Evet canım da normalde de böyle diyorum kalmaları değil tek sorun mesela kireçlenmiş çaydanlıga gidip kilerde arayıp limon tuzu bulup kaynatıp bu çaydanlıklar çok kireç olmuş da derse insan ben de bunalırım bu kadar basit canıma tak etti ben özgürlük istiyorum özgürlük kendi evimde özgürlük istiyorum işten geliyorum arıyorlar şşe gidiyorum arıyorlar evde diken üstündeyim kendi evimde diken üstündeyim gelecekler mi gelmeyecekler mi arayacaklar mı bir iş çıkaracaklar mı bıktım
Gelecekler mi gelmeyecekler mi derken başka yerde kalıyorlar ve ordan gelecekler mi bilmiyorsunuz?
Neden oğullarını değil sizi aramıyorlar?
Kireç tutan çaydanlığa limon tuzu bulmuş kirecini çözmüş işte yapsın kileri aramış özel bir şey olmaz ki kilerde.
Kadın size kendinizi düzensiz ve pis mi hissettiriyor öyle mi anlıyorsunuz acaba?
Mesela kireçli çaydanlığı ben de hiç sevmem ne yaparsan kireç tutan yapısı olan ve malzemesi nedeni ile kireci limon tuzu ile bile geçmeyen çaydanlık altımı bir sene geçmeden atıla çıkardım görseniz dışı parlak ama içi ne yapsan kireçli gibi.
Neyse kadına hak veriyorum sanılmasın ama kendince temizlik yapıyor işte belki yardım ettiğini falan düşünüyordur hatta istemese de yapıyordur fazlalık görüldüğü için.
İnsanlar depremzede imiş.
Oğlu da yardımcı olsun orda burda kalmasınlar kalıcı bir yer edinsinler kendilerine onun için destek olun siz.
Ben hala anlamadım mesela neden gelip gidecekleri zaman belli değil demek ki yuvam diyecekleri bir yer yok hala.
Depremde evini kaybeden insanlara hele ana babaya ee gelin kalın ama kıyıda oturun da denmez ki.
Onlara evim diyecekleri yer lazım.
Evlerinin yapılmasını mı bekliyorlar nedir durum