Kayınvalide sorunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ay30

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2015
346
541
53
Arkadaşlar kayınvalidem konusunda sizden fikir istiyorum görünürde bi problemimiz yok ama bu hep benim herşeyi içime atmamdan kaynaklanıyor.açığımı kollar en küçük şeyde asar suratını benden beklentisi bi türlü bitmiyor ama ayrımcılık yapıyor eltine asla laf edemiyor.konuştun kayınvaliden ile herşeyi yüzüne söyledin öle olmadığını iddia etti bi sürü baha e buldu ve yine aynı sanki hiç konulmamışım.resmen eltimden çekiniyor ona söleyemediklerinide bana söylüyor.görüşmeyi kes demeyin bu konuda eşime hiç güvenim yok benim yanımda bana hak verir gider anasının yanında onun gazına gelir nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum

Eltin gereken mesafeyi koyduğu ve umursamadığı için ondan çekiniyor olabilir mi ? Neden kayinvalidelere ikinci koca muamelesi yapılıyor ? Kocanın bile sınırlarını bilmesi gerikirken. .
Aslında eltimde uzak durmaz gider gelir sürekli ama kadın sesini çıkaramıyor bildiğin herşeye susuyor

Eşim yanımda mesafeni koru diyor herşeyi yüzüne söyle çekinme diyor gidiyor orda anası iki tane kendini acındırıp savunuyır bu kez ona hak veriyor eşimden yana bi kesinliğim yokki zaten ama inanın kafama taka taka dert sahibi olucam Allah korusun içimdeki herşeyi saydım döktüm ama hala aynı

hiç ama hiç umursamayın . sadece kendi evinize eşinize bakın. herseye he demeyin ama görmeyin . böyle daha çok delirip yaklaşıyolar :)

Aslında eltimde uzak durmaz gider gelir sürekli ama kadın sesini çıkaramıyor bildiğin herşeye susuyor
Mesele gidip gelmek değil .. Kadın bir bakışıyla bile anlatıyordur derdini ,sen ezilip buzulunce kayinvaliden kolay lokma diye atlıyor işte ..illa birine takmalı ya bu kayinvalideler ..

Kız anneleri laf sokmuyormu kızlarına. Yada tartışmıyormu. Eğer onu anne gözüyle görürsen lafları sana batmaz. Yarası olmayan insan gocunmaz zaten...

neden içine atıyorsun ki gülerek ver cevabını biliyorum kolay değil ama yap eltinden cekiniyorlar senden cekinmiyorlar . Benim kv evlendiğimden beri kadın manyak takmıs kışın ailene gitmeyin yazın gidin 1 ay kalın içimden sanane deyip küfürü basıyorum yüzüne oğlun gelmesse gelmesin ben her kısta her yazda gidicem memleketime diyorum yani gülerek ver karsılıgını yoksa tepene cıkarlar icine atma

Kız anneleri laf sokmuyormu kızlarına. Yada tartışmıyormu. Eğer onu anne gözüyle görürsen lafları sana batmaz. Yarası olmayan insan gocunmaz zaten...
Yoo benim ailem asla bizim kararlarımıza karışmaz huzursuz olmayalım diye eşimin nazıyla oynarlar zaten ben katlanıyorsan eşim olurda ailesine rest çektiğim için zoruna gider o da benim aileme misilleme yapar diye çekiyorum çünkü onlar haketmiyolar ve çok üzülürüm öle bişe olursa.haaa kendi ailem diye demiyorum bunu.kadın resmen ayrımcılık yapsın her hareketine kusur bulsun ben nasıl görmiyim

Cevabını veriyorum kızlar gerek gülerek gerek ciddi cevap veriyorum ama duvara çarpıp geri geliyo bana hiç mi hiç işe yaramıyo ne ders alan var ne bişe.söylediğimle kalıyorum yani

Cevabını veriyorum kızlar gerek gülerek gerek ciddi cevap veriyorum ama duvara çarpıp geri geliyo bana hiç mi hiç işe yaramıyo ne ders alan var ne bişe.söylediğimle kalıyorum yani
Ala ala yaşın cok mu kücük neden öyle yapıyor ki ciddiye almıyor seni belli ki gülerek de işe yaramıyorsa ciddi cevap ver bu sefer

Ala ala yaşın cok mu kücük neden öyle yapıyor ki ciddiye almıyor seni belli ki gülerek de işe yaramıyorsa ciddi cevap ver bu sefer
Bence neden biliyomusunuz eltimden ümidi kesti asla laf geçiremeyeceğini anladı hayır yaşım küçük değil ama kendince diyorki ne yaparsa yapsın bunu avucumun içine almalıyım hani kusura bakmasın istesede böle istemesede böyle misali evet bazen ciddi sert veriyorum cevabı işte sonunda çok yüzgöz olucaz malesef bubu gelin olarak ben düşünüyorum ama büyük olarak o düşünemiyor

Cok korkunç bir sey birinin seni yönetmek istemesi gelinsin diye her haltı yapabileceğini sanması of görüşme sıklıgını azaltsan görüştügünde de ağzını bıcak açmasa nasılsından başka

Erkek ailesini kötüleyipte başarıya ulaşan çok azdır sanırım..mutlaka kendi huzurun bozulur..Bitanem sen iyi davran güleryüz göster, içinden sevmeyebilirsin, bunu kimse anlayamazmaz zaten. laf çarpıyorsa bu onun terbiyesii. o lafı kendi üstüne alıma bile. kötü söz sahibinindir. ama nedense o sözleri hemen kendizmize aitmiş gibi hissederiz. Oysa o laflar karşıdakinin kişiliğini, terbiyesini bağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…