- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Benimkiler yok, o yüzden yardımcı olamayacağım o konuda. Ama olsalardı anne, baba ya da x anne/baba derdim herhalde. Zira teyzesine teyze, halasına hala diyorum. Çok kasmamak lazım. Sevdiğim adamı yapmışlar, büyütmüşler sonuçta.Nişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Evet ben de demek istiyorum da çekiniyorum çok. Iste x anne x baba mı desem direkt anne baba mı desem düşünüp duruyorumBenimkiler yok, o yüzden yardımcı olamayacağım o konuda. Ama olsalardı anne, baba ya da x anne/baba derdim herhalde. Zira teyzesine teyze, halasına hala diyorum. Çok kasmamak lazım. Sevdiğim adamı yapmışlar, büyütmüşler sonuçta.
Istemeden sonra "anne" "baba" dedim ben hemen. Eşimle onlardan bahsedeceğimiz zaman sadece x annem demek zorunda kalıyorum. Çünkü anneler karışıyor ben "annem" diye mevzuya girinceNişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Söyle gitsin cnm ben direk söyledim ,dedim bir de hitap sorunu ile başım ağrımasınNişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Evlenene kadar hiçbirşey demedim. Öyle bir gereklilik olacak durum da olmadı bilmiyorum. Özellikle yanına gidip söyledim birşey söylemek istediğim zaman hitap etmemek için. Evlendikten sonra da sadece çok bariz belli olacaksa anne baba dedim-diyorum. Onun dışında yine hitap etmemeyi seçiyorum.Nişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Bizim aileler tanıştı teyze,amca diye hitap ettim isteme vs olduktan sonra anne baba demekte zorlandım bi müddet sonra bi iki bi iki söyleye söyleye alıştımNişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Ben x teyze x amca diyorum bu karşı tarafla alakalı o sıcaklığı alsam dermiydim bilemem ama söylemedim bu saatten sonrada söylememNişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Anne baba dedim direkt.Nişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Nişandqn sonra bayramda konuştuk nişanlım anne baba dedi benden önce bende ilk telefonda dedim daha rahat olduNişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
6 yıllık ilişkim içerisinde tanıştığımız da X Teyze X Amca . Nişandan sonra ise yavaş yavaş X Anne X Baba . Evlendikten sonra direk Anne ve Baba :))Nişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Cok mu yeni nişanladıniz? Ben de uzun zaman diyemedim. Belki de evlendikten 3-4 yıl sonraydı ilk deyişim. Direkt anne, baba dedim. Eşim, biz nişanladiktan kısa bir süre sonra söylemeye başlamıştı oysa.Nişanlımın ailesine hitap edemiyorumTeyze-amca desem olmuyor anne baba da diyemiyorum gerci cok cabalamadim daha.Nisanlim x anne x baba diyor istemeden itibaren. Ben de demek istiyorum hem alisayim sonra daha zor olur diye ama nasıl diycem bilmiyorum sizce x anne x baba demek nasıl ? X anne tamam da x baba olmuyor gibi ya sanki eğreti duruyor. Siz ilk anne baba mı dediniz, ne zaman dediniz ?
Çok teşekkür ederim :)Istemeden sonra "anne" "baba" dedim ben hemen. Eşimle onlardan bahsedeceğimiz zaman sadece x annem demek zorunda kalıyorum. Çünkü anneler karışıyor ben "annem" diye mevzuya girinceBir sefer ağzından anne, baba hitabı çıksın gerisi gelir zaten.
Söyle gitsin cnm ben direk söyledim ,dedim bir de hitap sorunu ile başım ağrımasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?