Kayınvalide sorunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Önceden tepesine çıkarıpta sonra yerini bildirenler nasıl yaptı lütfen anlatır mı.illa kavga mı gerekli en önemlisi eşinizin tepkisi ne oldu

Ben önce gerekli olmadıkça konuşmanaya başladım. Pek espri yapmadım. Başıma gelen herhangi bir şeyi anlatmadım. Böyle böyle paylaşım azaldı. Bu ikimizin de iyiliği için hatta oğlunun da iyiliği içindi. Çünkü gidişat iyi değildi. İnceldiği yerden kopacak ve bidaha hiç yüzyüze bakamicaktık. Aslında severim kendisini. Çok iyidir ama kv olunca noluyo bişeyler oluyo en iyi insana bile. İnşallah ilerde biz de öyle olmayız diye dua ediyorum.

Yahu neden esinizin size hak vermesini istiyor ya da bekliyorsunuz ki
Evlenebildiginize gore kendinizi savunabilir ve koruyabilir olmalisiniz
Ben sahsen hic hoslanmiyorum herseye kocasini yollayan insanlardan senin aklin cesaretin yok mu diyesim geliyor vallahi

Bu kv ler yüzünden nedir çektiğimiz ya ben bekarım ilk defa hayatımda iyi bir insanı buldum dedim onunlada ilişkim annesi yüzünden bitti kendime laf soylettirmedim diye bence mesele birazda erkekte bitiyor anne köylü olmayacak gerekirse dur demeyi bilecek gerçi annesi evde her gün ağlayıp asıl mağdur benim taklidi yaptığı için suçlu ben oldum o ayrı konu. Kader diyorum karakter meselesi diyorum ben kaldıramıyorum bu tarz insanların sindirmeye çalışmasını bunun sonunda yalnızlıkta olsa göze aldım evet şimdi yalnızım ama gururluyum gece başımı yastığa koydugumda huzurluyum

İkinize da farklı davranıyorsa kesinlikle eşlerden dolayıdır. Yani kocalarinizdan senin esin pasif mi annesine karşı .
Yoo eşim aslında pasif değil ama benim yanımda bana hak verir gider onun yanına tabi ayılıp bayılır annesi hemen o zaman ona üzülür ona hak verir.ve aileme karşılık koymaya çalışır ben de onun ailesine iyi olmadığımda

Çok güzel..aynısını uygulamaya çalışcam ben de güler yüz olsun diye bol espiri yaparım herşeyi anlatırım özelim olmadıkça...ne büyük yanlış..peki siz öle yapınca bozulmadı mı hani pek konuşmuyosunuz espiri yok bişe anlatmıyosunuz pek hani soğuk görünmediniz mi?bu geline noluyo soğuk davranıyo falan demedi mi

Yani aslında sormak istediğim eşinizle annesinin diyaloğu sözü nazi eşinize geçiyorsa her türlü sizi takmaması o yüzden .

Benim gözlemlediğim kadarıyla hangi oğluna sözünü geçiriyorsa nazını niyazini cekip ona hak veren ogullari varsa malesef o gelinler ne yaparsa yapsın aynı muameleyi görüyor umursamıyor . Yada ters tepki aldığında kavga bile çıkarır ama çekindiği oğlunun eşine yapamaz aynı şeyi .

Tabi ki bütün diyalogu kapsamaz ama asıl neden bu .

Varsın soğuk davranıyor desin. En azından size köyü davranamaz belki iletişimi aza indirirsen
Napıyo biliyomusun memnun olmayınca hemen gelmeyi gitmeyi keser oğlu anne napıyosun gel bize gidelim dediğinde yooo sağolun rahatsızlık vermiyim derrr noldu anne dediğinde başlar bilmemm işte soğuk davranıyo istemiyo heralde beni ben gelmiyim huzurunuz bozulmasın der alttan alttan iyi konuşuyo gibi şikayet eder veee hemen eşimin morali sıfıra iner ve biz kavga ederiz.olayımız bu onunla baş etmek çok zor o yüzden akıl istiyorum sizden

İşte bunu nasıl başardınız?
1.5 yil sustum bişey demedim. En sonda her hatasinda kavqalar cikardim. O 1ni dedi ben 10-nunu. Artik agzindan cikan laflara dikkat etmeye basladi. Kizimi kucagina almaya bile benden izin aliyor hale geldi. Sonra komlpe konusturmadim. En son ogluna da cok buyuk bir yanlis yapinca kapilari yuzune kapattim. Simdi kapima gelmeye korkuyo, gelin beni eve almaz diyormus her kese )))

Hımmm oğluna yanlış yapmadan önce peki eşiniz bişe demedi mi size o kavgalarda

Hımmm oğluna yanlış yapmadan önce peki eşiniz bişe demedi mi size o kavgalarda
Esim bana ne desin? Annesinin bana yaşattiklarini gordukce uzuluyor, annesine yapma etme diyordu guzel bir sekilde ...

Yüzüme demedi :) eşime dediyse de ben duymadım. Ona da çok kızmıyorum aslında. Güçlü bir kadın. Bugüne kadar hep onun dediği olmuş. Denge kurmak onun için de zor oldu. İlk geliniyim. Onun da acemiliğine geldi diyelim :)Ama yaptıklarının farkına varması ikimiz için de zorlu oldu.şimdi nispeten daha iyiyiz. Ama sınırları çizmek için bi dönem çok katı durmam gerekti.

Öyle olduğunda yok canım anen yanlış anlamış de.

Offff inanın çok uzak bi şehirde olmak isterdim onunla en azından sık sık görme derdim olmazdı bende sinirlenmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…