Kayinvalide olacak kisi yuzume tukurdu, bebegi aldiracakmisim

Şu dna sonucunu şunların yüzüne fırlat üstüne de yüzlerine tükür ben burdan rahatlarım vallahi

Evet cok haklisiniz bebegim olmasa belki de bu kadar bile ayakta kalamazdim. Anlasmali bosanirdim aldatmasi da kar kalirdi simdi bebegim icin ugrasiyorum

Bunu sorun bence avukatlarınıza yine de.
Kk olarak ah ettik şu aileye..

sana hediye diye verdikleri yazlığı geri istemeleri nasıl bir yüzsüzlüktür gerçekten insanlar çok mide bulandırıcı olabiliyor bazen. bence verme yazlığı. o senin sonuçta, tapuyu sana vermişler. böyle hadsizlik olur mu. asıl eşinin yaptıkları çok şaşırtıcı. evlenirken hiç mi tanımadın sen bunu. çok üzüldüm valla. inşallah hayırlısıyla kurtulursun onlardan ve çocuğunla yeni bir hayat kurarsın.. dna testini de kv nin suratına fırlat gerçekten!

Bunu sorun bence avukatlarınıza yine de.
Kk olarak ah ettik şu aileye..

Muhtemelen siyasi ve maddi durumlarindan oturu bize bir sey olmaz diye dusunuyorlar. Kayinpederim biz daha evlenmeden bize su an bir sey olsa onumuzdeki 3 kusagin bile sirti yere gelmez derdi

Ben de en cok buna uzuluyorum. 16 yasindaydim tanistigimizda 7 senedir tanisiyorum. Ailem cok kotuydu benim bana yeni bir aile sansi verildi sanmistim nasil aptalmisim

Burada konu başka.
Konu sahibinin çocuğunu bile kendilerinden kabul etmeyen, o eve p.çiyle yenilecek ev diye laf eden tipler bunlar. Konu sahibi çocuğuyla boşanan ve malını bırakmak isteyen bir kadın olsaydı ben de verme derdim. Dediğim gibi, konu taban tabana başka burada. Uğruna bu kadar laf yediğim yazlığı batsın der verirdim açıkçası. Arkamdan asla bir laf daha ettirecek malzeme vermem kimseye.

V violetto
Ne saydım sövdüm şu insanlara

Şu aşamada avukatlarını dinle her zaman sakın pes edeyim bi an önce kurtulayım şunlardan diye sinme
Burunlarından fitil fitil getir

Verme tapuyu bu nasıl terbiyesizlik rabbim sabır versin bebeğini sana bağışlasın

V violetto
Ne saydım sövdüm şu insanlara

Şu aşamada avukatlarını dinle her zaman sakın pes edeyim bi an önce kurtulayım şunlardan diye sinme
Burunlarından fitil fitil getir

Bebegim olmasa ve avukatlarim engellemese sanirim yapardim cunku baskiya gercekten dayanamiyorum ama su an yapmiyorum

Nasil vicdansiz insanlar ya. Hamile bi kadina bunlari nasil yaparlar. Nasil bi anda boyle dusman olunur. Allah bildigi gibi yapsin onlari.

Mesajiniz icin cok tesekkurler, nasil bir pislik yapmis olabilir mi dediniz orayi anlayamadim sadece?
Kusura bakmayın daha önce karşılaştığım bir olay nedeniyle öyle yazdım ama o çok uç bir örnek, yazdığıma pişman oldum hemen açıkçası düşünemedim bir an.
Hiç öyle saçma hikayeler anlatıp hamile halinizle kafanızı saçma şeylerle bulandırmayayım sizin, unutun gitsin yazdığımı.
Zaten 9 haftalık olmuşsunuz bence bir an önce testi yaptırın ki çeneleri sonsuza kadar kapansın. Yoksa bunu mevzu etmeye devam edip canınızı sıkacaklar. Bunu onlar için değil kendiniz için yapın.
Lütfen daha güçlü olun. Bir söz vardır '' kadın zayıftır, anne güçlüdür'' siz de artık bir annesiniz. Bugüne kadar kendinizi korumak ya da savunmak için bulamadığınız gücü bebeğiniz için artık içinizde bulabilirsiniz.
Sizi anlıyorum her şey bitsin bir an önce dinginleşsin istiyorsunuz, ama bunun yolu kulakları kapamak değil.
Bunun yolu saldırmak, atağa geçmek. Siz saldırdıkça onlar pusacak ve çenelerini kapayacaktır.
Huzuru ve dinginliği onları susturarak bulabilirsiniz ancak.
Çünkü edepli edebinden sustukça edepsiz ben susturdum zannedermiş.
Susmayın, üste çıkın, şikayet edin işte o zaman çenelerini kapayacaklardır.

Anneler gucludur. Ben de hamileyim kendimden beklenmeyecek kadar gucluyum. Siz benden kat kat daha guclusunuz bebeğiniz de size guc verecektir sagsalim kucağıniza almaniz dilegiyle

Senin konunu hatırlıyorum.

Asla yazlığı verme.
O senin ve çocuğun hakkı.
Geri alacaklarsa vermeselerdi.

Eşine o zaman da ş*refsiz demiştim yanılmamışım.
Dik dur umursama.

Asla senin yıldırmalarına izin verme gerekirse seni rahatsız ettiklerinde hakaret davası aç.
Elinden geleni yap.

Ne çirkinlermiş gerçek yüzleri çıkmış.

Sanirim haklisiniz cok mantikli dusunemiyorum. Ben sadece bitsin istiyorum avukatlar bu kadar engellemese muhtemelen anlasmali bosanmayla biterdi bu dava cunku gercekten pes etmek uzereyim

Geçmişte yaşadıklarınızdan kısaca bahsettiğiniz bir mesaj okudum. Geçmişte haklı olarak kırılgan ve hassas oldunuz diye hep öyle olmak zorunda değilsiniz. Bu sizin miladınız olsun. Artık iki kişisiniz. Buradan, avukat arkadaşlarınızdan ve yaşantınızda şu an yanınızda olabilecek herkesten aldığınız güçle içinizdeki gücünüzü ortaya çıkarın.

Kayınvalide ve kayınpeder hakaret ve taciz davası açtığınızda, sizin kararlılığınızı görünce, haksız olduklarını anlayıp kuyruklarını kıstıracaklar.

DNA raporu çıktığında özür dileseler de davanızdan vazgeçmeyin. Gerçekten çocuk başka birinden olsaydı bile bunları yapmaya, sizi taciz etmeye, işyerinizi basmaya hakları yoktu, dava açsalardı.

Onceki konularindan hatirladim seni. O zman nisanlindi bu serefsiz. Kucuk kardesin falan vardi. Kanim dondu okudukca insanlar nasil boyle olabiliyor aklim almiyor. Ne olursa olsun avukatlarini dinle ve altta kalma. Allah yardimcin olsun.

Anne karnında DNA yapıyor diye biliyorum. Dr bi danış istersen sen bilirsin yazılık konusunda bir şey diyemem. Hakaret davası aç mutlaka maddi manevi tazminat davası ile ödesinler.Kv çocugun tırnağını göstermem ben olsam dogunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…