Kayınvalide sorunu ben mi cok abartip kafam da kuruyorum?

Eşim tamam sen bırak ben ilgilenirim diyor 4 gün her iş çıkışı yanlarına gidip 2 saat boyunca kaldı gösterdi etti yok.anlamiyor degil.islerine mi.gelmiyor anlamıyorum esimi de yordular iyice
Tamam siz boşverin o zaman yapacak bir şey yok,alt tarafı şekeri ölçüp bir insülin iğnesi yapmayı öğrenmeyi ısrarla reddedip hayatıyla kumar oynayan insan düpedüz cahildir, cahilede laf anlatamazsınız maalesef.

Kirilirlarsa kirilsinlar aylardır onlar kırılmasınlar diye kendimi yiprattim , iyi huyla beş yüz kez anlattım anlasaydi şimdiye anlardı, yorulmuşum sabahtır peşlerinden koşturuyorum ben de iğne.kullaniyorum gönlü olsun diye mantar toplamaya götürüyorum oyalanmasindan ben kendi kullandığım.igne ve ilaçların saatini geçiriyorum hızlıca yemek.yiyip ilaç kullanma derdindeym sanki orda iki çocuğu yokmuş.kocasi yokmuş gibi bana sen.ne unuttun diye hesap sorması? Az bile yaptım o anki sinirimle.

Onu anlattık bizde ama
davanızda haklısınız ama kaşık olmamış .
şuda bi gerçek bazı insanlar uygun ifadeden düzgün konuşmadan anlamıyor. bazılarına böyle tepki vermek gerekiyor.
bunu zaman gösterecek
Kusura bakmayın ama kaynana hakaret mi etmiş aşağılamış mı ya da şirret bi kadın mı nedir yani yazılanlardan anladığım kadın ilgiyi seviyor bu kadar. Her şeyin başka bi çözümü var o seni arayıp hastayım dediğinde sen daha hasta olursun daha kötüyüm dersin gitmezsin ama gidip gidip sonra sofra da kaşık fırlatmazsın. Hepsini geçtim ben kendi karakterime yakıştıramadığım için yapmam

Diğer konulara bir şey demeyeceğim mesafenizi koruyun ama kadın ne unuttun deyince kaşık fırlatmak nedir yani başka koca olsa belki o kaşığı yedirirdi o kadına benim kocam o kaşığı fırlatsa ben de ona yedirirdim mesela belki de seni kızı gibi görüyordur yaşlılar bazen böyle destek bekleyebiliyor evet unutmuşuz yemekten sonra vuralım diyebilirdin ya da neyse artık dikkat ederiz falan diyebilirsin çok fevri hareketleriniz var belli ki

Bence işte burda cahil deyince de insanlar ne kadar kötü şeyler söylüyorsun diyorlar. Ha bi de sağlık ocağı.ile.evleri 150 metre anca.vardir 100 adımda giderseniz alışana kadar git ogretsinler dedim yok korkuyorum vuramam diyor 7 yaşındaki çocuk.yapar yapacakları şeyi

Şeker hastaları herşeye alınıyo ve sinirli oluyolar. Zaten kendi annesine babasına bile insanın bazen tahammül edemediği zamanlar oluyo dediğim gibi bence son bi kez iğneyi nasıl vurması gerektiğini anlat güzelce sonra sen sağ o selamet hergün arama mesafeli dur eşine de usulünce anlat ben hergün telde konuşmayı sevmiyorum de o da ailesine söylesin yapacak bir yok. Çok samimiyet bir yerden sonra sınırların ihlal edilmesine sebep oluyo o senin annen değil neticede her kv sen benim kızım gibisin der ama hiçbiri özünde seni kızı gibi görmez sadece laftadır. Kendini,eşini kendi çekirdek aileni en başta hep mutlu etmeye çalış. Gerisini de çok da takma

İğneye baslayali bir ayı geçmiş.yaninda kazık.kadar iki tane çocuğu iki.torunu varken biri benle yaşıt, beni çocuğu gibi görmesin o ortam da sabahtan beri kıçımı.yere koymamisim yaptiriverseydi birine

Allah razı olsun

Esin iyi madem söyle, iki haftada bir giderr ikinsaat oturur kalkarım yarıya kalmam. Canım isyerse ararım niye aramadın derlerse uzun süre aramam.

Siz iyisiniz diye eşiniz iyi. Yoksa sizi bu dacmaliklarla muhatap etmezdi.

