Çözüm bu mu gerçekten bunu uygulayabilmek için sağlam bi psikoloji lazım karşıdaki sana laf söylerken tavır koyarken susmak büyük başarı ben başaramıyorum evet güler yüz gösteriyorum ama asla haketmiyorErkek ailesini kötüleyipte başarıya ulaşan çok azdır sanırım..mutlaka kendi huzurun bozulur..Bitanem sen iyi davran güleryüz göster, içinden sevmeyebilirsin, bunu kimse anlayamazmaz zaten. laf çarpıyorsa bu onun terbiyesii. o lafı kendi üstüne alıma bile. kötü söz sahibinindir. ama nedense o sözleri hemen kendizmize aitmiş gibi hissederiz. Oysa o laflar karşıdakinin kişiliğini, terbiyesini bağlar.
Ne yapacağımı inanın bilmiyorum ne yapsam kar etmiyor en son sağlam bi kavga bizi bekliyorO zaman B planı canım:)
benim bi eltim var. oda kayınvalideme çok laf çarpar. ama hiç kimse ona kızmaz, hatta bazen gülerler bile..Çünkü laf çarapacağı zaman bunu sürekli gülerek yapar...
Nasıl yaptınız anlatır mısınız?o kadar tepeye çıktıktan sonra inince sorun çıkmadı mı ve eşiniz ne tepki gösterdiKv ile araniza mesafe koyun.
Ben kv-mi annem bildim, annem gibi davrandim, cikti boynuma, agzinin ayari yoktu. Baktim yok artik siniri aşiyo, indirdim boynumdan, yerini gosterdim. Şimdi korkusundan evimin kapisini bile calamiyo. Gelin beni eve almaz diyor)))
Aynısını dedim kızardı morardı bayılacaktı nerdeyse iki gün küstü benden üstelik hiç umursamadım sonra hiç bişe olmamış gibi geldi evime ve aynı hallerine devam halaBirşey söyledi mi anında ama bunu x e söyleyemiyorsun anne ona da söyle diyin
Aynen sende devam et canım bayıla bayıla çenesini tutmayı öğrenirAynısını dedim kızardı morardı bayılacaktı nerdeyse iki gün küstü benden üstelik hiç umursamadım sonra hiç bişe olmamış gibi geldi evime ve aynı hallerine devam hala
İnşallah.bu kez de eltimi çekemiyo diye ilan eder kesinlikle eltimle bi problemim yok problemim kayınvalidemAynen sende devam et canım bayıla bayıla çenesini tutmayı öğrenir
IyiymisO zaman B planı canım:)
benim bi eltim var. oda kayınvalideme çok laf çarpar. ama hiç kimse ona kızmaz, hatta bazen gülerler bile..Çünkü laf çarapacağı zaman bunu sürekli gülerek yapar...
Yok ne sorunu))) Evime gelmeye korkuyo)))Nasıl yaptınız anlatır mısınız?o kadar tepeye çıktıktan sonra inince sorun çıkmadı mı ve eşiniz ne tepki gösterdi
İşte bunu nasıl başardınız?Yok ne sorunu))) Evime gelmeye korkuyo)))
Arkadaşlar kayınvalidem konusunda sizden fikir istiyorum görünürde bi problemimiz yok ama bu hep benim herşeyi içime atmamdan kaynaklanıyor.açığımı kollar en küçük şeyde asar suratını benden beklentisi bi türlü bitmiyor ama ayrımcılık yapıyor eltine asla laf edemiyor.konuştun kayınvaliden ile herşeyi yüzüne söyledin öle olmadığını iddia etti bi sürü baha e buldu ve yine aynı sanki hiç konulmamışım.resmen eltimden çekiniyor ona söleyemediklerinide bana söylüyor.görüşmeyi kes demeyin bu konuda eşime hiç güvenim yok benim yanımda bana hak verir gider anasının yanında onun gazına gelir nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum
Yoo benim ailem asla bizim kararlarımıza karışmaz huzursuz olmayalım diye eşimin nazıyla oynarlar zaten ben katlanıyorsan eşim olurda ailesine rest çektiğim için zoruna gider o da benim aileme misilleme yapar diye çekiyorum çünkü onlar haketmiyolar ve çok üzülürüm öle bişe olursa.haaa kendi ailem diye demiyorum bunu.kadın resmen ayrımcılık yapsın her hareketine kusur bulsun ben nasıl görmiyim
Bence neden biliyomusunuz eltimden ümidi kesti asla laf geçiremeyeceğini anladı hayır yaşım küçük değil ama kendince diyorki ne yaparsa yapsın bunu avucumun içine almalıyım hani kusura bakmasın istesede böle istemesede böyle misali evet bazen ciddi sert veriyorum cevabı işte sonunda çok yüzgöz olucaz malesef bubu gelin olarak ben düşünüyorum ama büyük olarak o düşünemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?