Kayınvalide sorunu yoksa nişanlım mi sorun

Kayinvalidem ve eşimin arasında ki ilişki bana iş çıkarmadığı sürece karışmam. Ama mesela oğlum çok seviyor baklava yap dese kızarım. Oğlum çok seviyor diye baklava yaptm derse çok severim 😃
Ideal ana ogul iliskisi😁 bayilirim. Hele cok yapar ben de yersem daha bi bayilirim😁😁

Kayınvalide mi kiskanmiyorum belkide kıskandım bilmiyorum ama ona çocuk muhabelisi yapıyor sanki o çocuk gibi davranıyor şimdi nişanlım ile konuştum o da şey dedi anne ile kurulan bağ çok başka tabi ki onun yeri ayrı senin yerin ayrı seni çok seviyorum nasıl öyle düşünürsün dedi
Çocuk muhallebisi ne ya hu?Ben hiçbirşey anlamadım yazdiklarinizdan.

Ideal ana ogul iliskisi😁 bayilirim. Hele cok yapar ben de yersem daha bi bayilirim😁😁
Yani bana dedi ya annemle aramda ki bağ farklı o beni doğurdu onunla çok fazla bir bağım var ama seni her şeyden çok seviyorum heran aklımdasın dedi bunda kırılmayi gerektiren bir şey yok di mi

Arkadasim once soyle dusun. Annen seni 9 ay karninda tasimis emzirmis altini temizlemis beslemis buyutmus hayata hazirlamis. Gun gelmis ameliyat olmussun. Annenin senin uzerine titremesinden dogal ne olabilir? Anne oldugunda inan hak vericeksin. Gir forumdaki anne sayfalarini bi oku. Bebege biberonla verilecek mamayi ben veremedim hemsire verdi diye aglayan anneler var. Bebegi yogunbakimda olup bi kerecik.bezini degistirseydim diyen anneler var. Anne olmak cok baska kafa. Cocuk asla buyumuyo gozunde. Ha tabi ki ayri bi birey oldugunu bi yerde anlamak lazim. Ama senin anlattiginda bunu gormedim ben. Calismiyosa kendi calismiyo is begenmiosa annesi napsin mesela. Ben sadece ameliyat olmus cocuguna en iyi sekilde bakmaya calisan bi anne goruyorum

Arkadasim once soyle dusun. Annen seni 9 ay karninda tasimis emzirmis altini temizlemis beslemis buyutmus hayata hazirlamis. Gun gelmis ameliyat olmussun. Annenin senin uzerine titremesinden dogal ne olabilir? Anne oldugunda inan hak vericeksin. Gir forumdaki anne sayfalarini bi oku. Bebege biberonla verilecek mamayi ben veremedim hemsire verdi diye aglayan anneler var. Bebegi yogunbakimda olup bi kerecik.bezini degistirseydim diyen anneler var. Anne olmak cok baska kafa. Cocuk asla buyumuyo gozunde. Ha tabi ki ayri bi birey oldugunu bi yerde anlamak lazim. Ama senin anlattiginda bunu gormedim ben. Calismiyosa kendi calismiyo is begenmiosa annesi napsin mesela. Ben sadece ameliyat olmus cocuguna en iyi sekilde bakmaya calisan bi anne goruyorum
Yo tabi ki ama zaten nişanlım da öyle dedi annemin yeri ayrı tabi ki anne ile kurulan bağ çok fazla ama seni her şeyden çok sevdiğimi nasıl göz ardı edersin dedi bunda kirilicak bir şey yok di mi

Sizin muhallebi çocuğu eşiniz önce iş bulsun çalışsın. Sonra kıskanın kıskanıyorsanız. Annesi ne yapsın çalışmıyorsa. Çalışsa kendi omzundan da yük kalkar saf değil ya bu kadın. Bir de evli bile olsanız annesi pansuman yapabilir ne var ki bunda? Siz yanlış ayrıntılara takılıyorsunuz bence. Çalışmak, evi geçindirme derdi olmayan birinden eş olmaz.

Evet ona çocuk muhabelisi yaptığını düşünüyorum sanki o çocuk ve daha evlenemez gidemez ben yaparım kız yapamaz oğlum küçük gibi düşündüğünü hissediyorum ve adam 27 yaşında
Çocuk muhallebisini çok severim ben, yapan olsa da yesek 😂

Daha çok 9 gibi demi 20 yıl hiç yaşanmamış pırıl pırıl 🤣🤣
nişanlısının başta annemden utanırım sen yap demesi ayrı komik, anne pansuman yaptıktan sonra kızcağızın alınması daha komik, nişanlının açıklama yaptıktan sonra burada kırılacak bir şey var mı diye sorulması daha daha komik, muamele yazamayıp konuyu anlatamaması bir garip.. bir şeyler yazacak oldum ama yaştan emin miyiz buna takıldım :halay:

nişanlısının başta annemden utanırım sen yap demesi ayrı komik, anne pansuman yaptıktan sonra kızcağızın alınması daha komik, nişanlının açıklama yaptıktan sonra burada kırılacak bir şey var mı diye sorulması daha daha komik, muamele yazamayıp konuyu anlatamaması bir garip.. bir şeyler yazacak oldum ama yaştan emin miyiz buna takıldım :halay:
Nişanlının yaptığı açıklama “ beni annem doğurdu “ 🤣🤣 bu daha da komik
Ben çok uygun gördüm bu çifti

Back
X