peki görüştünüz mü kayınvalide ile.kısmette 2 bebek sahibi olmak varmış :)
iki kez geldi, torunlarının doğumunu tebrik etmek için. bir gece kalıp gitti.
sağol canım.Tebrik ederim ikizleriniz var galiba ..
İnşallah bebekler yeni bir sayfa açtırır size ..
hayırlı olsun .kısmette 2 bebek sahibi olmak varmış :)
teşekkürler. inşallah.hayırlı olsun .
bunu eşimle sürekli konuştum. kesinlikle çocuk bakımına karışamaz diye.aynı çekincelerden dolayı bende çocuk istesemde yapmıyorum.
torunu öne sürüp yine huzursuzluk yaratacaklar diye korkuyorum.en iyi ben anlıyorum sizi
sonradan (8 yıl sonra) anlaşıldı ki benim aşırı stresten erken dönemde düşüklerim oluyormuş. bunu da sadece bir dr farketti. ben o günden sonra psikolojik olarak rahatlayınca 18 ay arayla iki kızım oldu.Kayınvaildelerin çoğu böyle, nasıl ki insan eşini bir başkasıyla paylaşamaz, oğullarınıda aynı şekilde. İşte bu yüzden çok büyük kötülükleri bile gözlerini kırpmadan yapar ve hiç birşey yapmamış gibi kenara çekilirler. Bu dünyada olmasa öbür dünyada herkes hakkettiğini fazlasıyla bulacak, bu şekilde düşünün. benimde kayınvaildemle sorunlarım var ve kendisinden o kadar sogudum ki, yaptıkları aklıma gelince sırf kayınvaildem yüzünden eşimden uzaklaşıyorum ama siz sırf bu yüzden çocuk yapmazsanız bunun sizden başka kimseye zararı olmayacak. Bizim çocugumuz olmuyor ama olacak olsaydı eğer kayınvaildemi hiç umursamam 2-3 tane dogururdum.
sonradan (8 yıl sonra) anlaşıldı ki benim aşırı stresten erken dönemde düşüklerim oluyormuş. bunu da sadece bir dr farketti. ben o günden sonra psikolojik olarak rahatlayınca 18 ay arayla iki kızım oldu.
kv ile sorunumuz, onun başka gelin adayı vardı, beni hiç istemedi o yüzden.Hayirli olsun.
Sorun neydi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?