- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasıl atlattın sen canım. bi kaç tüya aliyim sendenevet. çok şükür...![]()
öncelikle psikoloğa gittimnasıl atlattın sen canım. bi kaç tüya aliyim senden.
bu arada eski konunu okudum benimkinin beş beteriymiş senin kv Allah bol bol sabır versin bizlere
ya kv ni tanıdığın ve zayıf yönünü bulduğun zaman inan ki problemi çok kolay çözüyorsun.
sabır gerektiriyor, sakin kalman gerekiyor...
bu ikisinden sonra dırdırı kesince arada gerginlik olmuyor, alttan alttan işle nları biraz da zayıf yönlerine dokun bak nasıl törpüleyip parmağında oynatıyorsun..
Çok basit oğlunu senden alirsam bida gorusturmezsem ne hissedersin deMerhaba kizlar.
Aklima çok takıldı bu sorunum bu ara..
Bu benim ilk hamileligim ve Allah nasip ederse bi kızım olacak.
Kayinvalidemin hic kiz cocugu yok. Ve sanki simdiden benim cocugumu benden kiskaniyo.
Simdiden kendine ikinci cocugu dusun cunki iki yasindan sonra sutten kesildikten sonra benim olacak o cocuk diyo. Kac kere soyledi bunu bana guldum gectim. Fakat bugun komsularin yaninda bile soyledi bunu. Ciddi ciddi soyledi yani.
Ve simdiden nasil paylascaz cocugu artik anneannesiylede paylasamayiz vs diyo.
Yok o cocuk onun kanıymış canıymış vs.
Esime soyledigimde ben abartmis oluyorum.
Sizce nasil cozebilirim kv kalbini kirmadan nasil cevap vermeliyim onun bu sozune? Kafama baya takmış durumdayim..
buda bu aralar moda mı ne.ne saçmapasan şey avcunu yalamasını gerektiğini anlatın onaMerhaba kizlar.
Kayinvalidemin hic kiz cocugu yok. Ve sanki simdiden benim cocugumu benden kiskaniyo.
Simdiden kendine ikinci cocugu dusun cunki iki yasindan sonra sutten kesildikten sonra benim olacak o cocuk diyo. Kac kere soyledi bunu bana guldum gectim. Fakat bugun komsularin yaninda bile soyledi bunu. Ciddi ciddi soyledi yani.
Sizce nasil cozebilirim kv kalbini kirmadan nasil cevap vermeliyim onun bu sozune? Kafama baya takmış durumdayim..
evet, kv ile çözüyorum eşim birebir dahil olmuyor ama durumu biliyor.her şeyden önemlisi sorunu kv ile çözüyorsun sanırım, eşi araya hiç sokmuyorsun.
bu kv leri anlamak güç.ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum.bebeğe çok meraklıysa bi tane daha doğursun.seversin .torun baldan tatlı derler ama bu kadarı fazla.
Onlarin derdi torun falan degil, soyunun devam etme kafasi, simdi oglunun cocugu oldugunu icin ona gore onun kanindan caninda yani gelini/cocugun annesini hic adam yerine koymuyor o kulucka makinesi tarzi birsey. Sen emzirmeyi bitir senle bir isimiz kalmayacak ben yuce soyumuzun devamini kendi soylu aile geleneklerime gore buyutecegim sen dis kapinin mandali soyle ote dur demeye getiriyor. Sen kimsinki zaten sen olmasan baska bir kulucka makinesi olur hepiniz aynisiniz gozumde onemli olan sen degil oglum ve onun soyunun devami demeye getiriyor. Ha bu arada bunlari bilinclide yapmiyor cunku onun normali bu genetik kodlarimiza islemis bizim bu sekilde carpik dusunmek. Cunku bizim kulturumuz bu sekilde erkege endeksli, siz hic ananenin ayni sekilde o bizim biz buyutecegiz sen kendine baska cocuk yap dedigini duydunuz mu ? Yada kizin babasinin boyle birsey dedigini duydunuz mu ? Demez niye demez dogan cocuk damadin soyudur cunku!!! Bak bak hastalikli zihniyete bak.
Bu model kv ler cocuk dogunca herseyi en iyi kendileri bilirler bide , su saate beslenir alti soyle baglanir soyle kudak yapilir falan... Sizin isiniz var o kv ile.
Siz takmayin kafaniza siz istemeden kimse birsey yapamaz cocugunuza.
Merhaba kizlar.
ha ha bu mantıkla kp bunları dese anlayacağım da kv de o durumda zamanında kuluçka makinesiymiş, görevini yapmış, şimdi iş düşmez değil mi.
Yok kv ye gore durum baska o esas oglanin annesi kendine sira gelince saygi gosterilir ama gelin neki saygi gostersin yani isin carpikligi da orda zaten ben olay mantikli demiyorum ki zaten. Bak kendi kizi olsa onada yaptirmaz ha sadece geline bu sekilde davranir. Zaten tum sistemin carpikligi ordan geliyor bana ve benimkilere yapilmasin ama ben baskasina yaparim kafasindan.
Merhaba kizlar.