan alır kendine. Bu pisliklerin neyi var neyi yok almak lazım. Paralarını için kaldirmazsa bağış yap ama görsünler hanyayi konyayi.
Verme tapuyu bu nasıl terbiyesizlik rabbim sabır versin bebeğini sana bağışlasın
Kusura bakmayın daha önce karşılaştığım bir olay nedeniyle öyle yazdım ama o çok uç bir örnek, yazdığıma pişman oldum hemen açıkçası düşünemedim bir an.Mesajiniz icin cok tesekkurler, nasil bir pislik yapmis olabilir mi dediniz orayi anlayamadim sadece?
Sanirim haklisiniz cok mantikli dusunemiyorum. Ben sadece bitsin istiyorum avukatlar bu kadar engellemese muhtemelen anlasmali bosanmayla biterdi bu dava cunku gercekten pes etmek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?