Valla o zaman karşı tavrıda yadırgamayacaksınız ziraa sizin bu yaptığınızda belliki onlara mantıklı gelmemiş,Sağlık problemi yoktu çok şükür ama ana karnından yeni çıkmış dünyaya gelen el kadar sabiyi elden ele vermek bana mantıklı gelmiyor. Bırakın ana kokusu alsın. Sevilecek ayları gelecek elbet. Ki çok yumuşak söyledim. Sert bile konuşmadım.
Ben anladımDoktorunuz cocugu kimse kucagina almasın falan dedimi yani zayıf olması dışında herhangi bir sağlık problemimi vardı
Yoksa bebegi ziyarete gelmiş halasının kucağına neden vermediniz ben anlayamadım
İlk bir ay annemde kaldım zaten. Sezeryan olmuştum. Şimdi geri ne diye gideyim. Kavga ettik geldim desem bu sefer benim ailem işin içine girerse farklı olur herşey.Ben bu düşücede olan erkeklerin değiştiğini pek görmedim
Ama şöyle birşey yapabilirsiniz çocuğunuzla ailenizin yanına bi müddet tatile gidebilirsiniz.
Yokluğunuz belki bazı şeylerin farkına varmasına sebep olur.
Bende anladımda neyseeBen anladım
Yegenlerim var ve biz ayni hassasiyeti gösterdik. Kaldı ki yeğeni olacak diye çok mutluydu, düşük tehlikesi geçirdim 10 gün evde yattım bi arayıp nasılsın noldu son durum ne demeyen kadin yeğeni olduğunda heyecanlanacagini sanmıyorum.Valla o zaman karşı tavrıda yadırgamayacaksınız ziraa sizin bu yaptığınızda belliki onlara mantıklı gelmemiş,
Şahsen ben olsam çok üzülürdüm yiğenim dünyaya gelmiş heyecanla onu görmeye gidicem, annesi kucağıma vermeyecek ,sanırım sizin hiç yeğeniniz yok eğer olsaydı aynı düşüncede olacağınızı sanmam
Bana da anlatsanizBen anladım
Yegenlerim var ve biz ayni hassasiyeti gösterdik. Kaldı ki yeğeni olacak diye çok mutluydu, düşük tehlikesi geçirdim 10 gün evde yattım bi arayıp nasılsın noldu son durum ne demeyen kadin yeğeni olduğunda heyecanlanacagini sanmıyorum.
Tamam icime oturan şeyler olabilir. Ama ben orda inanın çok yumuşak bir şekilde dedim. Hatta söylerken sesim bile kısıkti. Bunu kavgaya çeviren kayinvalidem. Simdi kavgayı yapıp üstüne bi ton laf sayip giden onlar. Ben mi ayaklarına gidicem ya da arayacağım üstüne elinize sağlık demiş gibi. Özür dilemelerini beklemiyorum ana öyle çekip gittilerse insan bi çocuğu bahane edip arardı zaten o zaman konuşmaya devam edilirdi. Bende insanım.Siz çok kurulmuşsunuz bence. Çok uzaktan tanıdığımız birisinin bile bebeği olduğu haberini aldığımızda seviniyoruz değil mi? Neden bir hala yeğeni doğduğu için sevinmesin?Siz zor durumdayken aramaması başka,yeğeni için sevinmemesi başka şey. Evet yanlış yapmış aramayarak ama siz de çocuğunuzu kucağına vermemişsiniz. Lohusalığınıza verip büyütmeselermiş keşke ama büyümüş olaylar.
Siz böyle kuruldukça,eşiniz de size bebeği bırak git modunda kuluçka makinesi muamelesi yaptıkça bu kavga nasıl çözülecek? Bence eşiniz de siz de ,eşinizin ailesi de yanlış yapıyorsunuz.
