25-30 yıl sahibi(?) olduğu, sevgisini tümüyle verdiği oğlunu başka bir kadınla paylaşmaya başladığı için tabi ki.
Evet paylaşmak istemiyorlar ama şöyle düşünmeleri gerekmezmi zamanında benim eşimide yetiştiren bir anne vardı ve ben evlendim. Aslında gelinde kayınvalidede aynı şey değil mi bugün gelinsek yarının kayınvalideleriyiz. Elbetteki evlatlarıdır ona bişey demiyorum ama neden oğlan annelerinde oluyor bu sorun kız annelerini yetiştirende bir anne değilmidir.
25-30 yıl sahibi(?) olduğu, sevgisini tümüyle verdiği oğlunu başka bir kadınla paylaşmaya başladığı için tabi ki.
evet hatta birgün bir kadın oğlunu kıskandığını söylemişti tvde ne saçma ne abuk bir düşünce sen annesisin diğeri hayat arkadaşı koynuna girip yatacaklarmı oğullarının sapıkça bence kıskanılması annenin yeri ayrı eşin yeri ayrı yani... Benimde oğlum var minicik asla öyle bir kayınvalide olmayı düşünmüyorum ama gelinim kötülük yaparsa süpürgemi çıkarır üzerine binerim orası ayrı tabii
Hakikaten niye böyle ya? Neden kadınlar ogullarını kıskanır, paylasamaz ki!
Acaba simdiki kayınvalideler kendileri evlendiginde bu tür problemler yasayınca ne hissetti?
çocuğum benim için bu dünyadaki herşeyden herkesten daha önemli onun için ölürüm hayatım benim ve herşeyimi ona göre ayarladım önce o ....birşeymi canım çekti önce ona yedirim , alışverişemi çıktım önce ona alırım ...bunlar eminim her anne için geçerli ...kayınvalidelere gelince onlar içinde geçerli...birgün yuvadan uçunca başka birini ondan daha çok sevince ne yapacaklarını bilemiyolar ...düşünün birzamanlar anne diye boynuna atlayan en çok kimi seversin diye sorulduğunda annemi diyen başı her sıkıştığında annesine koşan çocuk gidiyo başkasını seviyo ve aklına geldikçe annesini arıyo....annenin düzeni alt üst oluyo ....eve gelip tencereyi açan yok eline sağlık diyen yok....evet yaptıkları hoş değil çocuğunun mutlu olmasını isteyen insan onun mutlu olacağı şekilde davranmalı dünyanın düzeni böyle çocuklarımız evlenecek ve onların aileleride onlar için daha değerli olacak öyle olmalı ............
aynı şeyleri bizlerde yaşıyacaz birazcık hak versek yaptıkları bazen olumlu bazen çocuksu bazen sinsicede olsa herkesi olduğu gibi kabul etsek insanın evladı her yaşta küçük geliyo gözüne yanımızdan ayrıldıklarında bizler nasıl olucaz acaba....
Valla benim kızım yok iki oğlum var.Şimdi birde gelin adayımız var ve ben onun gözünün içine bakıyorum çünki o da oğlumun gözünün içine bakıyor.Ben bu yavrucağa nasıl kötülük düşünebilirimki,nasıl üzebilirim?
Neyini kıskanabilirim ki?Onun bir gülüşünü görmek beni bin kere mutlu eder.
Bunun kişilikle alakalı olduğunu düşünüyorum,çevremde hep iyi kayınvalideler var.Gelinleriyle arkadaş gibiler,saygılılar.Ben burada okuduklarımı dışarıda göremiyorum..en azından benim çevremde göremiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?