Bir kaç üyede söylemiş, sizin asıl sorununuz gelecekte kv ile yaşamak değil, ana oğulun yaşadığı bağımlı ilişki. Kendinizi hep 2.planda hissediyorsunuz. Kv oğluna gösterdiği merhameti size göstermiyor, eşinizde annesine olan ilgi ve sevgisinin aynısını size hissettirmiyor.
Çoğu evlilikte benzer sorunlar var kimi aşabiliyor, kimi kabullenip devam ediyor, kimide boşanıyor. Bu durumu değiştirmek için adımlar atmalı ve eşinizden alacağınız tepkiye göre kararınızı vermelisiniz. Yaş alıp olgunlaştıkça oda değişecek belki.
Evliliğimin ilk yıllarında benzer problemler yaşadım, kv min baskıcı yanı, manipülasyonları, bazı konularda acındırma yoluyla istediklerini yaptırma gibi huyları var. Bunların evliliğimize negatif yansımaları da oldu, eşimin hayır dediği beni sahiplendiği zamanlarda oldu. Kadının bu problemi çözme çabası, eşinin kendisine olan tavırları ile ilgili olmalı bence. Ben evliliğimi sürdürmek adına çabalıyor ama eşimden geri dönüş alamıyorsam kendimi tüketmeye gerek yok diye düşünüyorum.