Kayınvalide ve oğlu

Büyük kaynım daha ben yokken iki fabrika açma girişiminde bulunmuş, sermaye kayınpederimden.
Geçen yıllarda " Aile şirketi kuruyorum." diye yine kayınpederimden büyük bir miktar sermaye aldı. Tabi ortada ne fabrika var ne sermaye. Eşim babasından para istemeyi rezalet sayar.
Alan memnun, veren memnun bizi ilgilendiren bir şey yok ki.

Yok artık. Nasıl bir yüzsüzlük bu? Eşin niye üstüne kredi çektiriyor? İnsan biraz yaşadıklarından ders alır.

aslında şöyle haksızlık. ölüm halinde miras kardeşlere kalacaktı. bu durumda tek çocuğa gitti. ama çözümsüz bi durum. boşuna kafayı takıp da huzur bozma.

Seni çoooook iyi anlıyorum. Benim eşim de evin sessizi. Gözünü bu konularda açan ben oldum. Şöyle ki abisi daha baba ölmeden kendi hakkı olan miras yeri alıyor, birine satıyor sonra o parayla sefa sürüyor. Çalışmak desen doğru dürüst çalışmamış biri bu adam. Sonra para bitince yine anne babadan geçiniyor. Kayınpederinden iş için aldığı parayı bile yiyip bitirmiş bir insan, benim evime geldiklerindeyse deyim yerindeyse sinir küpü oluyorum. Neden çünkü benim eşim çalışarak evin ihtiyaçlarını alıyor onun gibi ordan burdan geçinmiyor. Artık eşim de farkına vardı ki uzak duruyor bunlara.
Netice olarak bunlara altan alta laf sokabilirsin,eşinle yalnızken eşini haksızlığa uğradığı yönünde onlara karşı tavrını belli etmesini sağlayabilirsin.

Ben olsam tabiki de üzülürüm.
Bariz haksızlık mevcut olur.,
Yani ona verdiyse sizede verbilirdi yarısını
Herkese eşit yani.
Burada yok efendim umrumda olmaz yorumları başlamıştır.Ancak olay başa geldiği zaman hiçte bu kadar masum olmadığının farkına varmalılar.

haksızlığın Allahını yaşadık biz eşimle. beni istemeye gelmeyen bir kp (kv mi tenzih ediyorum onun bir suçu yok), düğünden 3 gün önce düğünde ayıp olmasın kafasıyla ailemden özür dilemeye geldiğinde bile sadece hediyesini takacağını başka bir şey yapmayacağını söyleyen, beş kuruş faydası olmayan.... tüm her şeyi eşim ve ben yaptık. 2 sene önce eşimin erkek kardeşi evlenirken iğneden ipliğe aldı. eşim çok bozuldu gitti babası ile kavga etti burda konu da açmıştım. benimse umrumda olmadı. bugüne kadar kimseden bir şey beklemedim ondan da beklemem.
sen de bekleme ve kafana da takma. rabbim kendinize versin ve muhakkak güzel adaletini gösterir emin ol.
başımı kaşımak için tırnaklarımı uzatıyorum. düzenli manikür şart.

Esnaf kefaletten çekilen kredi bankalardan değil. O yüzden istedikleri gibi at koşturdular. Ödeme 6 ayda bir 11 bin lira.
Yok artık. Nasıl bir yüzsüzlük bu? Eşin niye üstüne kredi çektiriyor? İnsan biraz yaşadıklarından ders alır.
çünkü gerizekalı. İnan’ının babasız büyümeseydim ve ailem arkamda dursaydı yüzüne 2 dk bakmam. Ama bazen boşanmak çok zor oluyor.

kendi paraları size ne? isterlerse üstüne benzin döküp yakarlar. insanların alın terine ortak değilseniz kazancına da olamazsınız. çok sinir bozucu geliyor şu kafa yapısı onlara yardım ettiler bize de etsinler. evlenmeyi biliyosanız bir zahmet para kazanmayı yardım istememeyi de bilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…