- Konu Sahibi deerrryyaaa
-
eşin ne düşünüyo bu konuda onlara hak veriyo mu ? bence hersey eşinde bitiyo eğer o da senden yanaysa duymamazlıktan gel ya da gül geç o anlık yap ya da yapmaya çalış sonra sen yine içinden geldiğii gibi davran
önce güzelce olmadı sert bir dille bu tutumları hakkında rahatsız olduğunu söyle bence.ben de kapalıyım nasıl ki birisi başını aç dediğinde rahatsız oluyorsam açık birisini de kapan dendindiğinde ve artık bu psikolojik baskıya gittiğinde o derecede rahatsızlık duyuyorum.Ayrıca seninkiler bana dindar değil de kulaktan doğma öğrenip,öyle yaşayan insanlar gibi geldi.
cnm sende tavrını koy ben böyleyim de. kocan da sorun yapmıyorsa hiç üzerinde düşünmene gerek yok canın ne zaman isterse - ki umarım gönül rahatlığıyla içinden gelerek gerçekten istiyorsan- kapanmayı düşünürsün. günah konularına gelince sor bakalım bu söylediklerini ıspatlayacak ayet yada hadis var mı? çünkü islamda bunlar bunlar günah - ki yoksa Allahın sözü gibi bir şeyi yansıtmak, Allah yerine onun adına günahlar türetmek ya da koymak çok tehlikelidir- diyerek sana Allah kelamını aktarıyor güyaa peki bunları söyledikleri asıl çıkmazsa bu yalan değil mi kocaman günah, bir kişiyi inancından soğutmak büsbütün hata yanlış, bir şeye zorlamak, batıl inançları islamın bir parçası gibi göstermek doğru değil. sen de bunları söyle ıspatınız var mı? bu söylediğiniz şeylerin doğruluğundan emin misiniz yalan konuşmak büyük günah insanları yanlışa yönlendirmek kafadan günah üretmek - sırf söylenen söz ya da yapılan eylem sana doğru gelmediği için günah yaftası yapıştırmak- ne kadar doğru de. düşünün öyle konuşun bunlar cehalet alametleri siz ibadetinize bakın de. iyi insanlar diyorsun sakin yumuşak bir dille anlat. yaptıklarının hem bu dünya hem öteki dünya - ki ahiret inançları vardır- için sorun oluşturabileceğini ve bu dünyada gelinlerini bu sözlerle üzdüklerini ve bu tarz konularda soğuttuklarını söyle... daha dikkatli olacaklardır.
cvbn için tşk ederim cnm
körükörüne bağlılar işte sordum bi kere nerede yazıyo bu dedikleriniz diyee..bizim büyüklerimiz öyle söyledi büyükler ne dese doğrudur onlar yanlış yönlendirmez vs.dediler yani tartışarak laf anlatmak bi yere varmak imkansız..olmadı eşimi sokacam devreye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?