Bilmiyorum inanın bilmiyorumSence neden eltinden çekinirken seni üzmek ,incitmek konusunda hiç bir endişesi yok?Bunu düşün bence
Aslında eltimde uzak durmaz gider gelir sürekli ama kadın sesini çıkaramıyor bildiğin herşeye susuyorEltin gereken mesafeyi koyduğu ve umursamadığı için ondan çekiniyor olabilir mi ? Neden kayinvalidelere ikinci koca muamelesi yapılıyor ? Kocanın bile sınırlarını bilmesi gerikirken. .
Arkadaşlar kayınvalidem konusunda sizden fikir istiyorum görünürde bi problemimiz yok ama bu hep benim herşeyi içime atmamdan kaynaklanıyor.açığımı kollar en küçük şeyde asar suratını benden beklentisi bi türlü bitmiyor ama ayrımcılık yapıyor eltine asla laf edemiyor.konuştun kayınvaliden ile herşeyi yüzüne söyledin öle olmadığını iddia etti bi sürü baha e buldu ve yine aynı sanki hiç konulmamışım.resmen eltimden çekiniyor ona söleyemediklerinide bana söylüyor.görüşmeyi kes demeyin bu konuda eşime hiç güvenim yok benim yanımda bana hak verir gider anasının yanında onun gazına gelir nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum
Mesele gidip gelmek değil .. Kadın bir bakışıyla bile anlatıyordur derdini ,sen ezilip buzulunce kayinvaliden kolay lokma diye atlıyor işte ..illa birine takmalı ya bu kayinvalideler ..Aslında eltimde uzak durmaz gider gelir sürekli ama kadın sesini çıkaramıyor bildiğin herşeye susuyor
Yoo benim ailem asla bizim kararlarımıza karışmaz huzursuz olmayalım diye eşimin nazıyla oynarlar zaten ben katlanıyorsan eşim olurda ailesine rest çektiğim için zoruna gider o da benim aileme misilleme yapar diye çekiyorum çünkü onlar haketmiyolar ve çok üzülürüm öle bişe olursa.haaa kendi ailem diye demiyorum bunu.kadın resmen ayrımcılık yapsın her hareketine kusur bulsun ben nasıl görmiyimKız anneleri laf sokmuyormu kızlarına. Yada tartışmıyormu. Eğer onu anne gözüyle görürsen lafları sana batmaz. Yarası olmayan insan gocunmaz zaten...
Kız anneleri laf sokmuyormu kızlarına. Yada tartışmıyormu. Eğer onu anne gözüyle görürsen lafları sana batmaz. Yarası olmayan insan gocunmaz zaten. Annemize istediğiniz sekilde cevap veririz ama kv öyle istediğin gibi bagıramazsın tersleyemezsin ki büyükleri terslemek yapımda olmasa dahi bazen cıldırabilir insan .benim yüzüme laf sokup hakaret eden anneme eşimin yanında bağırdım .yani annemin lafı batıyorsa kv hayli hayli batar
Ala ala yaşın cok mu kücük neden öyle yapıyor ki ciddiye almıyor seni belli ki gülerek de işe yaramıyorsa ciddi cevap ver bu seferCevabını veriyorum kızlar gerek gülerek gerek ciddi cevap veriyorum ama duvara çarpıp geri geliyo bana hiç mi hiç işe yaramıyo ne ders alan var ne bişe.söylediğimle kalıyorum yani
Bence neden biliyomusunuz eltimden ümidi kesti asla laf geçiremeyeceğini anladı hayır yaşım küçük değil ama kendince diyorki ne yaparsa yapsın bunu avucumun içine almalıyım hani kusura bakmasın istesede böle istemesede böyle misali evet bazen ciddi sert veriyorum cevabı işte sonunda çok yüzgöz olucaz malesef bubu gelin olarak ben düşünüyorum ama büyük olarak o düşünemiyorAla ala yaşın cok mu kücük neden öyle yapıyor ki ciddiye almıyor seni belli ki gülerek de işe yaramıyorsa ciddi cevap ver bu sefer
Cok korkunç bir sey birinin seni yönetmek istemesi gelinsin diye her haltı yapabileceğini sanması of görüşme sıklıgını azaltsan görüştügünde de ağzını bıcak açmasa nasılsından başkaBence neden biliyomusunuz eltimden ümidi kesti asla laf geçiremeyeceğini anladı hayır yaşım küçük değil ama kendince diyorki ne yaparsa yapsın bunu avucumun içine almalıyım hani kusura bakmasın istesede böle istemesede böyle misali evet bazen ciddi sert veriyorum cevabı işte sonunda çok yüzgöz olucaz malesef bubu gelin olarak ben düşünüyorum ama büyük olarak o düşünemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?