- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
Önceden tepesine çıkarıpta sonra yerini bildirenler nasıl yaptı lütfen anlatır mı.illa kavga mı gerekli en önemlisi eşinizin tepkisi ne oldu
Yoo eşim aslında pasif değil ama benim yanımda bana hak verir gider onun yanına tabi ayılıp bayılır annesi hemen o zaman ona üzülür ona hak verir.ve aileme karşılık koymaya çalışır ben de onun ailesine iyi olmadığımdaİkinize da farklı davranıyorsa kesinlikle eşlerden dolayıdır. Yani kocalarinizdan senin esin pasif mi annesine karşı .
Çok güzel..aynısını uygulamaya çalışcam ben de güler yüz olsun diye bol espiri yaparım herşeyi anlatırım özelim olmadıkça...ne büyük yanlış..peki siz öle yapınca bozulmadı mı hani pek konuşmuyosunuz espiri yok bişe anlatmıyosunuz pek hani soğuk görünmediniz mi?bu geline noluyo soğuk davranıyo falan demedi miBen önce gerekli olmadıkça konuşmanaya başladım. Pek espri yapmadım. Başıma gelen herhangi bir şeyi anlatmadım. Böyle böyle paylaşım azaldı. Bu ikimizin de iyiliği için hatta oğlunun da iyiliği içindi. Çünkü gidişat iyi değildi. İnceldiği yerden kopacak ve bidaha hiç yüzyüze bakamicaktık. Aslında severim kendisini. Çok iyidir ama kv olunca noluyo bişeyler oluyo en iyi insana bile. İnşallah ilerde biz de öyle olmayız diye dua ediyorum.
Yoo eşim aslında pasif değil ama benim yanımda bana hak verir gider onun yanına tabi ayılıp bayılır annesi hemen o zaman ona üzülür ona hak verir.ve aileme karşılık koymaya çalışır ben de onun ailesine iyi olmadığımda
Napıyo biliyomusun memnun olmayınca hemen gelmeyi gitmeyi keser oğlu anne napıyosun gel bize gidelim dediğinde yooo sağolun rahatsızlık vermiyim derrr noldu anne dediğinde başlar bilmemm işte soğuk davranıyo istemiyo heralde beni ben gelmiyim huzurunuz bozulmasın der alttan alttan iyi konuşuyo gibi şikayet eder veee hemen eşimin morali sıfıra iner ve biz kavga ederiz.olayımız bu onunla baş etmek çok zor o yüzden akıl istiyorum sizdenVarsın soğuk davranıyor desin. En azından size köyü davranamaz belki iletişimi aza indirirsen
1.5 yil sustum bişey demedim. En sonda her hatasinda kavqalar cikardim. O 1ni dedi ben 10-nunu. Artik agzindan cikan laflara dikkat etmeye basladi. Kizimi kucagina almaya bile benden izin aliyor hale geldi. Sonra komlpe konusturmadim. En son ogluna da cok buyuk bir yanlis yapinca kapilari yuzune kapattim. Simdi kapima gelmeye korkuyo, gelin beni eve almaz diyormus her kese )))İşte bunu nasıl başardınız?
Hımmm oğluna yanlış yapmadan önce peki eşiniz bişe demedi mi size o kavgalarda1.5 yil sustum bişey demedim. En sonda her hatasinda kavqalar cikardim. O 1ni dedi ben 10-nunu. Artik agzindan cikan laflara dikkat etmeye basladi. Kizimi kucagina almaya bile benden izin aliyor hale geldi. Sonra komlpe konusturmadim. En son ogluna da cok buyuk bir yanlis yapinca kapilari yuzune kapattim. Simdi kapima gelmeye korkuyo, gelin beni eve almaz diyormus her kese )))
Esim bana ne desin? Annesinin bana yaşattiklarini gordukce uzuluyor, annesine yapma etme diyordu guzel bir sekilde ...Hımmm oğluna yanlış yapmadan önce peki eşiniz bişe demedi mi size o kavgalarda
Çok güzel..aynısını uygulamaya çalışcam ben de güler yüz olsun diye bol espiri yaparım herşeyi anlatırım özelim olmadıkça...ne büyük yanlış..peki siz öle yapınca bozulmadı mı hani pek konuşmuyosunuz espiri yok bişe anlatmıyosunuz pek hani soğuk görünmediniz mi?bu geline noluyo soğuk davranıyo falan demedi mi
Napıyo biliyomusun memnun olmayınca hemen gelmeyi gitmeyi keser oğlu anne napıyosun gel bize gidelim dediğinde yooo sağolun rahatsızlık vermiyim derrr noldu anne dediğinde başlar bilmemm işte soğuk davranıyo istemiyo heralde beni ben gelmiyim huzurunuz bozulmasın der alttan alttan iyi konuşuyo gibi şikayet eder veee hemen eşimin morali sıfıra iner ve biz kavga ederiz.olayımız bu onunla baş etmek çok zor o yüzden akıl istiyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?