Kayınvalide sebebiyle boşanma

Şuana kadar katlandığın için boşanmak isteyeceğini düşünmemiştir

Çok geçmiş olsun

Şerhi koydurun hemen lütfen suç olmasına güvenmeyin.

Eşiniz anlaşıp birine sattı diyelim o kişi başkasına devrederse ne yapacaksınız? Eşinizde evi anneye devredip oradan 3.kişiye verecek potansiyel görüyorum. Yıllarca mahkemelerde uğraşırsınız.

annenize kavga sonucu değil gezmeye gitti modundasınız değil mi?
o zaman tabi bişey yapmak aklına gelmiyordur :)

takılsın şuan bakalım
önce şerh koydurun çekişmeli davanızı sonra açın
sonra avukata da danışırsınız
kv belki uzaklaştırma alamazsınız ama kapınıza dayanırsa kapım bacam zorlanıyor diye polisi arayabilirsiniz

Aile konutu şehri koydurun. Satığında iptal hakkınız yok sadece değerinin yarısını karşıdan istiyormuşsunuz. Belediye rayiç bedelleri de hep düşük. Resmi belgeyi o kabul ederlerse cüzzi bir miktar alırsınız. İnternetten başvurulabiliyormuş. Weptapudan başvurun hemen. Acil yazıp ekine ikametgah koyun..

Tanıdıgim bir adam başka şehirde olan bir evi sattı ortak evlerini kadın hiçbir şey yapamadı .
Aile konutu değilse satar. Boşanma durumunda hakkını karşıdan talep eder. Eder ederde değerinde edemez. Bilir kişi vs işin içine giriyor. Rayiç beden sorunu olur.. Bilir kişi tarafsiz davranmaz VS bir sürü tantana...

Bir de, boşanma davası ile birlikte kayınvalide kişisine manevi tazminat davası açabilir miyim? Aranızda bu sebeple boşanan veya boşanma aşamasında olan var mı?
Somut delilleri mahkemeye sunabilirseniz belki emsal bir karar çıkabilir.

Başından beri böyle dimi kocanız. Peki böyle bir aileye neden iki çocuk?
İlk çocuğum balayında oldu korunmadığımız tek süreçte daha sonra düşüğüm oldu sağlık sorunları yaşadım doktor dedi ki artık doğal yoldan anne olamazsın eğer istiyorsanız tüp bebek yapın yaşın da geçiyor. Biz tüp bebek yapmadık istemedik. Derken bir anda hamile olduğumu öğrendim. Şok geçirdim. Olmaz demişlerdi çünkü.

Kayınvalidenize karşı uzaklaştırma alabilirsiniz.
Manevi tazminat da bence açabilirsiniz, bi araştırmak lazım.

Burda hep konusu çıktıkça anlatırım, benim kaynanam kocasından boşanmış, kötü anılarını anlatırdı asla kaynanası gibi olmıycağını söylerdi. Sonra gitti aynı hareketleri bana yaptı. Ben de hiç kavga etmeden bak ben senin oğlunu sevmişim evlenmişim mutlu olduğumuzu görüyosun niye ortalığı karıştırıyosun senin oğlun için mutlu olman gerekmez mi biz boşansak daha mı mutlu olucaksın dedim. Senin oğlun çok mu mükemmel de bana layık bulamıyosun sen benim gibi gelin bulduğuna şükret oğlunun hayatını ben toparlıyorum dedim. Görümcem de sağolsun aramış, ilerde çocukları olursa bizle görüştürmek istemezse ne yapıcaksın demiş.
Bir hareketinden sonra da kocam çok sinirlendi masayı yumruğuyla kırdı. Hiç de öyle şiddet yanlısı bi tip değildir ama kadın bizim evliliğimizi çok etkilemeye başlamıştı kocama hep ağlıyodum mutlu olduğum anlar azalmıştı. Ondan sonra kadın benden özür bile dilemedi tüm bunları unut yeniden başlayalım dedi.
Ben de kocama duyduğum minnetten dolayı ertesi gün kayınvalidemin doğumgunune pastasını alıp katıldım kadın bana uzun uzun sarıldı teşekkür etti. O gün bu gündür aramız iyi. Kıskançlıkları hala devam ediyor kadının huyu günlük sohbetlerde iğneleyici konuşur herkese karşı öyle ama ben beklentiyi yüksek tutmuyorum zaten. Bence siz o kadını artık boşverin.

Sonrasında ne oldu bilmiyorum adam düşük bir bedele satmış

Tabi öyle. Ailem geldi aldı bizi. Beni memleketime getirmedi annesiyle görüşmüyorum diye. 2 tane çocukla 9 saatlik mesafe. Nasıl gidecem diyorum, nasıl gidersen git diyor. Öyle mi dedim, babamı aradım 2 gün sonra geldi aldı babam bizi. Normalde temmuz başı gelecektik o getirseydi, babam bayram mayram dinlemedi okulların kapandığı gün geldi aldı.

Sizin boşanma sebebiniz eşiniz. Kayınvalideniz değil. Böyle yaparak eşinizi masumlaştırmayın lütfen.
Sizle aile olmayı kapısını kapatmayı becerememiş ailesiyle arasına sınır koyamamış ve sizi hala zorla görüştürmeye çalışarak psikolojik baskı yaşatmış aciz bir eşiniz var.
İşiniz gücünüz de varmış, hayat 1 kere. Mutluluklar dilerim

Kesinlikle öyle. Kvden 1 nefret ediyorsam eşimden 2 ediyorum. Herşeyin sorumlusu o.

peki nasıl şimdi sizinle
tatlı tatlı konuşuyordur dönün diye :)
konuşsun bakalım
aman akıllı adımlar atın
Allah yardımcınız olsun

Evi satip parasini hic ederler, hic de bir sey alamazsin. Evet hakkin var almaya, mahkemenin de görüşü bu olur ama evi bulurlarsa olur. Şerh koydurmazsan tapuda satışta sorun cikmaz oylece satarlar sen de avucunu yalarsin . Bu ne rahatlik valla pes

Bunu nasıl ispatlayabilirim peki? Bir tek eşim şahit o da malum. Anneme de benimle ilgili söylediği hakaretvari kelimeleri var. Annem şahit olsa kabul edilir mi?
Hakaretvariden kastınız ne? Her hakaret de hakaret davasına konu edilmiyor çünkü. Mahkeme hakareti hakaret sucu kapsamında kabul etmeyebilir.

Benim ex kv de seninki gibiydi. Sadece bencil kendini düşünen birisi. Ben hep derim oğlunu seven gelinini de sever diye. Ben de senin gibi yaptım. Yoksa senin psikolojin daha kötü olur. ayrılıp kurtulman en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…