- 5 Aralık 2022
- 2.308
- 3.854
- 63
Şuana kadar katlandığın için boşanmak isteyeceğini düşünmemiştirEvet döndüğümde hepsini yapacağım. Şuan öyle bir durum sezmedim yani ne bilim bi işler çeviriyor gibi değiller. Boşanma davası açacağıma ihtimal vermediklerinden olabilir. 2 çocuğum var boşanamam diye düşünüyor olabilirler.
annenize kavga sonucu değil gezmeye gitti modundasınız değil mi?Evet döndüğümde hepsini yapacağım. Şuan öyle bir durum sezmedim yani ne bilim bi işler çeviriyor gibi değiller. Boşanma davası açacağıma ihtimal vermediklerinden olabilir. 2 çocuğum var boşanamam diye düşünüyor olabilirler.
Aile konutu değilse satar. Boşanma durumunda hakkını karşıdan talep eder. Eder ederde değerinde edemez. Bilir kişi vs işin içine giriyor. Rayiç beden sorunu olur.. Bilir kişi tarafsiz davranmaz VS bir sürü tantana...Tanıdıgim bir adam başka şehirde olan bir evi sattı ortak evlerini kadın hiçbir şey yapamadı .
Arkadaşlar merhaba.
Çekişmeli boşanma davası açmak için çalıştığım ve yaşadığım yere dönmeyi bekliyorum, ailemin yanında tatildeyim.
2 çocuğumla boşanacağım. Tek sebebim kayınvalide terörü ve anneci koca. Kayınvalidenin defalarca evimde çocuklarımın önünde bana hakaretler etmesi, sürekli eşimi doldurması, aile hayatımıza müdahale etmesi, beni ailemin yanına göndermek istememesi ve tüm bunlara karşın eşimin beni kayınvalide ile görüşmeye zorlaması gibi akla hayale sığmayacak bir sürü kötülük sebebiyle evimden, eşimden soğudum.
Merak ettiğim şey şu. Boşanma davası ile birlikte eşime uzaklaştırma aldıracağım. Uzaklaştırmayı kayınvalide için de aldırabilir miyim? Çünkü şöyle ki, kayınvalide geldiğinde kapıyı tıklar hep ve ben ne zaman kargo kuryesi veya herhangi biri kapıyı tıklasa resmen ufak çaplı kriz geçiriyorum yaşadıklarım sebebiyle. Hiçbir şekilde kapımdan geçmesini dahi istemiyorum. Ara düzeltmeye vs hiçbir şekilde evime yaklaşmasın.
Somut delilleri mahkemeye sunabilirseniz belki emsal bir karar çıkabilir.Bir de, boşanma davası ile birlikte kayınvalide kişisine manevi tazminat davası açabilir miyim? Aranızda bu sebeple boşanan veya boşanma aşamasında olan var mı?
İlk çocuğum balayında oldu korunmadığımız tek süreçteBaşından beri böyle dimi kocanız. Peki böyle bir aileye neden iki çocuk?
Kayınvalidenize karşı uzaklaştırma alabilirsiniz.Arkadaşlar merhaba.
Çekişmeli boşanma davası açmak için çalıştığım ve yaşadığım yere dönmeyi bekliyorum, ailemin yanında tatildeyim.
2 çocuğumla boşanacağım. Tek sebebim kayınvalide terörü ve anneci koca. Kayınvalidenin defalarca evimde çocuklarımın önünde bana hakaretler etmesi, sürekli eşimi doldurması, aile hayatımıza müdahale etmesi, beni ailemin yanına göndermek istememesi ve tüm bunlara karşın eşimin beni kayınvalide ile görüşmeye zorlaması gibi akla hayale sığmayacak bir sürü kötülük sebebiyle evimden, eşimden soğudum.
Merak ettiğim şey şu. Boşanma davası ile birlikte eşime uzaklaştırma aldıracağım. Uzaklaştırmayı kayınvalide için de aldırabilir miyim? Çünkü şöyle ki, kayınvalide geldiğinde kapıyı tıklar hep ve ben ne zaman kargo kuryesi veya herhangi biri kapıyı tıklasa resmen ufak çaplı kriz geçiriyorum yaşadıklarım sebebiyle. Hiçbir şekilde kapımdan geçmesini dahi istemiyorum. Ara düzeltmeye vs hiçbir şekilde evime yaklaşmasın.
Bir de, boşanma davası ile birlikte kayınvalide kişisine manevi tazminat davası açabilir miyim? Aranızda bu sebeple boşanan veya boşanma aşamasında olan var mı?