Hamilelik ve lohusalık dönemi gerçekten çok hassas bir dönem.Bende aynen sizin gibi kimse kucağına almasın zaten minik diye düşünüyordum .Hatta kucağa alıştırmayın falan dedim görümcem kucağına aldığında. Bıraktı bozulup,sonra bebeğim ağlayinca gülerek 'Bak ağladı,alıştı bile'dedi.Sevinmis gibi,bittin sen der gibi geldi bana.Seni çok iyi anlıyorum .Mrb hanımlar. Biz eşimle severek evlendik. Ama evlendigimiz günden beri kayinvalidemle pek samimiyet kurulduğu söylenemez. Ben defalarca adim attım ama hep soğuk durdu. Gorumcem desem annesiyle bir zaten hep. Eşimle kavgalarımız hep ailesi yüzünden oldu. Esim naparlarsa yapsinlar sen sesini çıkarmayacaksın kafasında. Yeni bebeğimiz oldu. Hamileyken ne aradılar ne sordular. Düşük tehlikesi geçirdim, erken doğum olacak dediler yattım ona rağmen arayıp sormadılar. En son Lohusayken yine bi dolu gelmis kavga çıkardı gitti annesi. Bende görüşmeme kararı aldim. Eşini karşıma aldım açık açık bastan sona konuştum herşeyi. Dinliyor haklisin diyor. Sonunda sen gideceksin özür dileyeceksin diyor. Tadımız tuzumuz yok. Artık yüzyüze bakılmayacak şeyler söylüyor esim. Boşanalım dediğimde çocuğu ver naparsan yap diyor. Vermem dediğimde geri alttan aliyor boşanmamak için. Ama bu nereye kadar böyle gidecek. Çalışan bir bayanım. Maddi gücüm var çok şükür. Boşanma kararı alırsam pişman olurmuyum ilerde. Ya da başka ne yapabilirim. Tabiki boşanmak benim için çok zor. Aileme ne derim bilmiyorum ama napabilirim. Kafayı yicem yoksa. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Tamam icime oturan şeyler olabilir. Ama ben orda inanın çok yumuşak bir şekilde dedim. Hatta söylerken sesim bile kısıkti. Bunu kavgaya çeviren kayinvalidem. Simdi kavgayı yapıp üstüne bi ton laf sayip giden onlar. Ben mi ayaklarına gidicem ya da arayacağım üstüne elinize sağlık demiş gibi. Özür dilemelerini beklemiyorum ana öyle çekip gittilerse insan bi çocuğu bahane edip arardı zaten o zaman konuşmaya devam edilirdi. Bende insanım.
Benden sana tavsiye annesi için boşanma ve kv yi mutlu etme...bosanirsan olan senin cocuguna olacak, onlar ise hayatlarina kaldiklari yerden daha mutlu devam edecek, bu fırsatı onlara verme....Mrb hanımlar. Biz eşimle severek evlendik. Ama evlendigimiz günden beri kayinvalidemle pek samimiyet kurulduğu söylenemez. Ben defalarca adim attım ama hep soğuk durdu. Gorumcem desem annesiyle bir zaten hep. Eşimle kavgalarımız hep ailesi yüzünden oldu. Esim naparlarsa yapsinlar sen sesini çıkarmayacaksın kafasında. Yeni bebeğimiz oldu. Hamileyken ne aradılar ne sordular. Düşük tehlikesi geçirdim, erken doğum olacak dediler yattım ona rağmen arayıp sormadılar. En son Lohusayken yine bi dolu gelmis kavga çıkardı gitti annesi. Bende görüşmeme kararı aldim. Eşini karşıma aldım açık açık bastan sona konuştum herşeyi. Dinliyor haklisin diyor. Sonunda sen gideceksin özür dileyeceksin diyor. Tadımız tuzumuz yok. Artık yüzyüze bakılmayacak şeyler söylüyor esim. Boşanalım dediğimde çocuğu ver naparsan yap diyor. Vermem dediğimde geri alttan aliyor boşanmamak için. Ama bu nereye kadar böyle gidecek. Çalışan bir bayanım. Maddi gücüm var çok şükür. Boşanma kararı alırsam pişman olurmuyum ilerde. Ya da başka ne yapabilirim. Tabiki boşanmak benim için çok zor. Aileme ne derim bilmiyorum ama napabilirim. Kafayı yicem yoksa. Şimdiden teşekkürler cevaplar için.
Kimse kusura bakmasınKonu şuydu. Bebeğim çok düşük kilolu ve erken doğdu. Neymiş hastane de gorumcemin kucağına vermemişim. Almaya kalktı kucağına bende kibarca daha yeni doğdu minik sonra alırsın daha abla dedim. Vay ben görümceme nasıl öyle dermişim.
Verseniz ne olurdu ki ?Konu şuydu. Bebeğim çok düşük kilolu ve erken doğdu. Neymiş hastane de gorumcemin kucağına vermemişim. Almaya kalktı kucağına bende kibarca daha yeni doğdu minik sonra alırsın daha abla dedim. Vay ben görümceme nasıl öyle dermişim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?