Kayınvalide sorunum

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ay30
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çözüm bu mu gerçekten bunu uygulayabilmek için sağlam bi psikoloji lazım karşıdaki sana laf söylerken tavır koyarken susmak büyük başarı ben başaramıyorum evet güler yüz gösteriyorum ama asla haketmiyor

O zaman B planı canım:)
benim bi eltim var. oda kayınvalideme çok laf çarpar. ama hiç kimse ona kızmaz, hatta bazen gülerler bile..Çünkü laf çarapacağı zaman bunu sürekli gülerek yapar...

O zaman B planı canım:)
benim bi eltim var. oda kayınvalideme çok laf çarpar. ama hiç kimse ona kızmaz, hatta bazen gülerler bile..Çünkü laf çarapacağı zaman bunu sürekli gülerek yapar...
Ne yapacağımı inanın bilmiyorum ne yapsam kar etmiyor en son sağlam bi kavga bizi bekliyor

Kv ile araniza mesafe koyun.
Ben kv-mi annem bildim, annem gibi davrandim, cikti boynuma, agzinin ayari yoktu. Baktim yok artik siniri aşiyo, indirdim boynumdan, yerini gosterdim. Şimdi korkusundan evimin kapisini bile calamiyo. Gelin beni eve almaz diyor)))

Nasıl yaptınız anlatır mısınız?o kadar tepeye çıktıktan sonra inince sorun çıkmadı mı ve eşiniz ne tepki gösterdi

Eltimle ben aynı yaşta sayılırız ben 28 eltşm 30 küçük değilim yani.ben eltime göre daha az görüşürüm az dediğim yine her hafta görürüm.eltin sık iki güne bir görüşür gel gelelim sanki o seyrek görüşüyomuş gibi benle yüz göz olmayı seçer

Birşey söyledi mi anında ama bunu x e söyleyemiyorsun anne ona da söyle diyin

Birşey söyledi mi anında ama bunu x e söyleyemiyorsun anne ona da söyle diyin
Aynısını dedim kızardı morardı bayılacaktı nerdeyse iki gün küstü benden üstelik hiç umursamadım sonra hiç bişe olmamış gibi geldi evime ve aynı hallerine devam hala

Aynısını dedim kızardı morardı bayılacaktı nerdeyse iki gün küstü benden üstelik hiç umursamadım sonra hiç bişe olmamış gibi geldi evime ve aynı hallerine devam hala
Aynen sende devam et canım bayıla bayıla çenesini tutmayı öğrenir

Önceden tepesine çıkarıpta sonra yerini bildirenler nasıl yaptı lütfen anlatır mı.illa kavga mı gerekli en önemlisi eşinizin tepkisi ne oldu

Patavarsiz olmayi ogrenmelisiniz

İkinize da farklı davranıyorsa kesinlikle eşlerden dolayıdır. Yani kocalarinizdan senin esin pasif mi annesine karşı .

Kendi ailen olduğu için söylemediğine emiim. Kız aileleri genelde daha saygılı oluyo yeni kurulan yuvaya. Ve kızlarının huzurunun bozulmaması için uğraşıyar.

Benim kv de ilk evlendiğimizde beni sessiz sakin görmüştü. Her şeyin içinde olmaya çalışıyodu. Her gittiğimiz yere gelmek isterdi. Hatta biz başka ilçede çalışıyoduk. Ben gelirim yemeğinizi yaparım evinizi temizlerim bile demişti. Bize bağlamıştı kendini. Ben de yüz göz olmaktansa mesafe koydum. Şimdi hiç sıkıntımız yok. Birbirimizden aşırı beklentimiz de yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…