Burda hep konusu çıktıkça anlatırım, benim kaynanam kocasından boşanmış, kötü anılarını anlatırdı asla kaynanası gibi olmıycağını söylerdi. Sonra gitti aynı hareketleri bana yaptı. Ben de hiç kavga etmeden bak ben senin oğlunu sevmişim evlenmişim mutlu olduğumuzu görüyosun niye ortalığı karıştırıyosun senin oğlun için mutlu olman gerekmez mi biz boşansak daha mı mutlu olucaksın dedim. Senin oğlun çok mu mükemmel de bana layık bulamıyosun sen benim gibi gelin bulduğuna şükret oğlunun hayatını ben toparlıyorum dedim. Görümcem de sağolsun aramış, ilerde çocukları olursa bizle görüştürmek istemezse ne yapıcaksın demiş.Tabi esas problem eşimde. Ama kayınvalide de oğlunun bu durumunu kötüye kullanıyor. İyi olmamız adına telkinde bulunarak da kullanabilirdi annelik pozisyonunu. Ama o kötülüğe harcıyor enerjisini.
İnsanlıktan nasibini alan kayınvalideler ben çektim gelinim çekmesin der ya da gelinim de bir insan evladı der. Kötü kalpli olanlar ben çektim gelin de çeksin diyor. Gelin geldiyse bize köle olacak kafasında oluyorlar. Kötülük bu bence.
Sonrasında ne oldu bilmiyorum adam düşük bir bedele satmışAile konutu değilse satar. Boşanma durumunda hakkını karşıdan talep eder. Eder ederde değerinde edemez. Bilir kişi vs işin içine giriyor. Rayiç beden sorunu olur.. Bilir kişi tarafsiz davranmaz VS bir sürü tantana...
Tabi öyle. Ailem geldi aldı bizi. Beni memleketime getirmedi annesiyle görüşmüyorum diye. 2 tane çocukla 9 saatlik mesafe. Nasıl gidecem diyorum, nasıl gidersen git diyor. Öyle mi dedim, babamı aradım 2 gün sonra geldi aldı babam bizi. Normalde temmuz başı gelecektik o getirseydi, babam bayram mayram dinlemedi okulların kapandığı gün geldi aldı.annenize kavga sonucu değil gezmeye gitti modundasınız değil mi?
o zaman tabi bişey yapmak aklına gelmiyordur :)
takılsın şuan bakalım
önce şerh koydurun çekişmeli davanızı sonra açın
sonra avukata da danışırsınız
kv belki uzaklaştırma alamazsınız ama kapınıza dayanırsa kapım bacam zorlanıyor diye polisi arayabilirsiniz
Kesinlikle öyle. Kvden 1 nefret ediyorsam eşimden 2 ediyorum. Herşeyin sorumlusu o.Sizin boşanma sebebiniz eşiniz. Kayınvalideniz değil. Böyle yaparak eşinizi masumlaştırmayın lütfen.
Sizle aile olmayı kapısını kapatmayı becerememiş ailesiyle arasına sınır koyamamış ve sizi hala zorla görüştürmeye çalışarak psikolojik baskı yaşatmış aciz bir eşiniz var.
İşiniz gücünüz de varmış, hayat 1 kere. Mutluluklar dilerim
peki nasıl şimdi sizinleTabi öyle. Ailem geldi aldı bizi. Beni memleketime getirmedi annesiyle görüşmüyorum diye. 2 tane çocukla 9 saatlik mesafe. Nasıl gidecem diyorum, nasıl gidersen git diyor. Öyle mi dedim, babamı aradım 2 gün sonra geldi aldı babam bizi. Normalde temmuz başı gelecektik o getirseydi, babam bayram mayram dinlemedi okulların kapandığı gün geldi aldı.
Evi satip parasini hic ederler, hic de bir sey alamazsin. Evet hakkin var almaya, mahkemenin de görüşü bu olur ama evi bulurlarsa olur. Şerh koydurmazsan tapuda satışta sorun cikmaz oylece satarlar sen de avucunu yalarsin . Bu ne rahatlik valla pesEvlendikten sonra aldığımız ev, şerh yok ama aile evi olduğu bilinen bir eve şerh koymaya gerek yokmuş satış anında vs suç işlemiş oluyorlarmış.
Şuan duvarda ses var onlarda yok. Etliye sütlüye bulaşmayan moddalar. Eve çökseler nolur ki düğün takılarıyla alındı ev, söke söke alırım..
Düşük gösterip, parayı elden almıştır. Kimse kaça sattığını bulamaz.Sonrasında ne oldu bilmiyorum adam düşük bir bedele satmış
Hakaretvariden kastınız ne? Her hakaret de hakaret davasına konu edilmiyor çünkü. Mahkeme hakareti hakaret sucu kapsamında kabul etmeyebilir.Bunu nasıl ispatlayabilirim peki? Bir tek eşim şahit o da malum. Anneme de benimle ilgili söylediği hakaretvari kelimeleri var. Annem şahit olsa kabul edilir mi?
O da olabilir bu erkekler cidden kapatılsın iki çocuğu var bu adamın birdeDüşük gösterip, parayı elden almıştır. Kimse kaça sattığını bulamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?