Kayinvalide sorunu

beraber mi yaşıyo sizle geçici mi kalıyo. göbek bağını koparamamış evlenemeden koparmasını bekleseydin be bacım onu bi. kolay gelsin

evin tek cocuğu ve kv dul
açıkcası balık baştan kokmuş
ama eşiniz sizi değersiz hissettirmesi hiç hoş değil
siz d onu değersiz hissedirin
ortayı bulacak kişi eşin
konuşarak aşamazsın
psikologa gidin
gitmezse de boşanın

Sizin söylemlerinizden anladığım kadarıyla, sorununuz kv.niz ile değil, eşinizle... Annesine değer veriyor, önemsiyor, fakat sizi önemsemiyor, değer vermiyor.

Bir kaç üyede söylemiş, sizin asıl sorununuz gelecekte kv ile yaşamak değil, ana oğulun yaşadığı bağımlı ilişki. Kendinizi hep 2.planda hissediyorsunuz. Kv oğluna gösterdiği merhameti size göstermiyor, eşinizde annesine olan ilgi ve sevgisinin aynısını size hissettirmiyor.
Çoğu evlilikte benzer sorunlar var kimi aşabiliyor, kimi kabullenip devam ediyor, kimide boşanıyor. Bu durumu değiştirmek için adımlar atmalı ve eşinizden alacağınız tepkiye göre kararınızı vermelisiniz. Yaş alıp olgunlaştıkça oda değişecek belki.
Evliliğimin ilk yıllarında benzer problemler yaşadım, kv min baskıcı yanı, manipülasyonları, bazı konularda acındırma yoluyla istediklerini yaptırma gibi huyları var. Bunların evliliğimize negatif yansımaları da oldu, eşimin hayır dediği beni sahiplendiği zamanlarda oldu. Kadının bu problemi çözme çabası, eşinin kendisine olan tavırları ile ilgili olmalı bence. Ben evliliğimi sürdürmek adına çabalıyor ama eşimden geri dönüş alamıyorsam kendimi tüketmeye gerek yok diye düşünüyorum.

53 yaşlarında daha. Eli ayağı tutuyor. Belki bize yerleşmesi çok ileride ama ben de sürekli o günler ne zaman gelecek gerginliği var. Eşim geçenlerde şimdiden ayni apartmana taşınalım mi teklifinde bulundu. Dedim bu yasta asla böyle bi şey olmaz dedim. İleride ne olacak hiç belli değil

53 ysaş nedir ki,daha çok gençmiş valide hanım.
Kendi kendine bakamayacak bir yaş değil sonuçta.

Back
X