Yani bir de niye hizmetçi gibi sürekli yemek temizlik yaptınız evde o da garip

evet haklısınız , ama inanın bazıları o kadar yüzsüzki açık açık konuşuyorsun istemiyorum diyorsun yine yapacağından vazgeçmiyor.
sen sinir oluyorsun madur oluyorsun asla yapacağından vazgeçmiyor. umurunda değil o keyfine bakıyor. bu tarz insanlar anca bu dilden anlıyor . ya çekeceksin yada bu üslupla konuşacaksın . yadan ipleri koparıp görüşmeyeceksin .
siz bu tarz bi karekterle karşılasmamaışsınız. bu arkadaşın kayınvaelidesini bilelem . zaten olmamaış dedim .

Esin iyi madem söyle, iki haftada bir giderr ikinsaat oturur kalkarım yarıya kalmam. Canım isyerse ararım niye aramadın derlerse uzun süre aramam.

Siz iyisiniz diye eşiniz iyi. Yoksa sizi bu dacmaliklarla muhatap etmezdi
Bu saatten sonra öyle yapmayı.dusunuyorum ama onunda ailesiyle kötü olmasını istemem çocukları sonuçta. Eşim de çok fevri gün içinde beni 15 kez aradı annen desem annesini arar noldu anne.noldu diye.tersler onu da o.yuzden doldurmak istemiyorum

Kadın da çocuk düşürmüş ama onun psikolojisi de iyi değildir şuan belki öfkesini o anda kontrol edememiştir. Zaten kaşık fırlatmasından da pişman olmuş gibi yazmış kimse mükkemmel değil. Kaldı ki zaten eşiyle 15 yaşından beri sevgililermiş annesiyle de baya içli dışlı olmuşlardır diye tahmin ediyorum. En iyisi bu kadar içli dışlı olmamak benim görüşüm

Yani bir de niye hizmetçi gibi sürekli yemek temizlik yaptınız evde o da garip
Koy evi , bazen eşimle biz de gidip hafta sonları.kaliyoruz uzun süre gelmeyince.bir de.deprem bölgesi son balikesir depreminden sonra bazı duvarlar catlamis toz topraktı hep o yüzden kendiminde gelip kaldığı bir yer olduğu için

Kesinlikle doğru o aradaki mesafeyi ne kadar korursan o kadar huzurlu bir ilişki oluyor. Kullanıcının anlattığı karakter tam olarak benim kendi annem, o kadar ilgi alaka sever o kadar kendini hasta gibi gösterir ki insan gerçekten yorulur. Eşiyle iyiyse eşi de farkındaysa bi problem yaşamaz zaten

Fikriniz de yanlış ama ben asıl 1 lere takıldım. O kadar yanlış kullanmışsınız ki "1 şekilde" diye bir şey yok Türkçe'de. Lütfen biraz dikkat.

Yeri geldiğinde kullanmamız için var bu sıfatlar.
Onların derdi üzüm yemek değil çünkü bağcıyı dövmek
Oturduğu yerden sen neyi unuttun ne demek ayrıca maaşlı hemşiremisi misiniz siz onun?
Öyle üsluba böyle cevap kusura bakmasın kimse.

15 yasindan beri sevgiliyiz ama ben evlenmeden 2 sene önce tanışıp görüştüm ailesiyle çünkü esjm ailesinin huyunu biliyor, nisanlanana kadar numaramı annesine bile vermedi çok arar diye yani sorun bende olsa çocuğu da böyle düşünmez herhalde

Ya nazar degecek diye çok anlatmiyorum ama eşim melek gibi, ben kalalım der kalir gidelim der gider herseyin farkında ben de cidden kötü biri değilim Allah'tan.korkarim başta onlara kötü davranirken ama cidden bazen insan doluyor bir yere kadar sabredebiliyor beni kendi anne babam da var annem.kanser hastası ben kayinvalidem yüzünden annemi ihmal ediyorum ben kayinvalidemin çocuğu değilim. Bir de kızdığım konu şu eşim iki kardeş biz anneme bir seu olsa 3 kardeş birlik içinde hareket edebiliyoruz eşimin abisi var bir boka yaradığı yok bana niye unuttun diye sorana kadar yanında oturan oğluna sorsun

Evet burda sey diyenler var ya kadın seni sevmiş sahiplenmiş işte ne var yapiversen , ben bebeğimi Beş aylıkken erken doğumla düşürdüm, 3 gün hastanede yattım benim hep annem yanımdaydı kanser hasta haliyle madem çok iyi biriydi niye bir kere gelmedi.madem.ben onun kızıyım bakmak zorundayım o niye zor durumdayken orta da yok , hersey karşılıklı kimse kusura bakmasın kimsenin De bakıcısı değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…